Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayirli olsun canim senide listeye ekleyelim.
test gunun ne zaman senin?
lekelenme normal bence, bende olmadi ama cogu kiside oluyor.

Çok teşekkür ederim.

Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Yarın kontrole çağırdığı için test günümle ilgili birsey söylemedi dr.

Ama hesaba göre ayın 10'u ....

3. aşılamamı mayıs 3 ve 4 ündeki transferlerle tamamlayarak aşılama işlemlerime elveda dedim....

3. yani son aşılamamda 11 gün sonra kanamam başladı....bi önceki ay beklemedeyken (kist oluştuğu için) bhcg 7 çıkmıştı da biraz sevinmiştim....aşılama yaptırdığım ay bugüne kadar 1 günden fazla erken gelmeyen adetim tam bir hafta erken geldi....

artık şundan çok eminim arkadaşlar bunu söylemek yani yazmak çok sinir bozucu, okuması da çooook daha fazla sinir bozucu ama bu gebelik işi tamamen psikolojik bir olay....

ne kadar rahatsan o kadar erken gerçekleşiyor gebelik....2x2=4 işlemi kadar kesin....

uzman tv de ki doktor %90 psikolojik diye de onay verdi....
olması da olmaması da mucize...45 milyonda 1 bilemedin 2 şansımız vardı....artık bu oranı nasıl çevirirseniz çevirin....ben artık tüpe geçiyorum...bu ay bekliyoruz....

tüpü de yaptırıp tevekkül edeceğim....hepimizin yaptığı gibi....

Allah sabır versin hepimize....

Papatya Giriş tarihi:May 2011
bende bugün sabah yani 25 mayısda ilk aşılamamı yaptırdım.umarım mayıs ayıı uğurludurda hepimizin bebişleri tutunur.beni de listeye ekleyebilirmisiniz:))

papatya hadi hayırlısı canım.bende 25 mayıs ta 29 mayıs hastanesinde yaptırdım ilk aşılamamı.aynı gün yaptırmışız seninle.hadi hayırlısı bakalım.bu arada ben yeniyim sitenizde

bu ay aşılama olamıyorum sanırım.cuma ve p.tesi günü yumurta takibine gittim.yumurtam 9mm ve büyümedi.öğleden sonra doktoru aramam gerekiyordu ama aramadım.yarın görüşmeye gidicem.
bakalım hayırlısı...
bir süreliğine bebek diye bişey düşünmek istemiyorum zaten olacağı zaman olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

dün yani aşılamamın 15.günü kanda betahcg baktırdım.1,20 yani negatif çıktı. çok üzüldüm tabi. dün akşam saatlerinde kahverengi birkaç damla akıntı geldi. bütün gece bekledim başka gelmedi. bugün sabah da lavobaya gidip sık sık kontrol ediyorum. pedde bişey yok ama peçeteyle kurularken kahve sulu boya gibi bir leke oldu 2 defadır. beklenen adet günüm perşembe. bu ne olabilir biri söylesin bana böyle şeyler yaşayan var mı??

aşılamada progestan hap yada jelini kullandın mı.kullanıpta şimdi bıraktıysan adetin geliyor olabilir canım.

aşılamada progestan hap yada jelini kullandın mı.kullanıpta şimdi bıraktıysan adetin geliyor olabilir canım.

güzelim progestan tablet kullanıyorum ama bırakmadım daha devam et doktorum. kafam karışık öyle bekliyorum. hala çoooook az kahverengi bir akıntı var

güzelim progestan tablet kullanıyorum ama bırakmadım daha devam et doktorum. kafam karışık öyle bekliyorum. hala çoooook az kahverengi bir akıntı var

iki gün sonra testi tekrarla dediyse canım ondan bırakmadın galiba hapı.ondanda olamıyorsundur.
Allahtan ümit kesilmez mucizeleride bitmez canım.

aşılama sonucu öğrenen yok mu? inşallah olumlu haberler verip,bana da umut olursunuz...

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC???

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

camente 28 mayıs asılama yapıldı, 10 haziran test gunu, SONUC ???

belinay, 1. asılama, 25 mayıs asılama yapıldı, 8 haziran test gunu, SONUC???

CAMENTE VE BELİNAY HOSGELDINIZ ARKADASLARIM
İNSALLAH TUTAR BEBİSLERİNİZ!!!

kızlar bugün ben kan verdim.dört buçuk da çıkıcakmış.
Hiç ümidim yok ama allahım saglık versin.

insallah tutmustur canım sonucunu bizede bildir hemen lutfen...
Neden bukadar uzun suruyor sonuc normalde 1 saat cıkıyor benım bıldıgım?
Bende yarın kan verecem bende fazla umitli degılım artık
dun yıne duramadım ıdrar testı yaptım yine aynı sekılde cooooooooooook sılık cıktı

kizlar ümitsizlige kapılarak benide korkutuyosunuzz

pazar gunune kadar cok umitliydim ama lanet olası testi yaptım duramadim o gunden bu yana artık umudumu kalmad
tabı testi erken yapmak iyi degil ama soyle dusunuyorum yarın kandada negatif cıkarsa en azından hazırlıklıyım artık olumsuz bir sonuca....
yinede Allah buyuk hic belli olmaz tabi....

canım sen niye ümitsizsinki.ikinci çizgi silik olarak çıktıysa büyük bir ihtimal hamile olabilirsin.senin yaptıgın erken gebelik testimiydi?

canım bende bilmiyorum.özeldede verdim ama galiba bütün testleri beraber yapıyorlar.onun için olabilir.

ben bugün dışarı çıkıcam beş beşbuçuk gibi gelebilirim.merak etmeyin.hayırlısı neyse o olsun artık.

canım 2. cizgi silik ama coooooooooooooooooooook silik yani cok iyi bakman gerekiyor gormen icin
yaptıgım test normal bir test ve benim bildigim degerin 20 olunca cıkması gerekiyo testte oyle cıktıgı icin degerin cok ama cooooooook dusuk oldugunu tahmın edıyorum ve buyuzdende umidim kalmadı
hayırlısı olsun canım insallah tutmustur yoksada canımızın saglıgı Allah saglik verdikten sonra yine yaparız tutana kadar

kızlar bugün ben kan verdim.dört buçuk da çıkıcakmış.
hiç ümidim yok ama Allahım saglık versin.

umarım güzel haberlerle dönersin. ben bugün ikinci defa kanda test yaptırdım çünkü kahverengi lekenlenme devam ediyordu 2 gündür. ama negatif çıktı tabi. zaten şu an da adet görmeye başladım gibi. biraz daha kırmızıya döndü ve arttı . progestan adetin şeklini, rengini, tarihini acayip etkiliyor. bunu da öğrenmiş oldum artık. ve çok fazla yan etkisi var aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…