aslında internette falan cem beyi çok araştırdım.
ve hep olumlu cevaplar aldım ve onda tedavi olmak istedim.
zor olacak ama olsun .araba var.istenilen zamandea giderim napiim.
başka doktorda rahat etmezdim.
sen nerde oturuyosun?
İnşallah İnşallah Beraber tabiki. Ben birazdan çıkıyorum daha eve gidip yemek hazırlayacağım.Yarın görüşmek üzere.
benim abone olduğum konular abonelikten siliniyor..neden bilmem sizde de varmı bu problem?
abone olduğun konuları kaydedebileceğin bir yer mi var ki ben çok cahilim bu konuda galiba ben hep sık kullanılanlardan bakıyorum :))
mesajlara cevap yazarken hani abone olmak istiyorum,istemiyorumi,anlık mailm bildirimi gibi şeyler var ya..onlardan birini işaretleyince oluyor..kullanıcı panelini açtığında görüyorsun...
selam bugün nasılsınız arkadaşlar?
Selam kader arkadaşım.Bugün iyiyim ağrım yok sızım yok duygusallığım da yok.İşe verdim kendimi çalışıyorum.Müzik dinliyorum.Senden naber sen nasılsın?:1hug:
Merhaba canım..
Duygusal anlamda çok duygusalım..Boğazım düğümlü ağlamaya yakın vs böyleyim işte...senağlama
Bazı arkadaşların transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....:çok üzgünüm:
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Ama benim hayallerim var hala...:a015:
Bu arada herkese hayırlı Cumalar:1hug:a.s.
Selam kader arkadaşım.Bugün iyiyim ağrım yok sızım yok duygusallığım da yok.İşe verdim kendimi çalışıyorum.Müzik dinliyorum.Senden naber sen nasılsın?:1hug:
valla bende iyiyim biraz başım ağrıyo yine o kadar o da sanırım 1 haftadır adımımı sokağa bile atmamamdan dolayı olsa gerek..bi ara dedim sinemaya mı gitsem sonra vazgeçtim orası da kapalı mekan diye..bilmiyorum işte şimdilik burada takılıyorum..sen ne güzel çalışıyosun dağıtıyosundur kafanı..bende 10 yıldır aralıksız çalışan biri olarak evde çok sıkılıyorum alışık olmadığım için...
ya ama yapma böyle bu gibi belirtileri hissetmemiz için daha çok erken biliyosun..eğer tüp bebek yaptırmamış olsaydık sence adetimiz geçmeden belirti farkedebilecek miydik? tabi ki hayır..o yüzden hiç öle belirti melirti takma kafana..hem sen umutsuz olursan 3 küçücük bebecik de bundan etkilenebilir sen karamsar olma ki onlarda sana sıkı sıkı tutunsunlar..umudunu asla kaybetme ve 1 haftacık daha sabret..
Çok sulu göz oldum ben yaaa..
Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...
Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...
Bir de şiir eklemiş ...
Sevişin damarlarımdaki kızıl kan
Umutlarındır yüreğimi uçuran
Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,
Seni sımsıkı kucaklayan...
Seni seviyorum aşkım....
:asigim::asigim::asigim:
Merhaba canım..
Duygusal anlamda çok duygusalım..Boğazım düğümlü ağlamaya yakın vs böyleyim işte...senağlama
Bazı arkadaşların transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....:çok üzgünüm:
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Ama benim hayallerim var hala...:a015:
Bu arada herkese hayırlı Cumalar:1hug:a.s.
Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...
Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...
Bir de şiir eklemiş ...
Seni seviyorum aşkım....
ay ne güzel süper aferin ona ..bak işte yanında moral kaynağın da var sen hala karamsar karamsar dolaşıyosun etrafta..hiç yakıştıramadım..hadi toparlan bakalım biraz :))
Bir de şiir eklemiş ...
Seni seviyorum aşkım....
sengözlerimebaksanab vaaaaauuuv Şeniz ne diyelimki eh bize müsade:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?