Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar kontrolden geldm. pzt 15-16 tane görünen yumurtam bugün 11 tane görünüyor .en büyüğü 19,5mm en küçüğü 10mm .bu güne kadar 75 dozla devam etmiştim. bugün 75*3 =225 doz iğne oldum.
cumartesi yumurtalar toplanabiirmiş.hayurlısı bakalım. neler olup bitecek.

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..bu ay dondurulmuşlarla deneyecek.yeni yılda sonucunu alacak..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:Ocakta tedaviye başlıyor..

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

ernurrr:kasımda tedaviye başladı..transferi yapılacaktı bugünn

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

aysegul86:uzun protokol olarak tedaviye başladı.pzt yada salı yumoşları toplanacak..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

onuseviyorum:endometriozisi var .ilk tüp bebek denemesi...doktoru Cem Demirel..transferi yapıldı..test günü 11 aralık....

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

zonnetje: 2.tüp bebek denemesi.bu kez dondurulmuşlarla deneyecek.ilaçlara başladı.1 aralıkta kontrolü vardı.transferi yapıldı.test günü 16 aralık...kadıköy acıbademde tedavi gördü..doktoru cem demirel....

sünger53 :17 kasımda başladı.3.denemesi.225 gonal-f ve lucrin kullandı.fertijine gidiyor.4 aralıkta transferi yapıldı.bekliyor...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

açeyla :75 doz puregonla tedaviye başladı..75 dozla devam ediyor.eşinin sperm sayısıda fazlalaştı..

Jade77
: transferi yapıldı.test günü 9 aralık...

figenn : 25 kasımda transferi yapıldı..test günü 8 aralıkk

autocad : bayramın birinci günü yumurtaları toplanıyor...

tülay24 : lucrin kullanıyor.bu ay yumoşları toplanacak....
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı....

figenn ; lule ; jade77
kızlarrr test gününüz geçti ama haber vermediniz..klava:
bu arkadaşlardan haberi olan varmı acaba...:uhm:

selam kizlar iyi bayramlar

benim olmadi yapamadim basaramadimm bebegim beni terk etti nasip degilmis
testim negativ cikti dun gecede siddetli kanamayla doktora gittim adet oldun dediler
insallah sizler hamis olursunuz hayirli haberlerinizi bekliyoruz ins

canım cok uzuldum bılıyorum bu duyguyu sana uzulme aglama demeyecegım zor gercekten cok zor ama gececek canım kalbın hergun daha az acıyacak bırde bakacaksın yenıden umutların yeserecek ve baslıyacaksın tedavıne ve ınsallah rabbım duyacak sesını bu kez

sagol cnm allah razi olsunn
bayramda bu haberi almak dahada cok uzdu beni ama hersey nasip kismet rabbim en yakin zamanda bizleride o mucizeyle o mutlulukla karsilastircak insallah
haziranda 2.denememi yapcam ins bu sefer olur:a015:

onuseviyorum canım yarın büyük gün inşallah güzel haberler veririsin

arkadaşım hayırlısı olsun bu durumda ne desek boş ama ne yapacan nasipte yokmuş demekten başka yapcak bişey yok inşallah bidahaki sefere olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beyzanurcuğum o kadarüzüldümki benimde bütün moralim gitti diyeblirim.
ama rabbim sana bir evlat nasip edecek inanıyorum ben..
çok da yakışacak senin gibi güzeeelll;fıkır fıkır birine annelikk..
canım sakın pes etme...

insallah bebislerin sana tutunur canim relax olşakkıdı:Saruboceq:

kizlar bende adetimi bekliyorum gelmek uzere yola cikmistir tahminim
gelsin dr a ariycam ve uzun protokol tedaviye basliyoruz allah izin verirse
:Saruboceq:

cnm tşk ederim darısı senin başına inşallh hepimiz hamiş kalırız

ooo zonnetje geldin mi cnm ne yaptın nasıl geçti..kaç bebiş transfer ettiler durumun nedir..

Geldim canim geldim..3 tane bebisimle hemde..insallah muzurluk yapip beni terk etmesseler yaneeeklava:

Allah 'im tum bekleyenlerin testlerini pozitif sonuclandirsin insallah! Benim testrim haftaya sali..bekliyoruz bakalim Rabbim bzie ne verir...ne verirse kabulumdur! En iyisini O bilir cunki.

beyzanur çok üzüldüm ne desem boş çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki denemen başarılı olur cnm

iyi dileklerin için teşekkürler canım..ama ben hem çok stresli hem de çok
umutsuzum...:1no2:
sabah erkenden gidicm..haber veririm sizlere..

Stres yapma canimcim...Allahtan herseyin hayirlisi! Insallah guzel haberlerini aliriz.
Bizede bildirmeyi ihmal etme canim..dualarim seninle..Allah yardimcin olsun tatlim.

Beyzanur, canim cok gecmis olsun..Allahim sana sabir verir insalah..cok zor bende yasadim o duyguyu...umidini yitirme sakin..Rabbim hepimizin kucaklarini er veya gec doldurucaktir..siz yeterki isteyin diyor!!!

onuseviyorum yarın büyük gün. inşallah pozitif haberler vermeni diliyorum:CüvCüv:
Beklemek ço zor olsa gerek. ben tedavinin ortasında heyecandan geceleri uyuyamıyorum. Allah kolaylık versin vallahi bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…