Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşalah çok iyi 20 tane kalan embriyoları dondurup birdaha uraşmazsın tabi gerek kalmaz inşlh ta ikinci için kullanırsın. yarın haber gelir herhalde .kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım hayırlısı canım transverden sonra kendini yorma hatta transver yapılmadan bir gün önce bütün işlerini yap bitir bu temizlik sana 1 ay gitsin sonrasında kendini yorma fazla arabaya falanda binme dikkatli ol çikolata kistinide unut onu sıkıntı etme bak benim kistim seninkinden büyük ama hamileyim hadi hayırlısı inşallah hakkında hayırlısı olur dualarım seninle:Saruboceq:

banada nereye gitmek istediğimi sordular.. bende bebek odasına dedim...:asigim:
ama uyandığımda kendi odamdaydım.:roflol:
embriyolar için yarın dörde kadar arayacaklarmış.bakalım hadi hayırlısı.

sağol canım teşekkürler. geçmiş olsun sanada. maşallah 20 yumoş çok güzell

sağol cnm hepimiz için hayırlısı olur inşallah..umut için iyi diyorlar ücretini öğrenebilir miyim...

oh hadi geçmiş olsun cnm ..cumartesi günü transfer ederler o zaman büyük ihtimalle..bu arada seni bayılttılar mı ki??? bi soru daha nasıl buldunuz brbirinizi yaw beyzanur'la o sana gelip onu seviyor musun mu dedi :))))

Bebek odasina ha:)))) cok guzel ya:)) insallah oda nasip olucak canim..az kaldi.

Yarin bi heyecanla artik telefon beklersin.

Hep heyecan hep heyecan..nezaman heyecan yokki..degilmilülülülülülü

Bizede bildirirsin dimi canim..merak ettim bende yumoslarin surecini:))

oh hadi geçmiş olsun cnm ..cumartesi günü transfer ederler o zaman büyük ihtimalle..bu arada seni bayılttılar mı ki??? bi soru daha nasıl buldunuz brbirinizi yaw beyzanur'la o sana gelip onu seviyor musun mu dedi :))))

Elsinore canimm bende cok merak ettim bulusmalarini:))) anlasmislardir bence randevularindan once:)))) ne guzel dimi karsilasmalari...tesaduf degildir herhalde.

EE bu arada sen nasilsin...yoktun butun gundur..goremedim seni. Is aramaya basladinmi canim..tekrar calismak istedigini belirtmistin.

ben bugün annemle dolaşmaya çıktım..evde otur otur sıkıldım hava da güzeldi değerlendireyim dedim :))
cnm iş aramaya başladım ama maalesef doğru dürüst ilan bile yok..bakalım bi arkadaşımla kendi işimizi açmayı düşünüyoruz, ilk adımları atıyo gibiyiz ama hayırlısı artık..sen bu hafta sonu gelirsin herhalde Türkiye'ye..bilgisayar olacak mı yanında ? haberleşebilecek miyiz?

Hava bugun cok guzelmis orda duydum canim:)) 20 derece felanmis dimi? Neguzel gezmissiniz annenle..ohh tadini cikart canim.

Is konusundada hayirlisi olsun canimcim.ne isi diye simdilik sormuyorum..belki buyusu bozulmasin diye.,.ilk adimlari atiyosunuzya simdilik canim...birseyler pekisince sen citlativerisin artik bana:)))

Biz bu cuma geliyoruz erkencikten...sabah 7 de burdan evden cikicaz..artik oglen 2-3 gibi Istanbuldayiz canim. Haftasonu iice gezerimben artik.:dance:.cunki pazartesi sabah erkenden hastanenin yolunu tutucaz....sonrada 1-2gun icinde transferimiz olursa sonrasinda gezemem daha:)))) soz verdim esim..kiprasmicam:)))
Ilk tupbebek denememizde tecrubesizdim cok..agirda kaldirdim...ciktim dolastim..hic ama hic yatmadim..transger gununun aksami bile ciktim gezdim:))))kafamçokkarıştı

Yapmicam ole..annemde kizdi bana duyunca hehe..bugun yine nasihat etti telden bol bol bana..kizim ayagini SIKI giyin...icine fanila giy!!!! Pozitif ol kizim..hic kotu dusunme...yemene icmene dikkat et...o zikkimida( sigara) icmiyorsun daha degilmi!!!!

:)))) daha neler neler yaaa:))lülülülülülü

iyi hadi bakalım hayırlsı olur inşallah..annen haklı bu arada aman transferden sonra yat dinlen..gerçi ben 10 gün evden çıkmadım da ne oldu ( ama sen yine de dikkat et tabi..sonuçta bizim gibilerin daha dikkatli olması gerekiyo bu aşamalara kolay gelmiyoruz ne zorluklardan geçerek geliyoruz o yüzden biraz daha sıkalım dişimizi..yanında laptop falan olacaksa haber verirsin transfer zamanını..

Tavsiyelere uyucam canim bu kez..bide boyle deneyelim bakalim..hayrlisi allah`tan..O vericekse olucak insallah.

Canim laptopumu getirmeyi dusundum fakat internet baglantimiz yok orda...nasil halledicez bilmiyorum..o yuzden belkide getirmicem.yuk olmasin bize ise yaramicaksa..yoksa cok ii olurdu benim icin..vakit gecirirdimfisfisfis..Nete giremesem zaten ancak geri donunce gorusebilirim sizlerle..9 aralikta geri donucez nasipse.

hmm tmm o zaman ne yapalım dönünce haberleşiriz..inşallah güzel haberlerle dönersin..

hmm tmm o zaman ne yapalım dönünce haberleşiriz..inşallah güzel haberlerle dönersin..

Insallah canim..banada bircok arkadasimiz gibi guzel haberler vermek nasip olsun. Buna okadar cok ihtiyacim varki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Insallah canim..banada bircok arkadasimiz gibi guzel haberler vermek nasip olsun. Buna okadar cok ihtiyacim varki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah cnm..bu arada benim lekelenme hala sürüyo..Cem beye sordum tedaviden sonraki 2 ay içinde bu tip durumlar bekleniyo dedi..off sinir oldum ya bi de ilaçların yan etkisi yok diyolar nerede yok..yoksa bu nedir o zaman değil mi?
bu arada zonnetje Hollanda dilinde mi? ne demek? :))

elsinoreciğim beyzanur bana bugün orda olacağını söylemişti.bende ordayım dedim.özelden isimlerimizi
yazdık.ben hastanede odama yattığımda dedimki heralde göremeyeceğim beyzayı.
ama ben işlem bittikten sonra anesteziden yeni uyanmış bir şekilde hemşire ......hanım sizi görmek istiyor dedi.
beni buldu yani.çok tatlı bir arkaadaş.transferden sonraki kontrole gelmiş.akşam almanyaya dönecekti.umarım bir sorun çıkmamaıştır.bu arada ikinci deneme 3400 ytl dediler canım.
tekrar aynı yeremi gelmek istiyorsun?

Nezamandi canim senin tedavin en son? Benim nagatifle sonuclaninca ilk denemem normal adetimi oldum..biraz daha fazla yogun ve uzun surdu fakat daha sonraki ayda yine normaldi..arada hic lekelenmelerim olmadi..ve simdi en son reglimdede normal oldu.
Sende neden lekelenme oldu anliyamadim...demekki ilaclarin etkisi sende daha bi fazla olmus..Cem beyde bu gibi drumlar beklenebiliyor demis sana...Sikma canini tatlim..muhakkak duzelicektir, normal bi durumdur yani. Sende herhangi bi kist felan yoktu dimi canim? Icin rahat etmezse yine bi danisirsin Cem beye.

Zonnetje hollandaca Gunes anlamina geliyor canim. Nerden aklima geldiyse bunu secmisim:)):sm_confused:

evet canım genel anestezi yaptılar bana.ben öyle istedim..

ne güzel olmuş bende bir gün tanışmak isterim hepinizle hatta bi buluşma falan ayarlayabiliriz..neden olmasın..fiyat için teşekkrü ederim ama sanırım benim biraz daha ucuz olur çünkü ben ilkini 3500 ytl'ye yaptırdım..aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum sanırım bakalım daha var..bu arada senin herhangi bir sancın, sıkıntın var mı? benim bayağı bi süren karın boşluğumda sancı olmuştu nefes aldıkça bile sancıyodu..umarım iyi geçmiştir seninki..sen genel anestezi mi oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…