Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar slm
dün akşamım çok kötü idi .bir anda yattığım yerde su gibi kanamam oldu tuvalete koştum epey bi içim boşaldı ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım istirahat et dedi ve yarın hastaneye gel dedi sabahı zor ettim kaltığımda kanama bitmişti gittim muayene ettiler bu kanama adet kanaması değilmiş rahim ağzından gelen bir kanama imiş bazen transfer sonrası olabiliyormuş endrometruisun durumu iyi imiş regl olacakmışım gibi değilmiş şu an nasıl rahatladım anlatamam inş. allahım bana bir evlat nasip etmiştir

geçmiş olsun canım.allah korusun seni ve bebişini
sen de endometriozis mi var canım?

bende genital sigil problemim var rahim ağzımda başka problemim yok canım

bugün transferin ikinci günü karnım şiş birde gaz var sizde de var sanırım. içime bazen bu sefer oldu bebişlerim tutundu hissi geliyor bazen tutmadı hazırla kendini hissi geliyor bir garip hallerdeyim anlayacağınız beni en iyi siz anlarsınız demi kızlar kader arkadaşlarım benim. badem, onuseviyorum elsinore,comebaby,adenzar ve ismini şimdilik hatırlayamadığım tüm arkadaşlar iyiki varsınız bu yol yalnız yürünmüyor.

aslıcım benimde dün yumurtalar toplandı.gerçekten zor bir süreç.beklemek zor bilirim.inşallah tutmuştur.transferimde ya pazar yada pztesi olacak.inş.bol bol dinlen canım ben de sbırla bekliyorum inan

ya arkadaşlar her anı zor ama ben daha adet dahi olmadım
lucrin e başladım..
daha sizin aşamalara bile gelmedim..
nasıl sabırsızlanıyorum yazdıklarınızı okuyuınca.. üstelik ilk tüp denemem..
herşey belirsiz benim için..
ben de diyorum ki bi an nce adet olsam.. yumurtalarım toplansa.. transfer yapılsaa..
daha yolum çooook uzun..

sana katılıyorum baby çünkü hemen hemen aynı durumdayızz sen biraz daha önde gibisin herhalde uzun protokol denilio seninki ondan sanırsamm çünkü ben şu an adetimi bekliyorum (sabırsızlıkla) ve o zaman lucrin kullanıcam daha sonrada göbekten vurulacak iğneleri..gerçekten beklemek zorr gittikçede heyecan artıyor diğer arkadaşlarıda buradan takip edip ön bilgi almak güzel hepsine çok çok tşklerr ve Allahh hepimiizn gönlüne verir inş diorumm

canım ee eşşekten düşenin halini en iyi eşşekten düşen anlar demişler.
birbirimize destek olmasak nasıl geçecek zor günler?
beklenen gün gelsinde hele bir,bu zor günler gülerek hatırlanacak inşallah.

canım çok geçmiş olsun inşallah bebişini sağlıklı bi şeklide kucağına alırsın

elifimm83 ve comebaby vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. :teytey: Tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Bu arada sonuç bekleyen arkadaşların ve tedavi gören arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Umarım bu tatlı heyecanı yani bekleme sürecini bizde yaşar mutlu sona ulaşırız :CüvCüv:

kaçında adetin cnm?
evet ben de habire okuyorum.. okudukça sabırsızlanıorum..

kaçında adetin cnm?
evet ben de habire okuyorum.. okudukça sabırsızlanıorum..

ben ay sonuna kadar gelir die düşünüyorum ama bakalım net bi tarih veremiom çünkü düzensiz gelio o yüzden cnm bu ay mesela çok gecikti hayatımda ilk defa 45. gün geldi bakalım inş bu sefer erken gelirr normalde hepp erken gelirdi aslında 20 günde falan 20/25 kasım gibi olurum inş.

Canım çok çok geçmiş olsun.Aman kendine dikkat et.a.s.

gamyoncuiremsu
aslıcım benimde dün yumurtalar toplandı.gerçekten zor bir süreç.beklemek zor bilirim.inşallah tutmuştur.transferimde ya pazar yada pztesi olacak.inş.bol bol dinlen canım ben de sbırla bekliyorum inan

geçmiş olsun canım en zor kısmını atlatmışsın şimdi olumlu düşünme zamanı inş. yumuşların kaliteli emriolara dönüşür. inş. hepimiz iyi sonuçlar alrıız. bu arada transfer yapılırken idrara sıkışık gidiyoruz ya benim hatamı yapıpta aşırı sıkışma dr. yüzüne yapacam diye çok korktum yavvv hehe

canım bende tam adet oldum tüp bebek yapılacaktı bi aksilik çıktı ishal olmuştum dr. iptal etti çok üzülmüştüm o zaman, tekrar 1 ay beklemek çok zoruma gitmişti neyseki 2. ayımda sorun çıkmadı şimdi sonuç bekleyenlerdenım sende sıkma canını vardır bundada bir hayır.

merhaba canım.bende aynı senin durumundayım.çok sabırsızlanıyorum ama bir türlü adet olmıyorum.bugün lucrin iğnelerin 14.sünü yaptık.benimde ilk denemem.bol şanslar diliyorum canım.sen kaç gündür iğne oluyosun.

ben burdayım kızlar aslında bi saat belirleyip hepimiz sohbet odasında buluşsak ne iyi olur demi canlı canlı konuşmuş oluruz. size birkaç sorum olacak kızlar yüz üstü yatmanın sakıncası olur mu ben düz yatamıyorum yaa istem dışı gece yüz üstü yatmış oluyorum. hala yumurta toplamadan kaynaklanan ağrılarım mı var yoksa rahim ağrısımı onu ayırt edemiyorum sizde de oluyormu bi tarif edermisiniz.

elsinore,badem,aslı neredesiniz yav?

yaa ben geldim ama bu sefer de kimse yoook.. valla bugün çok canım sıkıldı 10 gündrü evdeydim kendimi anneme atmaya karar verdim :)) bi 1 saatliğine yürüyerek gittim yürüyerek geldim..hava almak çok iyi geldi sonra eve geldim televizyona falan daldım yemek falan hazırlıkları yaptım anca girebildim ama kimse yook (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…