- Konu Sahibi EU2
-
kızlar slm
dün akşamım çok kötü idi .bir anda yattığım yerde su gibi kanamam oldu tuvalete koştum epey bi içim boşaldı ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım istirahat et dedi ve yarın hastaneye gel dedi sabahı zor ettim kaltığımda kanama bitmişti gittim muayene ettiler bu kanama adet kanaması değilmiş rahim ağzından gelen bir kanama imiş bazen transfer sonrası olabiliyormuş endrometruisun durumu iyi imiş regl olacakmışım gibi değilmiş şu an nasıl rahatladım anlatamam inş. allahım bana bir evlat nasip etmiştir
ya arkadaşlar her anı zor ama ben daha adet dahi olmadım
lucrin e başladım..
daha sizin aşamalara bile gelmedim..
nasıl sabırsızlanıyorum yazdıklarınızı okuyuınca.. üstelik ilk tüp denemem..
herşey belirsiz benim için..
ben de diyorum ki bi an nce adet olsam.. yumurtalarım toplansa.. transfer yapılsaa..
daha yolum çooook uzun..
bugün transferin ikinci günü karnım şiş birde gaz var sizde de var sanırım. içime bazen bu sefer oldu bebişlerim tutundu hissi geliyor bazen tutmadı hazırla kendini hissi geliyor bir garip hallerdeyim anlayacağınız beni en iyi siz anlarsınız demi kızlar kader arkadaşlarım benim. badem, onuseviyorum elsinore,comebaby,adenzar ve ismini şimdilik hatırlayamadığım tüm arkadaşlar iyiki varsınız bu yol yalnız yürünmüyor.
kızlar slm
dün akşamım çok kötü idi .bir anda yattığım yerde su gibi kanamam oldu tuvalete koştum epey bi içim boşaldı ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım istirahat et dedi ve yarın hastaneye gel dedi sabahı zor ettim kaltığımda kanama bitmişti gittim muayene ettiler bu kanama adet kanaması değilmiş rahim ağzından gelen bir kanama imiş bazen transfer sonrası olabiliyormuş endrometruisun durumu iyi imiş regl olacakmışım gibi değilmiş şu an nasıl rahatladım anlatamam inş. allahım bana bir evlat nasip etmiştir
selam arkadaşlar. uzun süredir yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. kafam çok karışık ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz. bizim sorunumuz eş faktörü azospermitedaviye başlamaya karar verdik ve merkez araştırıyoruz. bi arkadaşın önerisiyle ankara başkent ün. hast. hulusi zeyneloğlunu düşünüyoruz. ssk da geçerli olduğu için cazip geldi bize. ama biliyorsunuz ki şansımız çok az ve iyi değerlendirmemiz gerekiyor. emre bakırcıoğlunun bu konuda iyi olduğunu gördüm araştırmalarım sonucu ama özel olduğu için pahalı geldi bize. umut da micro tedavisi gören arkadaşlar ne kadara mal olduğunu yada azospermi sonucu hamile kalan arkadaşlar nerede tedavi gördüğünü veya ankara başkent hastanesi hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
sana katılıyorum baby çünkü hemen hemen aynı durumdayızz sen biraz daha önde gibisin herhalde uzun protokol denilio seninki ondan sanırsamm çünkü ben şu an adetimi bekliyorum (sabırsızlıkla) ve o zaman lucrin kullanıcam daha sonrada göbekten vurulacak iğneleri..gerçekten beklemek zorr gittikçede heyecan artıyor diğer arkadaşlarıda buradan takip edip ön bilgi almak güzel hepsine çok çok tşklerr ve Allahh hepimiizn gönlüne verir inş diorumm
kaçında adetin cnm?
evet ben de habire okuyorum.. okudukça sabırsızlanıorum..
kızlar slm
aslıcım benimde dün yumurtalar toplandı.gerçekten zor bir süreç.beklemek zor bilirim.inşallah tutmuştur.transferimde ya pazar yada pztesi olacak.inş.bol bol dinlen canım ben de sbırla bekliyorum inan
lucrin e başladım..
ben de diyorum ki bi an nce adet olsam.. yumurtalarım toplansa.. transfer yapılsaa..
daha yolum çooook uzun..
lucrin e başladım..
daha yolum çooook uzun..
elsinore,badem,aslı neredesiniz yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?