kızlaaaaaaaarrr hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.cumartesi sabah haber varecekler transfer
gününü ama cumarteside olabilirmiş.
kızlar nerdesiniz yahu.. tedavime az kaldı çok heyecanlıyım.:1rolleyes:
slm kızlar. 24 yumurtam toplandı ve dr 20den fazla yumurtam toplandığı için rahim su toplayabilir bu ay transfer yapmayacağım dedi. bir de endemetriumumda polip vardı adetten sonra onu alacağız ameliyatla. yani ocak ayına kaldı benim transfer. yarın yumurtaların durumunu bildireceklermiş kaçının döllenip kaçının döllenmediğini yani. böylesi kısmetmiş 1.5 ay zor dayancam ama elden birşey gelmiyor. insallah sizlerin hayırlı haberlerini alırım öptüm hepinizii
slm kızlar. 24 yumurtam toplandı ve dr 20den fazla yumurtam toplandığı için rahim su toplayabilir bu ay transfer yapmayacağım dedi. bir de endemetriumumda polip vardı adetten sonra onu alacağız ameliyatla. yani ocak ayına kaldı benim transfer. yarın yumurtaların durumunu bildireceklermiş kaçının döllenip kaçının döllenmediğini yani. böylesi kısmetmiş 1.5 ay zor dayancam ama elden birşey gelmiyor. insallah sizlerin hayırlı haberlerini alırım öptüm hepinizii
slm canım yenimi başlıyosun tedaviye.ilk mi olcak .
canım 4000ytl veriyoruz biz. diğer yerlete göre fiyatı çok iyi buldum ben.
onuseviyorum, canım hayırlı olsun benim yumoşlarıda yarın sabah 9da toplicaklar. işlemden ne kadar sonra kendine geldin? kendini nasıl hissettin kanaman var mı? vsvsvs işte anlatsana biraz heyecanlandım ben de
selam canım. evet ilk defa başlıyorum. adetin 3.günü ultrason ve ilaçlar için merkeze gideceğim.
:1huglsun canım hayırlısı böyleymiş her işte vardır bi hayır.1.5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer.allah yar yardımcın olsun.:Saruboceq:
Geçmiş olsun canım. olsun sıkama canını. kısmet böyleymiş.senin sağlığın için böylesi gerekliymiş. sende de bol yumoş var ne güzell.kendine iyi bak.:1hug:
meraba üzülme sakın benimde hemen hemen öyle oldu çok zor oluyor
melankolia canım yaa benim de ertelendi..
bana doz fazla gelmiş.. yumurtalar erken çatlamış
geçen gün yazmıştım buraya şüphenmiştim de erken çatlamış olabilir diye..
dün ultrasonda hiç yumurta göremedik..
daha önceki kontrollerimde çok fazla sayıda yumurta var demişti doktor..
benim de moralim bozuldu ...
melankololia benimde doğum kontrol hapından dolayı adetim 1 hafta erken geldi ve bende bugün umutta tedaviye başladım demek ki seninle bu sabah aynı anda ordaymişiz inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız:1rolleyes:
arkadaşlar doktor bana progesteron için fitil verdi.
ya bu fitili atıyorum geri geliyo.işe yaramayacak diye korkuyorum ya.
ya kızlaaaaaaaaarrr nerelerdesiniz ya?
topiği tekmi ettiniz yoksa?
elsinore hiç ses çıkmıyor senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?