kızlar slm
dün akşamım çok kötü idi .bir anda yattığım yerde su gibi kanamam oldu tuvalete koştum epey bi içim boşaldı ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım istirahat et dedi ve yarın hastaneye gel dedi sabahı zor ettim kaltığımda kanama bitmişti gittim muayene ettiler bu kanama adet kanaması değilmiş rahim ağzından gelen bir kanama imiş bazen transfer sonrası olabiliyormuş endrometruisun durumu iyi imiş regl olacakmışım gibi değilmiş şu an nasıl rahatladım anlatamam inş. allahım bana bir evlat nasip etmiştir
ben burdayım kızlar aslında bi saat belirleyip hepimiz sohbet odasında buluşsak ne iyi olur demi canlı canlı konuşmuş oluruz. size birkaç sorum olacak kızlar yüz üstü yatmanın sakıncası olur mu ben düz yatamıyorum yaa istem dışı gece yüz üstü yatmış oluyorum. hala yumurta toplamadan kaynaklanan ağrılarım mı var yoksa rahim ağrısımı onu ayırt edemiyorum sizde de oluyormu bi tarif edermisiniz.
merhaba, aslında şu aşamada bir problem olacağını zannetmiyorum daha çok erken çünkü..inşallah bi hamileliğin ilerlesin o zaman sıkıntı verecektir sana sen de ister istemez yana döneceksindir..inşallah Allah o günleri de gösterir..
Canım birden yüreğim ağzıma geldi mesajını okuyunca...:1shok: Ama çok şükür problem yokmuş..İnşallah herşey yolunda gidecektir..Sıkma canını bitanem..:teselli:a.s.kızlar slm
dün akşamım çok kötü idi .bir anda yattığım yerde su gibi kanamam oldu tuvalete koştum epey bi içim boşaldı ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım istirahat et dedi ve yarın hastaneye gel dedi sabahı zor ettim kaltığımda kanama bitmişti gittim muayene ettiler bu kanama adet kanaması değilmiş rahim ağzından gelen bir kanama imiş bazen transfer sonrası olabiliyormuş endrometruisun durumu iyi imiş regl olacakmışım gibi değilmiş şu an nasıl rahatladım anlatamam inş. allahım bana bir evlat nasip etmiştir
Canım ben de aynı hisler içindeyim..Bazan bebeklerim benimle bazan de benimle değiller gibi..Zaman kısaldıkça heyacanım artıyor..Ama zaman da bir türlü geçmiyor...:1hug:bugün transferin ikinci günü karnım şiş birde gaz var sizde de var sanırım. içime bazen bu sefer oldu bebişlerim tutundu hissi geliyor bazen tutmadı hazırla kendini hissi geliyor bir garip hallerdeyim anlayacağınız beni en iyi siz anlarsınız demi kızlar kader arkadaşlarım benim. badem, onuseviyorum elsinore,comebaby,adenzar ve ismini şimdilik hatırlayamadığım tüm arkadaşlar iyiki varsınız bu yol yalnız yürünmüyor.
Canım comebaby yanlış yazmış sanırım..demek istediği endometriosiz değil endometrium...a.s Endometrium demek istedi sanırım..Endometrium rahim duvarı kalınlığı demek...:1hug:geçmiş olsun canım.allah korusun seni ve bebişini
sen de endometriozis mi var canım?
ben burdayım kızlar aslında bi saat belirleyip hepimiz sohbet odasında buluşsak ne iyi olur demi canlı canlı konuşmuş oluruz. size birkaç sorum olacak kızlar yüz üstü yatmanın sakıncası olur mu ben düz yatamıyorum yaa istem dışı gece yüz üstü yatmış oluyorum. hala yumurta toplamadan kaynaklanan ağrılarım mı var yoksa rahim ağrısımı onu ayırt edemiyorum sizde de oluyormu bi tarif edermisiniz.
ellerine sağlık bademciğim benim :) iyiki açmışsın bu başlığı hehe bu arada benim sonuç tarihim 17 kasım
merhaba arkadaşlardün transferim gerçekleşti.benimde 19 kasımda belli olacak.3 tane embriyo yerleştirildi dr çok umutlu %70 mutlaka gebelik olacak diyor.embriyolar çok kaliteliymiş çok umutlandırdı bizi bakalım.allahım da isterse umarım olur çok heyecanlıyımallah hapimizin yüzünü güldürsün.bu arada eşim tarafında yataktan kalkmam yasaklandı 3 gün ama şu an o işte ben de kalktım :))hepinzi öpüyorum...
kızlar hamiş listesine benide eklermisiniz allahın izniyle aldık güzel haberi bugun 5 haftmız doldu:)
kızlar hamiş listesine benide eklermisiniz allahın izniyle aldık güzel haberi bugun 5 haftmız doldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?