Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zaten canım ya olacakti yada olmucakti buda Allahtan napalim sagligimiz yerinde olsunda,vakti gelmemis demekki..bidahaki ay insallah..

Moralim çok bozuk bugün aşılamanın 12.günü, pembe akıntı geldi sanırım yarında adet olurum sanırım yine olmadııı Dayanacak gücüm kalmadı artıkk...

Moralim çok bozuk bugün aşılamanın 12.günü, pembe akıntı geldi sanırım yarında adet olurum sanırım yine olmadııı Dayanacak gücüm kalmadı artıkk...

sıkma canını herşey olacağına varır napalım,vardır bi zamanı elbet,burada ki hemen hemen herkes aynı durumdayız,defalarca hayal kırıklığı yaşadık bu yüzden ama kısmet işte,sınav bu yaşananlar,bugünün hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün,hepimizin inşallah...

selam arkadaslar
bugun test gunumdu
ve daha yeni sonucu aldim
maalesef negatif....

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ negatif

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC???

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC negatif

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

camente 28 mayıs asılama yapıldı, 10 haziran test gunu, SONUC ???

belinay, 1. asılama, 25 mayıs asılama yapıldı, 8 haziran test gunu, SONUC???

LUKRETİA AYSBAH kizlar cok üzüldüm yaa niye olmuyo ya asilama neden tutmazki,o kadar yumrutayi büyütüyoruz olgunlastiriyoruz spermler yikaniyo oof of beyaz papatya neden canim ayni gün degilde yarin aliyosun..insallah senden olsun morel buluruz

Benim bugün 7.günüm ama dünden beri regl agrisi gibi bi kipirtilar var daha cok erken degilmi gelecek olsa bile,aranizda böyle olan oldumu..su mübarek gün hürmetine allahım nolursun artik hamileyim diye haykırıyımmm 4 sene oldu ya

Son düzenleme:
2. aşılama ve yine hayal kırıklığı
Kızlar birşey sorucam size, ben 2 aşılama oldum,
1.sinde klomen kullandım , sonuç negatif
2.sinde ilaçsız yani kendiliğinden oluşan yumurtam ile yapıldı, sonuç negatif.

Doktorum 3. bir aşılama daha yapmak istiyor, bu sefer iğneli tedavi olacakmış ?

Sizce 3. aşılamayı olsammı, yoksa artık tüp bebeğemi geçsem ? gerçekten artık gücüm kalmadı
bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen ...

Allahım sen dualarımızı kabul et Yarabbim şu mübarek Regaip Kandilinde ..

insanin doktoru o kadar önemliki,kimlerin ellerinde oldugumuzda cok önemli,neden ilk asilamayi acaba igneyle baslanmadi ben ona daha cok inanıyorum belkide bu ikisine hic gerek kalmazdi,bence tatlim sen tüpe gec amacimiz cocuk sahıbı olmak degilmi öyle yada böyle esınde razıysa hic bekleme,asilamada %20 ken tüpte %60..

merhaba
sorununuz ne bilmiyorum ama kendiliğinden oluşan yumurtan var bu gayet güzel bi durum süreç gayet sıkıntılı seni çok çok iyi anlıyorum. Ama bildiğim kadarıyla tüp bebek de cok kolay bir işlem değil. Bence 3. aşılamayı da dene derim olmazsa zaten tüp bebeğe geçeceksin bir ay önce veya sonra fark eder mi?

selam arkadaslar
bugun test gunumdu
ve daha yeni sonucu aldim
maalesef negatif....

merhaba aysbah
şu an ne söylesek boş ama azcok hepimiz aynı durumdayız benim sonucumu almama daha var ama durum aslında pek parlak değil
diyecek tek şey var durmak yok yola devam.. olana kadar uğraşacağız

En fazla 3 aşılama sonrasında gebe kalınamıyorsa artık daha ileri tedavilere başlamak lazım.

Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar.

ilk aşılamamda Puregon iğne kullanılmıştı,ikinci aşılamamda Nolvadex tablet kullanıldı ve iğneye oranla daha iyi bir sonuç aldık.

Mühim olan hap ya da iğne değil,sağlıklı bir yumurtanın oluşabilmesi...

mrb benimde 28 mayısta ilk aşılamam yapıldı,test 10 haziranda

merhaba arkadaşım inş.aşılaman hyırlı olur.sizdeki sorun neydi acaba?Cevaplarsan memnun olurum.

merhaba, kusura bakmayın çok geç gördüm notunuzu. 5 mayıs da 1. aşılamadan tam 1 hafta sonr akahverengi lekelenme başladı ve 17 mayıs da artık bariz regl olmaya başladım. 2. aşılama için 18 mayıs itibari ile tedaviye başladım ve 29 mayıs pazar günü 2. aşılamam yapıldı. bizim problemimiz eşimin morfoloji %0-%1 çıkmış olması. o da tedavi oluyor. kaan hocanın hastası. klomen proxeed ve keçiboynuzu kürü kullanıyor. şimdilik beklemedeyiz. bu aya için doktorum 3 yumurta geliştirdi. ikiz ihtimali var dedi ama zaten genel olarak ihtimal düşük olduğu için aşılamamı yaptırdım. şuanda normal hayatımı hiçbir beklenti olmaksızın sürdürüyorum. bu da tutmazsa zaten tüp bebek için 1 ay ara verip temmzuda tedaviye başlayacağız.

listeye beni de ekler misiniz.
29 mayıs 2. aşılama. 11 haziran test tarihi.
hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…