hee iyi hadi bakalım..zor oluyodur ama ta oralardan gelmek..orada böyle bir uygulama daha mı zor ya da daha mı pahalı neden burayı tercih ettiniz? ( çok meraklıyım di mi :)) )
tebrikler ışıl , sevindim olumlu sonuç almanıza , inşallah sağlıklı bir hamillelik geçirir yine sağlıkla ve zamanında alırsınız minik-ler-inizi kucağınıza
şimdiden kendinizi çoğul gebeliğe hazırlayın12. ya da 13. gün testinde sayı 150-200ün üzerinde hele ki 300ler felan olunca büyük olasılıkla ikiz diyor dr.lar , o yüzden
ALLAH'ıma şükürler olsun ben hamileyim arkadaşlar.inşallah darısı başınıza...:teytey:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
Merhabalaarrr,,
kısmetse bende aralıkta tekrar başlıcam,,2.olucak,,
umut tüp bebek merz.düşünüyorum,, bi fikri olan varmı ?
Kizlar size ben Kibrista Savas Bey'i tavsiye ediyorum. Ben gittigimde (benim yumurta nakli oldu) bizimle birlikte giden diger ciftler de hep gebe kaldi. Ben de bana soran herkese soyluyorum cunku yazik ben de yurt disinda cok paralar harcadim hic tutmadi. ilk seferde savas bey'in hastanesinde oldu. Allah bagislasin, minicik bir kizim oldu. Hayatim o kadar degisti ki sizlere de bir nebze olsun yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
evet arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurdum göbekten.
225 lik
cem bey bugünde çok yoğundu.önce muayene etti
sonra iğneleri yazdı.ilaçların eczaneden gelmesini bekledik biraz.
sonra anlattılar.cem bey sadece 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi.
cumartesi kontrole gidicem.
Hadi hayırlısı olsun yarasınlar da bebişlerine kavuşasın.Bana da 2 embriyo koymuşlardı, şimdi Allaha şükür hamileyim.Ben de yarın inşallah keseyi görmeye gitcem.Allah yardımcın olsun.:1hug:
çok sağol canım öncelikle...
iğnelere gelince:bbo:kendimi çok kastım,çünkü bende
iğne fobisi var.yaparken acımadı ama sonra sızladı biraz.benneyaptımki
yarın nasıl yapıcağımı düşünüyorum
hayatta neden korktuysam başıma geldi ya..
canım bunları bende okudum hemen hemen herkesde oldu bunlar ama bende hiç bi akıntı lekenlenme olmadı hatta bu yüzden bende çok şüphelenmiştim.sadece arada adet sancısı gibi sancılarım oldu normal gebelikde de bu olurmuş zaten.
Hadi hayırlısı olsun yarasınlar da bebişlerine kavuşasın.Bana da 2 embriyo koymuşlardı, şimdi Allaha şükür hamileyim.Ben de yarın inşallah keseyi görmeye gitcem.Allah yardımcın olsun.:1hug:
sağolasın içimi rahatlattın biraz. Bende akıntı leke kan bişey yok. KAsıklarda ağrı ve hassasiyet var sadece. Hatta az önce hapşurdum ve iki kasığıma birden çok keskin bir acı girdi 20 saniye kadar. Normal mi acaba bunlar. Sizler bu durumu yaşadınız mı?
arkadaşlar bişey soracağım ya..
sizdenn de kan testi istedilermi
srılık testi falan?yaptırdınızmı?
benden istediler de..
ya iğne fobisiiiiiii vaaaaaaaarr bendeeeee
istemiyorum yaptırmak ya.benneyaptımki
Zorluguna katlaniyoruz mecburen canim...hangi isimiz kolay oluyoki zaten bi baksana halimizelülülülülülü
Canim, burda Hollandada yaptirsak hic para bile odemiyoruz..sigortaliyiz zaten karsilaniyor herturlu..fakat burda cok bekletiyolar canim bisi yapana kadar..biz mesele gectigimiz temmuz ayinda bazi testler yaptirdik..bize testlerin sonuclarini vermek icin 3,5 ay sonrasina randevun veriyorlarklava: Dusunebiliyormusun...basit bi kan ve sperm testiydi yaniii..neymis yerleri yokmus!!!!
Onlarin keyfini beklersem dedim hicbisey elde edemem..o yuzden bizde butun masraflari kendimiz karsilamayi goze aldik..islemlerimizi beklemeden istanbulda yaptiriyoruz.
arkadaşlar bişey soracağım ya..
sizdenn de kan testi istedilermi
srılık testi falan?yaptırdınızmı?
benden istediler de..
ya iğne fobisiiiiiii vaaaaaaaarr bendeeeee
istemiyorum yaptırmak ya.benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?