Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar nasıl gidiyor tedaviniz bende iğnelerime başladım bakalım nasıl sonuçlanacak lucrın 5.iğnemdeym henüz korkuyorum olumsuz sonuç almaktan eşimde azospermı var microteseyle sperm bulundu gerçi benım polikistık overim için devam ediyoruz yılbaşında sanırım yumurta toplama işlemi var umarım hepimizin herşey gönlünce olur ve enkısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz buarada jınemedde tüpbebek yaptıran varmı? yorumlarınızı beklıyorum....

selam canım. hayırlı olsun tedavin. inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı diliyorum.

arkadaşlar bütün iyi dileklerinize çok teşekkürler.
sabah gidecem inşallah hayırlı haberler veririm ama
umut sıfır nedense.. adet sancılarım başladı belki de ondandır..

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, Allah yardımcın olsun. O ağrılar öyle de böyle de oluyo bozma moralini. Ayrıca iyi yada kötü herşeyde bir hayır vardır biliyosun.

Merhaba, internette yaptığım araştırmalarda adet kanı gelse bile hamileliğin başladığını anlatanlar var.. Umudunu yitirme.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

beyzacım ne desek boş şuan ama yılma derim ben. elbet bebişin gelecek zamanı gelince.ne olur umudunu yitirme.
onuseviyorum canım insallah hayırlı haberlerle gelirsinn
dualarım sizinle. görüşmek üzere

canim benim insallah guzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

gunaydin kizlar bugun guzel haberler gelir insallah
benim dedigim gibi adetim dun geldi ve uzun protokol tedaviye basladik ayin 29 inda ilk ignemi olucam allahin izniyle
aranizda uzun protokol yaptiran arkadasalra adetin 20.gunu igne yaptirdiginizda kan falan verdinizmi yani kontrollumu oldu ultrasona falan girdinizmi
:uhm:

asicim tedavin hayırlı uğurlu olsunnnn kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar geçen hafta bugün transferim gercekleştirildi ayın 15 de kanda gebelik bakılıcakisşzşnle paylaşmak istediğim bir cok konu var anne olmak adına.Bu benim ikinc transferim diğeri gectiğimiz ay gercekleşti 3 emriyo tranferiyle ama negatif olarak sonuclandı

selam kızlar. Onuseviyorum nerelerde kaldın yaa merak ediyorum. İnşallah hamişsindir canım yaaa

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

Canım nefesimi tuta tuta açtım heyecandan bu topiği..Çok şükür Allaha..Çok güzel gelmiş değerin..Tebrik ederim bitanem...:1hug:a.s.:hooray:

arkadaşlar heyecandan yazamıyorum bile.
rabbim isteyen herkese versin ....
değerim 197.2 ....
keseyi görmek için çağıracaklar..
çok heyeankıyım kızlar.
akşam görüşürüz...

arkadaşlar heyecandan yazamıyorum bile.
rabbim isteyen herkese versin ....
değerim 197.2 ....
keseyi görmek için çağıracaklar..
çok heyeankıyım kızlar.
akşam görüşürüz...

Canım ne zaman gideceksin kese için? beta hcg yi tekrar edecekmisin?

hayirli olsun onuseviyorum inslh hersey yolunda gider keske bende sevine bilseydim umutlarim kalsi yarina gunes dogar belki kara bahtima

tekrar etmeyeceğim.doktor öle bişi demedi.
yarın hastaneyi arıycam ve hemşirelerden randevu alcam kese için.
ama adet ağrım var hala...
normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…