- Konu Sahibi EU2
-
sonra bu bilgileri ve sermayeleri birleştirip bir tüp bebek merkezi açalım kızlarkaydirigubbakcemile3
valla nasıl olayım şekercim.
oturmuşum pc nin başına araştır babam araştır..sengözlerimebaksanab
yakında kadın doğum uzmanı çıkacam valla:roflol:
nasıl gidiyor?bir terslik yok inşallah:Saruboceq:
benim kasıklarda arada batma,bel ve sırt ağrısı ,gaz ve karında şişkinlik...bu gün için bunlar varkaydirigubbakcemile3
Ve eskisinden yoğun bir iştah....
Elsinore nasılsın görüşemedik bugün.Belirtiler ne durumda?Bende bugün hafif adet sancısına benzer sancılar var.Ananas yaradı galba yerleşiyo benimkiler.Demin rahime bir sancı girdiki, dedim benimki sondaj yapıyo heraldekaydirigubbakcemile3 Bu arada bugün moralim iyi.:1hug:
Canım bende inanılmaz bir bel ağrısı var geceleri bazen oturarak uyumaya çalışıyorum.İştah desen aynı.Sizde de sanki saatlerce tutmuşum gibi birden sıkıştıran tuvalet ihtiyacı oluyormu acaba çok su içiyoruz ondanmı.
Canım bende inanılmaz bir bel ağrısı var geceleri bazen oturarak uyumaya çalışıyorum.İştah desen aynı.Sizde de sanki saatlerce tutmuşum gibi birden sıkıştıran tuvalet ihtiyacı oluyormu acaba çok su içiyoruz ondanmı.
ya benim ağrım yok hiç bikaç gündür( inşallah kötü bişey değildir.. göğüslerimin acısı haricinde çok iyiyim yani..
bizde yemek vakti ....hihoyyyt
Canım içini ferah tut ben dr la konuştum seninle yazıştığım gün hani bende de hiç belirti kalmamıştı o yüzden moralim bozulmuştu ya...Doktorumu aradım ve sordum.Dr.hiiiç kafana takma ağrı olması veya olmaması hiç bir şey ifade etmez,herkesin farklı olur,keyfine bak dedi.Göğüs ağrısı bende de var ve pütürcükler oluştu bu sabah farkettim onları da.Daha çok erken değil mi?
bizde yemek vakti ....hihoyyyt
Ben çok fazla su içmiyorum...yani günde 5-6 bardak...özellikle lifli gıdalar almaya çalışıyorum..kabız olmamak için...bel ağrım bu gün başladı..ancak belimden aşağısı sanki robot gibi tutuk hareket ediyorum..birde hapşururken gülerken ödüm kopuyor bişey olucak diye..karnım şu an şiş..gaz var..sürekli gaz çıkarma durumu
afiyet olsun arkadaşımcokacimcoook ben de çok acıktım
Biliyorum muz kabız yapar..benim bağırsaklar iyi maşallahkaydirigubbakcemile3 kuru kayısı ve lifli gıdalar alıyorum..pırasa ( normalde hiç sevmem) elma yiyorum. sebze yemekleri yapıyorum...hapşururken çömeşiyorum yanlızken evde..eğer ayaktaysam..eğilmiyorum..çömeşiyorum..acele etmiyorum..herşeyi yavaş yavaş yapıyorum..Hapşıracağın zaman otur bence.Zaten bişey olmaz da önemli olan sürekli öksürüğe tutulma ve kabız olmamaya dikkat et.Fazla muz kabız yapar yiyosan da mutlaka kayısı veya elma da ye.Bişeycik olmaz takma kafana:1hug:
haydi bende yemeğe kaçtım arkadaşlar görüşürüz iyi akşamlar ...
haydi bende yemeğe kaçtım arkadaşlar görüşürüz iyi akşamlar ...
Afiyet olsun canım iyi akşamlar ben de birazdan çıkarım
Sana da afiyet olsun tatlım:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?