Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bademcim canim sen bilirsin ama ben mistede kalbalik etmeyim istersen sil beni cunku tedavim ocaga kaldi
yeni hamisler gozunuz aydin allahim tum bu yoldaki olanlara evlat nasip etsin
yakinda bademcim de araniza katilsin sonrada ben insallah

kızlar hamiş listesine benide eklermisiniz allahın izniyle aldık güzel haberi bugun 5 haftmız doldu:)

sinemcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim:lepi::sm_cool::teytey::teytey:

Arkadaşlar moralim çok bozuk tahlil günüme 3 gün kaldı.Fakat sabahtan beri hafif hafif pembe renkte akıntım geliyor.Test öncesinde kanaması olupta buna rağmen sonucu pozitif çıkan varmı.

Arkadaşlar moralim çok bozuk tahlil günüme 3 gün kaldı.Fakat sabahtan beri hafif hafif pembe renkte akıntım geliyor.Test öncesinde kanaması olupta buna rağmen sonucu pozitif çıkan varmı.

Adet günün ne zamandı canım?fisfisfis

Yarın veya pazartesi adet günüm.Salı günü de beta hcg testi yapılacak.

Canım belki yerleşme kanaması dedikleri olay sanırım bu..Doktorunu ara sor bakalım..Bozma moralini hemen..Geçenlerde comebaby arkadaşımızın da başına gelmişti...

canım bugün internette bişey okudum tüp bebek yaptıranlar adet olsalar bile 12. gün mutlaka kan testi yaptırmalılar kanama olsada gebeliğin olma olasılığı var diye yazıyordu. tesadüfen başka birşey araştırırken okudum. inş. seninkiside böyle bir durumdur

kızlar ben hamileyim,yani hamileymişim,hala inanamıyorum,biliyorsunuz ben eylülde micro diye tedaviye başladım ama tek yumurtam gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldım ve negatif sonuç almıştım,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktımki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadım,dün idrar tahlili yaptım arkadaşın zoruyla ve ikinci çizgi çıktı inanamadım 1 kere daha yaptım yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdım,akşam bhcg 972,66 çıktı ve 4 haftalık hamileymişim,ben artık menepoza girdim reglide olmıcam galiba diye ağlarken meğer hamileymişim çok mtuluyum,sizlere umut olsun diye yazıyorum,bende erken menepoz,yumurta yetmezliği vardı,lütfen sakın moralinizi bozmayın,umudunuzu kaybetmeyin,ben bile hamile kaldıysam eminim sizlerde hamile kalacaksınız,sadece zamanını bekleyin,sizin için hayırlı zaman gelince emin olun istediğinize kavuşacaksınız.Allahım mucizemi korusun elimden almasın inşallah ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bi evlat versin yüce rabbim,dualarım sizlerle kızlar

Selinciğim,

Seni çok tebrik ediyorum canım...:hooray:

Şimdi o güzel kokulu bebişine kavuşmak için günleri sayacaksın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah:1hug:

Darısı başımızaaa:asigim:

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başladı.Tranfseri oldu gün sayıyor..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.27 Ekim de transferi gerçekleşti ...Hayırlısıyla 10 kasım olan test günümü bekliyoruz..

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başladı.3 adet (blastosist) yani 5.gün transferi yapıldı 15 kasım test günü..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartta .kliniğe gidip geliyor.gonal f kullanmaya başladı.15 yumurtası toplandı.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yeni transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58ko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi....lucrıni 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladı......puregonu gunluk 150 uyguluyor..cumartesı Transferi yapıldı...

asi74: Ocakta tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başladı. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. Transferi oldu,sonucu bekliyoruz..

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_kosU var ve eşinde de sperm sayısı az .3 tane bebişi transfer edildi biri 10 hücreli diğer ikisi 8 hücreli...Sonuç tarihi 17 kasım...

ze_nannn: 24 ekım cuma yumışler toplanmıştı 17 taneydı 15 ine işlem yapıldı 12si dollendı.27 ekımde transferı olduuuu 3 bebışım konduuu :) 7 kasım da test gunu..4tanede beşinci gun embriyosu var donduruldu...

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.Transferi yapıldı,sonucu bekliyoruz.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.pazartesi tedavisi başlıyor..

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Şu an negatif bir sonuç aldı ama biraz dinlenip yeniden başlayacak.Bebeği annesine naz yapıyor şimdilik ama gelicek eninde sonunda..Şeniz

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor.. gonal f e başladı.kısmetse yumurta toplama işlemi var..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı ..Tek embiryo transfer edildi...

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:Kasım ayında tedavisi başlayacak

IŞIL:Tedavisi Medikana da başladı.gonal f kullandı.Transferi yapıldı..19 kasım test günü...

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

margarithailk denemeleri.. 1 kasım transferi gerçekleşti ve 3 embriyo konuldu sonuç 13 kasımda ..

shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...

Tarita:Bir yıl içinde bir kaç kürtaj yaşamak durumunda kaldı..Şu an eşi ile mikroenjeksiyona karar verdiler...Hayırlısı ile en kısa zamanda pembe listeye geçecekler..

elitu:fostimon kullanıyor 3 gündür. bahçelievler medicanaya gidiyor, aşılama yapılacak.

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyori şuan doğum kontrol hapı kullanıyor, 9 kasımda lucrine başlıyacak..

muzocan:kasımda 4.tüp bebeği yaptıracak.

ajuu:co culture uygulaması yapıldı transfer tarihi 30 ekim. 11 kasımda sonuç belli olacak ,doktoru tarık aksu.. hrs ..

yağmursel:3.aşılama için gonal-f kullanıyordu, 2 embriyo transfer oldu..doç.dr orhan ünal ve dr ömer özdemir tarafından jinemed kalamış tüp bebek merkezinde yapıldı.15 kasım tahlil günü gulucophage,corapsin,folikasit,progestan kullanıyor.

onuseviyorum:Tedavisi kasımda başlıyor.doktoru Cem Demirel..

ay.met:bir kere aşılama 3 kerede tüp bebek yaptırdı .1 incisini memorıal de yaptı yazdı dr. tatildeydi tedavisindede her gittiginde başka dr a muayene oldu, iyi bi hastane ama o yüzden memnun kalmadı sonuç negatif ti .2 inciye jfk da prf dr mehmet idil di memnun kalmadı,sonuç negatifti yine 3 üncü yü florence nıghtıngale yaptı yine hüsran ama dr çok iyi emre kara tekelioğlu şimdi 4.üncüye başladı lukrin kullanıyoru pazartesi menogon ve progona başlıyor..

VİLİ:Eş faktörlü azospermi..Merkez araştırıyorlar...

iclal:tüpleri tıkalı,merkez araştırıyorlar...

zigo:lucrin iğnesi oluyor..adeti başlar başlamaz tedaviye başlayacaklar...

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......

9*** sinem8484 ::bursa tüp bebekte transferi yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi. 2. denemesi 1. düşükle sonuçlandı.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...

süper yaaa tam bir mücize desene :) Allah kucağına almayıda nasip etsin

:) bende inanamıyorum yaaa ama varya o kadar çok sevindim ki anlatamam cnm Allah hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip eder inş. biliomusun bende de aynı sorun var yumurta rezervim az yani o yüzden bende adetimden sonra tedaviye başlıcamm inş ve umuyorum ki ilk denemede başarılı oluruzz böyle bi haberi gözlerim arıyordu senden almak beni sevindirdii inş inş bende hamileyim diyebilirimmm

canım o kadar sevindimki anlatamam çünkü bendede senin gibi yumurtam az erken menopz riski var.ama içime doğdu sanki bir iki gün önce mehaya senin hamiş olabileceğini yazmıştım ..zamanı gelmiş ve sevinmişsin canım ALLAHIM kucağına meleğini almanı nasip etsin inşşş..darısı başıma hayırlısıyla inşşş..a.s.:teytey:

arkadaşlar bol hamişli aylar diliyorum ve hamişleri ve adayları kutluyorum. benim sol tüpümde pco var ama tüpüm açık, sağ tüpüm yumurtluyor ama tıkalı denecek kadar darlık var. tüp bebek önerdi dr, 3 tane kontrol hapım kaldı adet olmayı bekliyorum insallah kasım ayında tüp bebek tedavime başlayacağız. allah emeklerimizi boşa çıkrmasın kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin.

cnm çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..hayat mucizelerle dolu işte..Allah umarım bize de hazinelerinden birini verir yakında...

cnm hiç canını sıkma belki de Bademnin dediği gibi yerleşme işaretidir, belki seninki normaldir..sabret ve salı gününü bekle ikimizde güzel sonuçlar alacağız inşallah...

ADENZAR AYNI DURUMDAYIZ SABAHTAN BERİ SERSEM GİBİYİM SALI TEST GÜNÜM VE KAAHVERENGİ KANAMA VE ADET SANCISI GİBİ AĞRIM VAR aLLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN

celıne 07 tebrık ederım bu haberler bıze moral oluyor allahım bızede bu duyguyu yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…