Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee iyi hadi bakalım..zor oluyodur ama ta oralardan gelmek..orada böyle bir uygulama daha mı zor ya da daha mı pahalı neden burayı tercih ettiniz? ( çok meraklıyım di mi :)) )

Zorluguna katlaniyoruz mecburen canim...hangi isimiz kolay oluyoki zaten bi baksana halimizelülülülülülü

Canim, burda Hollandada yaptirsak hic para bile odemiyoruz..sigortaliyiz zaten karsilaniyor herturlu..fakat burda cok bekletiyolar canim bisi yapana kadar..biz mesele gectigimiz temmuz ayinda bazi testler yaptirdik..bize testlerin sonuclarini vermek icin 3,5 ay sonrasina randevun veriyorlarklava: Dusunebiliyormusun...basit bi kan ve sperm testiydi yaniii..neymis yerleri yokmus!!!!
Onlarin keyfini beklersem dedim hicbisey elde edemem..o yuzden bizde butun masraflari kendimiz karsilamayi goze aldik..islemlerimizi beklemeden istanbulda yaptiriyoruz.

çok teşekkür ederim.amiinnnn inşalllah şimdide sağlıkla kucağımıza alalım diye dua ediyorum zaten.evet dr dedi zaten ikizlere hazır olun diye bizde istiyoruz zaten ama çok tuhaf bi duygu biz 1 tane için o kadar uğraşırken 2 ya da 3 olacak:dance:

Kizlar size ben Kibrista Savas Bey'i tavsiye ediyorum. Ben gittigimde (benim yumurta nakli oldu) bizimle birlikte giden diger ciftler de hep gebe kaldi. Ben de bana soran herkese soyluyorum cunku yazik ben de yurt disinda cok paralar harcadim hic tutmadi. ilk seferde savas bey'in hastanesinde oldu. Allah bagislasin, minicik bir kizim oldu. Hayatim o kadar degisti ki sizlere de bir nebze olsun yardimci olabilirsem ne mutlu bana.

(Bu arada Isilcim canim 852 cok iyi, insallah ikiz bebislerin olacak. Benim ilk olcumde 211 cikmisti)

ALLAH'ıma şükürler olsun ben hamileyim arkadaşlar.inşallah darısı başınıza...:teytey:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

canım benim allah analı babalı büyütsün saglıcakla kucağına al insallah. darısı da bize insallaaaah:teytey:

Merhabalaarrr,,
kısmetse bende aralıkta tekrar başlıcam,,2.olucak,,
umut tüp bebek merz.düşünüyorum,, bi fikri olan varmı ?

canım ben umut tüp bebekte (acıbademdeki) enver beye gidiyorum. hastane çok iyi tüm çalışanlar süper diyebilirim. hakkında hayırlısı olsun.

kızlar yarın kontrolüm var dualarınızı bekliyorum insallah polip gibi gördüğü şey kaybolmuştur, transfer için 1 ay beklemek istemiyorum. bu arada çatlamaması için yumurta iğnesi verdi. daha ne kadar ilaç kullancam acabaa??

Allah anali-babali buyutsun canim. B ugurda yapamayacagimiz sey yok sanirim cunki istek cok cok buyuk..yani kendi acimdan oyle.

Kibrista fiyatlar nasil canim? Bilgi verebilirsen sevinirim,

Hadi hayırlısı olsun yarasınlar da bebişlerine kavuşasın.Bana da 2 embriyo koymuşlardı, şimdi Allaha şükür hamileyim.Ben de yarın inşallah keseyi görmeye gitcem.Allah yardımcın olsun.:1hug:

Hadi hayırlısı olsun yarasınlar da bebişlerine kavuşasın.Bana da 2 embriyo koymuşlardı, şimdi Allaha şükür hamileyim.Ben de yarın inşallah keseyi görmeye gitcem.Allah yardımcın olsun.:1hug:

Adenzar canim..sansin acik olsun yarin..bebeginide saglikla dunyaya getirir alirsin insallah kucagina!

Benden sana tavsiye.Bir gün sağa vuruyorsan öteki gün sola vur zaten söylemişlerdir heralde sana da.İğne saatine yakın kendi kendine nereye vuracağına karar ver hergün aynı noktaya vurma.Göbeğindeki yağı elinin arasında tutmadan önce orayı kolonyalı pamukla sil kuruyunca da sarsmadan iğneni sokmaya çalış.İğneni oynatmadan yaparsan sonrasında hem morarmaz hem de acımaz.Yapmadan önce de bi derin nefes al.Kolay gelsin canım :)))

sevgili hamile kalan arkadaşlar :CüvCüv:
2 hafta net e girememiştim ve sayfaları tek tek okuyunca çok sevindim inanılmaz mutlu oldum hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim liste muhteşem görünüyor allah nazarlardan saklasın allah tamamini erdirsin darısı benim gibi tedaviye başlayacakların başına :Saruboceq:

sağol içimi rahatlattın biraz... inşallah bende senin gibi hayırlı, pozitif sonuç alırım...

sağolasın içimi rahatlattın biraz. Bende akıntı leke kan bişey yok. KAsıklarda ağrı ve hassasiyet var sadece. Hatta az önce hapşurdum ve iki kasığıma birden çok keskin bir acı girdi 20 saniye kadar. Normal mi acaba bunlar. Sizler bu durumu yaşadınız mı?

Arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ve doktora gittim bi aksilik çıkmazsada iğnelerime başlıycam demiştim fakatt TSH tiroid 6.6 yüksek çıkıyor o yüzden de tedavim bi dahaki aya kaldı maleseff iğnelerimi aldım hazırda bakalım artık. şu an vitamin ve folik asit haplarına devam ediyorum ayrıca bugün verilen tiroid ile ilgili olan hapıma da. Aralığın 2 sinde dahiliyeye muayene olucam inş bu sorun bir an önce çözülür ve tedavime başlayabilirim

çok sağol canım.
bu arada ne mutlu sana...darısı başımıza..
umarım herşey yolunda gider.

Merhaba canim..kac gunun kaldi test gunune? Cok uzun geliyor degilmi insana..isin en zor kismida bu..banada gecmek bilmedi..

Dusun dusun kafayi yiyesi geliyor insanin...biraz akillandim gibime geliyor bana simdi..ilk denememde yaptiklarimi simdi ikincisinde yapmamaya caliscagim..nasil olsa hersey olacagina variyor..hersey Allahtan yani!

Sana bol sans canim...insallah guzel haberlerle gelirsin!:1hug:

arkadaşlar bişey soracağım ya..
sizdenn de kan testi istedilermi
srılık testi falan?yaptırdınızmı?
benden istediler de..
ya iğne fobisiiiiiii vaaaaaaaarr bendeeeee
istemiyorum yaptırmak ya.benneyaptımki

benden istediler de..

Canim..seni urkutmek istemiyorum ama benden 2 kez istediler kan vermemi..cesitli degerlere bakmak icin..

Igneden ben korkmuyorum zaten canim fobim yok yanii...ama sana tavsiyem kan verdirirken bebekler icin kullandiklari igneyi rica et...ehh..biraz daha ince o daha rahat batiyo.

Kolay gelsin canim.. korkma sakin diyemem fobin varmis:teselli:.. ama soyle dusun..bu ugurda yapamayacagimiz fedakarlik yok degilmi?
optum canim :1hug:

evet kızlar işi tam garentiledim bugün beta hcg sonkez tekrarladım 1735 çıktı sonuç şükür herşey yolunda

oh oh onlar da iyiki bedava yapıyorlarmış..bedava diye insanlara kan ağlatıyolar şunlara bak ya..iyi yapmışsın cnm o zaman buraya gelmekle..hayırlısı olur inşallah..

benden istediler de..

benden istemediler cnm sadece toplama gününden 2 gün önce E2 değerine bakmak için aldılar o kadar..senden neden istediler ki ya da benden neden istemediler ki..hani doktordaşız ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…