Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında bu listeye bir kelimeyle problemi de yazsak bi istatistik çıkar ortaya. hatta doktor/merkez ismi de yazılırsa bence çok ii olur.

merhaba aysbah
şu an ne söylesek boş ama azcok hepimiz aynı durumdayız benim sonucumu almama daha var ama durum aslında pek parlak değil
diyecek tek şey var durmak yok yola devam.. olana kadar uğraşacağız

ya bende kendimi son gunlerde negatif bir sonuca hazirlamistim
uzuldum elbette insanin icinde yinede bir umut oluyor, ama sorun esimde oldugu icin bunu fazla yansitamiyorum, o benden daha cok uzuluyo, haberi alinca ben seni hak etmiyorum senin cocuk sahibi yapamiyorum dedi, Allaha sukur bizim sorunumuz okadar buyuk degil onu teselli ediyorum bi yandanda kendimi ama rabbim bana guc veriyor ve inaniyorumki bizimde yuzumuzu bir gun guldurecek!!
Sonucu esim telefonda almisti, doktor umutsuzluga kapilmayin demis ve yuz yuze gorusmek istemis.
Yarin gidecegiz gorusmeye, bu arada adetim bugun basladi.....

Bende Progestron bakılması için kan verdim sonuç 10 un altındaysa zaten yumurtlayamamıışım demek anlamına geliyormuş yumurtam zaten fazla büyümemişti işin kötü yanı zaten yumurtanın büyümemesi beni yeterince sinir etmişti ben vaz geçeriz aşılamadan diye düşünüyordum ama doktorum yapalım aşılamayı dedi doktorumu değiştirmek isteyebilirim bu yüzden
Sorun eşinde ve sende sorun yoksa bence umudunu yitirme olma ihtimali cok yüsek...

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ negatif

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC ???

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC negatif

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC negatif

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

camente 28 mayıs asılama yapıldı, 10 haziran test gunu, SONUC ???

belinay, 1. asılama, 25 mayıs asılama yapıldı, 8 haziran test gunu. SONUC???

toplangel, 1. asilama, 28 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

baharb, 2. asilama, 29 mayis asilama yapildi, 11 haziran test gunu. SONUC???

selam arkadaslar
dun adetimin ilk gunuydu ve bu sabah doktorumuzla gorusmeye ve muayene gittik
once kontrol etti kist felan varmi diye, cok sukur temiz cikti sonrada konustuk ne yapalim diye.
Doktor tup bebekte sansimiz daha yuksek oldugu icin tup bebek dedi, ama biz 1 kere daha asilama istedik. Doktor bu kez bana baska bir igne yazdi Puregon 300 kalem seklinde olan bugun baslicam.
Tahminen 17 Haziranda 2. asilama olacak, hayirlisi olsun bakalim

Hayırlı olsun.

Benim ilk aşılamam Puregon'la olmuştu.Evde kolaylıkla kendiniz yapabilirsiniz.

hayirli olsunnnnn:)

kizlar yarin kan tahlili yaptircam merak ediyorum eger asılama oldugum gunde sayiliysa 11.günüm yarin belli olur demi..

s.aleykum arkadaşlar.Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah hepimize.üzmmeyin kendinizi lütfen.yapılan tedavileri morallerimizi sıfırlayarak risk altına atıyoruz.dua da ısrarcı olmak gerekir.mübarek günler hürmetine ısrarcı bir şekilde anne olma isteiğimizi yenileyelim Rabbim mutlaka sesimizi duyacak.8 haziranda ben de sonuç için gidicem inş.Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

nlgmt canim bi degisiklik varmi sende durumun nasıl aynı gunde asılama olduk diye soruyorum..
doktoruma küstüm ama o farkında değil 21. gün progeseron yumurta oluşmuşmu diye bakmak için yapılan bi testmiş yumurta olumadıysa biz neyi aşıladık yarın belli olucak sonuç ona göre doktor değitirmeyi düşünüyorum

bak bende küstüm simdi,benide cagirmadi..bende hrsde yapirdim biliyosun demi:) yarın baktırcanmı sen ben baktırcam cok merak edıyorummm

bak bende küstüm simdi,benide cagirmadi..bende hrsde yapirdim biliyosun demi:) yarın baktırcanmı sen ben baktırcam cok merak edıyorummm
Benim bugün progesteron sonucum cıkacak yumurtlamamış bile olabilirim. Normalde Hrs de deilim ama ibrahim beye gidiyorum. aşılamayı hrs de yaptık bende hrs tarık hocaya mı gitsem diye düşünüyordum

aysbah sakın üzülme, inşallah bu sefer olur, hakkında hayırlısı olsun.

aşılama kolay işlem de ben en çok kullandığımız ilaçlara takılıyorum. mesela o puregon iğneleri yaptığım dönemde, inanılmaz gögüs ağrılarım oluyor. . acaba uzun vadede bir zararı olur mu diye endişelenmeden edemiyorum. bir de gögsümde fibroadenom kist var.

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı,2 haziran test günü. SONUÇ negatif

Lukretia, 2. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu.SONUC negatif

beyaz papatyam, 1. asilama, 21 mayis asilama yapildi, 4 haziran test gunu. SONUC negatif

berru_bugra, 1. asilama, 27 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

antalya2011, 1. asilama, 19 mayis asilama yapildi, 31 mayis test gunu. SONUC negatif

venema, 1. asilama, 16 mayis asilama yapildi, mayis sonu test gunu. SONUC???

nlgnmt, 1. asilama, 27 mayis asilama yapilacak

cndns, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

buketler, 1. asilama, 25 mayis asilama yapildi

zmym, 1. asilama, 23 mayis asilama yapildi, 7 haziran test gunu. SONUC???

nercin, 7 mayis asilama yapildi. 23 mayis test gunu, SONUC hamile!!!

camente 28 mayıs asılama yapıldı, 10 haziran test gunu, SONUC ???

belinay, 1. asılama, 25 mayıs asılama yapıldı, 8 haziran test gunu. SONUC???

toplangel, 1. asilama, 28 mayis asilama yapildi, 10 haziran test gunu. SONUC???

baharb, 2. asilama, 29 mayis asilama yapildi, 11 haziran test gunu. SONUC???

Lukretia uzulme canim,,, bizimde yuzumuz en yakind zamanda gulecek INSALLAH!!

Dun bi arkadasamin daha hamile oldugunu ogrendim...
Sevindim tabi onun adina ama icim yine cizz etti
gece hic uyuyamadim dusunmekten, esimde bende.
daraldim iyice kizlar....
bugun ignemin 3. gunu yarin sabah yumurta takibi icin doktora gitcem
yine ayni seyleri yasayacagim, biliyorum elbette Rabbimiz bi gun bizide verecek ama artik dayanamiyorum etrafimda suan 4 tane hamis var delirmemek elde degillllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…