ah ealnas şimdi ikide bir göğüslerime bakarım ben..değişiklik var mı diye..yaktın beni...eşim sapıklaştığımı düşüncek...kaydirigubbakcemile3
aynen yaa ben de otur otur sıkıldım evde olmaktan artık....dışarı çıkıp gezip tozayım..moral depolayayım...:CüvCüv:
kızlar 15 yumurtam toplandı bugün.biraz sancım var.az da kanamam.sizde de oldumu
benim ne yumurta toplama işleminde ne de transferde kanamam lekelenmem olmadı..Hala bekliyorum herhangi bir kanama olur mu diye...
yok bu saatten sonra olmaz cnm..zaten illa olacak diye de birşey yok canını sıkma ..senin kaç yumurtan toplanmıştı ki?
7 tanecik...6 sı olgun çıktı..4 ü döllendi..3 ü bölündü..3 embriyoya HAMİŞİM şu an..kaydirigubbakcemile3
7 tanecik...6 sı olgun çıktı..4 ü döllendi..3 ü bölündü..3 embriyoya HAMİŞİM şu an..kaydirigubbakcemile3
ya peki bişeyi merak ettim şimdi sana co-culture yaptılar ya yani rahimden parça alıp yumurtaları onun üzerinde döllediler ya peki transferi de bu parçayla birlikte mi yaptılar yoksa üzerinden embriyoları mı alıp sadece onları mı koydular ?
hmm belki de çok fazla yumurta toplanmadığı için kanaman olmamıştır..çünkü sanırım sayısı çok olanlarda oluyo..dediğim gibi önemli değil zaten..ehe ehe bende 3 embriyoya hamişiiiim :))
bu pek yumurta sayısı ile alakalı değil sanırım,çünkü yanımda sadece 6 yumurtası toplanmış bir kız vardı ve rahminde sızlanma hissettiğini ,karnında ağrı olduğunu söylemişti..:bbo: hafifte lekelenmesi olmuş..
Canım hiç belli olmuyor ki..Nasib artık.inşallah hepimizinki tutunur..:1hug:hmm olabilir bünyeyle alakalı o zaman..senin bünye sağlam maşallah o zaman bebişlerini de sıkı sıkı tutarsın inşallah..
Bademcim seni buradada tebrik etmek istedim, ne kadar güzel birsey.
Hayirlisi ile ücünü birden alirsin kucagina canim.
Esinin yazdiklari da cok güzel, Allah daha güzel günler nasip etsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?