merhaba aysbah
şu an ne söylesek boş ama azcok hepimiz aynı durumdayız benim sonucumu almama daha var ama durum aslında pek parlak değil
diyecek tek şey var durmak yok yola devam.. olana kadar uğraşacağız
selam arkadaslar
bugun test gunumdu
ve daha yeni sonucu aldim
maalesef negatif....
ya bende kendimi son gunlerde negatif bir sonuca hazirlamistim
uzuldum elbette insanin icinde yinede bir umut oluyor, ama sorun esimde oldugu icin bunu fazla yansitamiyorum, o benden daha cok uzuluyo, haberi alinca ben seni hak etmiyorum senin cocuk sahibi yapamiyorum dedi, Allaha sukur bizim sorunumuz okadar buyuk degil onu teselli ediyorum bi yandanda kendimi ama rabbim bana guc veriyor ve inaniyorumki bizimde yuzumuzu bir gun guldurecek!!
Sonucu esim telefonda almisti, doktor umutsuzluga kapilmayin demis ve yuz yuze gorusmek istemis.
Yarin gidecegiz gorusmeye, bu arada adetim bugun basladi.....
selam arkadaslar
dun adetimin ilk gunuydu ve bu sabah doktorumuzla gorusmeye ve muayene gittik
once kontrol etti kist felan varmi diye, cok sukur temiz cikti sonrada konustuk ne yapalim diye.
Doktor tup bebekte sansimiz daha yuksek oldugu icin tup bebek dedi, ama biz 1 kere daha asilama istedik. Doktor bu kez bana baska bir igne yazdi Puregon 300 kalem seklinde olan bugun baslicam.
Tahminen 17 Haziranda 2. asilama olacak, hayirlisi olsun bakalim
selam arkadaslar
once kontrol etti kist felan varmi diye, cok sukur temiz cikti sonrada konustuk ne yapalim diye.
Doktor tup bebekte sansimiz daha yuksek oldugu icin tup bebek dedi, ama biz 1 kere daha asilama istedik. Doktor bu kez bana baska bir igne yazdi Puregon 300 kalem seklinde olan bugun baslicam.
doktoruma küstüm ama o farkında değil 21. gün progeseron yumurta oluşmuşmu diye bakmak için yapılan bi testmiş yumurta olumadıysa biz neyi aşıladık yarın belli olucak sonuç ona göre doktor değitirmeyi düşünüyorumnlgmt canim bi degisiklik varmi sende durumun nasıl aynı gunde asılama olduk diye soruyorum..
doktoruma küstüm ama o farkında değil 21. gün progeseron yumurta oluşmuşmu diye bakmak için yapılan bi testmiş yumurta olumadıysa biz neyi aşıladık yarın belli olucak sonuç ona göre doktor değitirmeyi düşünüyorum
Benim bugün progesteron sonucum cıkacak yumurtlamamış bile olabilirim. Normalde Hrs de deilim ama ibrahim beye gidiyorum. aşılamayı hrs de yaptık bende hrs tarık hocaya mı gitsem diye düşünüyordumbak bende küstüm simdi,benide cagirmadi..bende hrsde yapirdim biliyosun demi:) yarın baktırcanmı sen ben baktırcam cok merak edıyorummm
selam arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?