Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaren58: kasımda dondurulmuşları deneyecekti ama düşükten sonra lekelenmeler kesilmediği için iki ay ertelendi şu anda bir hap kullanıyor.. transferi ocak sonunda olucak inşallah.sositososito.

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..bu ay dondurulmuşlarla deneyecek.yeni yılda sonucunu alacak..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda
düşükten sonra lekelenmeler bitmeyince iki ay ertelendi.hap kullanıyor şu anda.transferi ocakta inşallah....

asi74:Ocakta tedaviye başlıyor..

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:aralıkta başladı tedaviye...pazartesi yumoşlar toplanacak...

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

onuseviyorum:endometriozisi var .ilk tüp bebek denemesi...doktoru Cem Demirel..transferi yapıldı..test günü 11 aralık....

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.kadıköy acıbademde tedavi gördü..
doktoru cem demirel....

sünger53 :17 kasımda başladı.3.denemesi.225 gonal-f ve lucrin kullandı.fertijine gidiyor.4 aralıkta transferi yapıldı.test günü 14 aralık...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı..75 dozla devam ediyor.eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..

Jade77
: transferi yapıldı.test günü 9 aralık...

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : bayramın birinci günü yumurtaları toplanıyor...

tülay24 : lucrin kullanıyor.bu ay yumoşları toplanacak....
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı.....

Son düzenleme:
merhaba benim tarnsferim 4 aralıkda oldu 14 aralık test günüm canım benide listede düzeltirsin herkese hayırlı bayramlar inşallah

slm arkadaslar ben sizi takip ediyorum ama ne zamandir yazamadim
bende ocakta basliyorum allahin izniyle mikroenjeksiyon yapilacak
onuseviyorum insallah tedavinin sonucu olumlu olur

bayraminiz mubarek olsun allahim yenilerine eristirsin

böyle bir liste yaptığın için teşekkürler onu seviyorum.11 aralık test gününmüş bayram hepimize uğurlu gelir inşallah.ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN.sabah 10 tane yumurta toplandı benden.boş yoktu.şimdi bebişlerim dölleniyor.yarın kaç emb.var onu öğreneceğiz.perşembe transfer galiba hayırlısı ile.hakkımızda hayırlısı.bendede çik. kisti var sağda 3 solda 2 cm ve 1cm.12 aralıkta doğum günüm inşallah çok güzel hediye olur bana bebeğim.34 yaşındayım artık.7 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz.ilk tüp bebek.inşallah olur

bu listeyi badem yaptı aslında ben devam ettiriyorum...
teşekkür onun hakkı yanii...
bende endometriozisliyim canım.tedavin hayırlı olsun umarım hayırlı sonuçlar alırsın...

arkadaşlar hamişlerimizi kutluyorum darısı başımızaaaa. bu arada benim reglim erken geldi 1 hafta, p.tesi kısmetse polipim alınacak kızlar.şans dileyin. hepinize kucak dolusu sevgiler

benimde pzt yarın sabah toplanacak dua edelim

canım hayırlısı olsun tüm dualarımız seninle:Saruboceq:

sağol canımm..Şeniz
gerçi umutlu değilim pek ama
hepten umutsuz olmamaya çalışıyorum...

onuseviyorum öyle düşünme :amaaa :1no2:herkese allah zamanı geldiyse verir sende lütfen moralini yüksek tut bak bende senden etkileniyorum

hayırlı olsun canım sen gönlünü ferah tut hayırlısıyla atlatırsın benım de aralık sonu toplancak lucrın kullanıyom suan senınde bayramın kutlu olsun...a.s.

tülaycım çok tşk ederim dediğin gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum seninde tedavin hayırlı olsun cnm

arkadaşlar hamişlerimizi kutluyorum darısı başımızaaaa. bu arada benim reglim erken geldi 1 hafta, p.tesi kısmetse polipim alınacak kızlar.şans dileyin. hepinize kucak dolusu sevgiler

hadi hayırlısı geç olsun güç olmasın inşallah sende yakında tedavine başlarsın

arkadaşla bilgi vereyım dedim pzrt yumoşlarım toplanmıştı sayı 4 den 3 e düşmüştü çok moralım bozulmuştu ağlayacak duruma gelmiştim, 2 gece hiç uyuyamadım biraz evel hastaneden aradılar kalan 3 ü döllenmiş veeee yarın transferim var nolursunuz benim için dua edin çok heyecanlıyım

açeyla seninle yine karşılaşamadık,ikimizide aynı anda çağırdılar kalabalıktan karşılaşamadık sana bakındım ama yine göremedimklava:

onuseviyorum ben tedaviye kasımda başladım ve yarın transferim var listeyi yenilediğinde düzeltirsen sevinirim

insallah bebislerin sana tutunur canim relax olşakkıdı:Saruboceq:

kizlar bende adetimi bekliyorum gelmek uzere yola cikmistir tahminim
gelsin dr a ariycam ve uzun protokol tedaviye basliyoruz allah izin verirse
:Saruboceq:

dogum gunun kutlu olsun canim
seninde dedigin gibi cok guzel bir dogum gunu hediyesi olur insallah sana
:hooray::içelim::Saruboceq:

çok güzel bir haber cnm çok sevindim tam bir bayram hediyesi desene..allah tamamına erdirir inşallah kendine çok dikkat et..

selam ernur. hayırlısı olsun . inşallahhamile kalırsın canım.
Pzt günü ben geç geldim oraya o yüden karşılaşamadık. :tomato:
yarın kontrolüm var. bu sefer görüşebilmeyi arzu aediyorum.

Onuseviyorum canim...benimde test tarihim 16 aralik..listede duzeltirsen sevinicez bebislerimle:))))

slm kizlar bende tup bebek tedavisine basladim uzun porotokollen basladik bugun ignelerin sekizinci gunuydu saniri pazartesi yada sali yumurtalar toplanir ya benim bir sorun var simdi benim ilaclar 12 gunluk vardi hesabima gore cumartesi son bitiyo fakat bizde ilac parasini iki ay icerisinde zor biriktirdigimzden korkuyorum tekr yine sikintiya gircez diye sizler yumurta catlatma ignesini vurulduktan kac gun sonra yumurtalar toplandi beinim tedavi ikinci fakat hic bisey hatirlamiyorum beni aydilatirsaniz sevinirim

canım catlatma ıgnesınden 36 saat sonra yumurta toplanıyor gıttıgın merkeze sorabılırsın bazen onların elınde oluyor verıyorlar durumunu anlat ellerınde varsa verırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…