hayirli olsun canim senide listeye ekleyelim.
test gunun ne zaman senin?
lekelenme normal bence, bende olmadi ama cogu kiside oluyor.
bende bugün sabah yani 25 mayısda ilk aşılamamı yaptırdım.umarım mayıs ayıı uğurludurda hepimizin bebişleri tutunur.beni de listeye ekleyebilirmisiniz:))
dün yani aşılamamın 15.günü kanda betahcg baktırdım.1,20 yani negatif çıktı. çok üzüldüm tabi. dün akşam saatlerinde kahverengi birkaç damla akıntı geldi. bütün gece bekledim başka gelmedi. bugün sabah da lavobaya gidip sık sık kontrol ediyorum. pedde bişey yok ama peçeteyle kurularken kahve sulu boya gibi bir leke oldu 2 defadır. beklenen adet günüm perşembe. bu ne olabilir biri söylesin bana böyle şeyler yaşayan var mı??
aşılamada progestan hap yada jelini kullandın mı.kullanıpta şimdi bıraktıysan adetin geliyor olabilir canım.
güzelim progestan tablet kullanıyorum ama bırakmadım daha devam et doktorum. kafam karışık öyle bekliyorum. hala çoooook az kahverengi bir akıntı var
kızlar bugün ben kan verdim.dört buçuk da çıkıcakmış.
hiç ümidim yok ama Allahım saglık versin.
Hiç ümidim yok ama allahım saglık versin.
kizlar ümitsizlige kapılarak benide korkutuyosunuzz
insallah tutmustur canım sonucunu bizede bildir hemen lutfen...
Neden bukadar uzun suruyor sonuc normalde 1 saat cıkıyor benım bıldıgım?
Bende yarın kan verecem bende fazla umitli degılım artık
dun yıne duramadım ıdrar testı yaptım yine aynı sekılde cooooooooooook sılık cıktı
canım sen niye ümitsizsinki.ikinci çizgi silik olarak çıktıysa büyük bir ihtimal hamile olabilirsin.senin yaptıgın erken gebelik testimiydi?
canım bende bilmiyorum.özeldede verdim ama galiba bütün testleri beraber yapıyorlar.onun için olabilir.
ben bugün dışarı çıkıcam beş beşbuçuk gibi gelebilirim.merak etmeyin.hayırlısı neyse o olsun artık.
hiç ümidim yok ama Allahım saglık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?