Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ealnas şimdi ikide bir göğüslerime bakarım ben..değişiklik var mı diye..yaktın beni...eşim sapıklaştığımı düşüncek...kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin bademcim bu kadar inceleme yaw benimkiler her daim öyleler ben ne yapayım..ama şu anda inanılmaz acıyorlar sizinkilerde acıyor mu yoksa sadece şişler mi? sabahları hele acıdan sağa sola dönemiyorum valla..

kızlar 15 yumurtam toplandı bugün.biraz sancım var.az da kanamam.sizde de oldumu

kızlar 15 yumurtam toplandı bugün.biraz sancım var.az da kanamam.sizde de oldumu

evt cnm olmaz mı benim kanamam 2 gün sürdü ağrılarım ise daha fazla ama şu anda iyiyim merak etme normal yani..inşallah sonu iyi olur hayırlısı olsun..

benim ne yumurta toplama işleminde ne de transferde kanamam lekelenmem olmadı..Hala bekliyorum herhangi bir kanama olur mu diye...

benim ne yumurta toplama işleminde ne de transferde kanamam lekelenmem olmadı..Hala bekliyorum herhangi bir kanama olur mu diye...

yok bu saatten sonra olmaz cnm..zaten illa olacak diye de birşey yok canını sıkma ..senin kaç yumurtan toplanmıştı ki?

yok bu saatten sonra olmaz cnm..zaten illa olacak diye de birşey yok canını sıkma ..senin kaç yumurtan toplanmıştı ki?

7 tanecik...6 sı olgun çıktı..4 ü döllendi..3 ü bölündü..3 embriyoya HAMİŞİM şu an..kaydirigubbakcemile3

7 tanecik...6 sı olgun çıktı..4 ü döllendi..3 ü bölündü..3 embriyoya HAMİŞİM şu an..kaydirigubbakcemile3

hmm belki de çok fazla yumurta toplanmadığı için kanaman olmamıştır..çünkü sanırım sayısı çok olanlarda oluyo..dediğim gibi önemli değil zaten..ehe ehe bende 3 embriyoya hamişiiiim :))

ya peki bişeyi merak ettim şimdi sana co-culture yaptılar ya yani rahimden parça alıp yumurtaları onun üzerinde döllediler ya peki transferi de bu parçayla birlikte mi yaptılar yoksa üzerinden embriyoları mı alıp sadece onları mı koydular ?

Canım adetin 21.günü rahimden parça almışlardı.bunu lab ortamında benden aldıkları kandan % 10 oranında serum yaparak geliştirdiler..sonra dondurdup sakladılar..transferden bir önceki akşam da çözülmesi için açmışlar..transferden sonra 4 embriyom döllenmiş..ikisini co-culture ikisini de normal uyguladıları ortama koymuşlar..co-culturdeki embriyolardan biri döllenmemiş.kaldı 3 embriyo..co-culturde sadece gelişmesi,büyümesi gözleniyor anladığım kadarıyla..mesela normalde 3.gün embriyoları 8 hücreli olurmuş..benimki sabahtan 11 hücreliydi..sonradan 12 hücreli olmuştur..çabuk bölünüyor..düşecek olan orda da düşüyor..tabi garantisi yok...bir umut....:1rolleyes:

embriyolar hepsi ilk başta ekülavatör denen 37 derece sıcaklıktaki kapların içinde tutuluyor...

hmm belki de çok fazla yumurta toplanmadığı için kanaman olmamıştır..çünkü sanırım sayısı çok olanlarda oluyo..dediğim gibi önemli değil zaten..ehe ehe bende 3 embriyoya hamişiiiim :))

bu pek yumurta sayısı ile alakalı değil sanırım,çünkü yanımda sadece 6 yumurtası toplanmış bir kız vardı ve rahminde sızlanma hissettiğini ,karnında ağrı olduğunu söylemişti..:bbo: hafifte lekelenmesi olmuş..

hmm olabilir bünyeyle alakalı o zaman..senin bünye sağlam maşallah o zaman bebişlerini de sıkı sıkı tutarsın inşallah..

Bademcim seni buradada tebrik etmek istedim, ne kadar güzel birsey.

Hayirlisi ile ücünü birden alirsin kucagina canim.

Esinin yazdiklari da cok güzel, Allah daha güzel günler nasip etsin canim.

hmm olabilir bünyeyle alakalı o zaman..senin bünye sağlam maşallah o zaman bebişlerini de sıkı sıkı tutarsın inşallah..
Canım hiç belli olmuyor ki..Nasib artık.inşallah hepimizinki tutunur..:1hug:
Bademcim seni buradada tebrik etmek istedim, ne kadar güzel birsey.

Hayirlisi ile ücünü birden alirsin kucagina canim.

Esinin yazdiklari da cok güzel, Allah daha güzel günler nasip etsin canim.

Canım,çok sağolasın:asigim::1hug:

bu arada bi yerde okmuştum sanırım ilk test sonucu 100'ün üzerinde çıkarsa çok büyük ihtimalle devam ediyormuş gebelik ama nerede okudum hiç hatırlamıyorum, netteydi sanırım..

İnşallah biz de görürüz 100 üstü rakamı canım..Herhalde pozitif çıkarsa doktora sarılıp ağlayacağım sevinçten...

bademcik kız seninle benziyor benim durumum hehe:) 7 toplandı 6 olgun çıktı 5 döllendi benimkisinin hepsi bölündü ama en kaleteli 3 tane transfer edildi. bende 3 tane embriyoya hamişiim hehe:)

Topiği yakında 3 embriyoya HAMİŞLER topiği yaparız:jeyyar::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…