Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar. 24 yumurtam toplandı ve dr 20den fazla yumurtam toplandığı için rahim su toplayabilir bu ay transfer yapmayacağım dedi. bir de endemetriumumda polip vardı adetten sonra onu alacağız ameliyatla. yani ocak ayına kaldı benim transfer. yarın yumurtaların durumunu bildireceklermiş kaçının döllenip kaçının döllenmediğini yani. böylesi kısmetmiş 1.5 ay zor dayancam ama elden birşey gelmiyor. insallah sizlerin hayırlı haberlerini alırım öptüm hepinizii

:1huglsun canım hayırlısı böyleymiş her işte vardır bi hayır.1.5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer.allah yar yardımcın olsun.:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım. olsun sıkama canını. kısmet böyleymiş.senin sağlığın için böylesi gerekliymiş. sende de bol yumoş var ne güzell. kendine iyi bak.:1hug:

melankolia canım yaa benim de ertelendi..
bana doz fazla gelmiş.. yumurtalar erken çatlamış
geçen gün yazmıştım buraya şüphenmiştim de erken çatlamış olabilir diye..
dün ultrasonda hiç yumurta göremedik..
daha önceki kontrollerimde çok fazla sayıda yumurta var demişti doktor..
benim de moralim bozuldu ...

melankololia benimde doğum kontrol hapından dolayı adetim 1 hafta erken geldi ve bende bugün umutta tedaviye başladım demek ki seninle bu sabah aynı anda ordaymişiz inşallah hayırlısıyla güzel haberlerimizi alırız:1rolleyes:

selam hanımlar , ben yeni katıldım aranıza . araştırma içindeyim. sizlerinde herşey gönlünüzce olsun..

:1huglsun canım hayırlısı böyleymiş her işte vardır bi hayır.1.5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer.allah yar yardımcın olsun.:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım. olsun sıkama canını. kısmet böyleymiş.senin sağlığın için böylesi gerekliymiş. sende de bol yumoş var ne güzell. kendine iyi bak.:1hug:

meraba üzülme sakın benimde hemen hemen öyle oldu çok zor oluyor

SAĞOLUN KIZLAR. İYİKİ VARSINIZ.burada inanın çok destek oluyorsunuz bana. hayırlısı böyleymiş. yaptırıp tutmamasındansa geç olsun güç olmasın.

canım benim her olmayan şeyde bi hayır var bunu kabullenmek lazım. yapılıp tutmamasından iyidir, o acıyı yaşamaktansa geç olsun canım benim insallah bi sonraki denemede daha iyi olcak hem bu sefer çatlamicaklar bak görürsüün.

aaa evet karşılaşmış olabiliriz. orda çıtıpıtı küçük bi kız gördüysen o bendim gerçi yumoş toplattım yukardaydım ama görmüş olabilirsin. kayınvaldem görümcem ve eşimle gelmiştim. bi dahakine haberleşelim burdan da aynı gün gidersek tanışma fırsatımız olur. tedavinde bol şans diliyorum canım insallah bebişine kavuşursun canımm

arkadaşlar doktor bana progesteron için fitil verdi.
ya bu fitili atıyorum geri geliyo.işe yaramayacak diye korkuyorum ya.

Canım çok güzel bi mucize okudum ama bana bak hamileyken vajinal ultrasonu pek tavsiye etmiyolar Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş neyse ne be güselim ha bir ha iki bi kaç ay sora kısmetse iki taneyse gözükür vajinal baktırnma derim sabırla büyümelerini bekle tehlikeye sokma kendini ben öle duyuştum hade hayırlı olsun tebriklerr:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…