Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tam net olmamakla birlikte progesteron sonucuna dayalı olarak sanırım bende negatif... Bu sefer seninki tutacak benceee...
Doktoruma küstüm yenisini bulucamm

Tam net olmamakla birlikte progesteron sonucuna dayalı olarak sanırım bende negatif... Bu sefer seninki tutacak benceee...
Doktoruma küstüm yenisini bulucamm

canım sen 27 mayıs asılama yaptırdıysan ancak 10 haziran gibi test yapman gerekiyor
hemen umudunu yitirme canım
İnsallah benimkiside artık son olurr ve artık hamiş kalırım
sen hangi igneyi kullandın canım?

doktor bu kez bana puregon yazdı bu Gonal F den dahamı agır bir ilaç?

merional 75 diye bir ilaç kullandım diğer ilaçlarla ilgili bilgim yok malesef...sanırım biraz deneme yanılma yöntemi senin yumurtan bu ilaca cvp veriyor yada vermiyor.
Doktorum bekle dedi bir aile dostumuz bursada onu aradım sonucun iii deil bekleme dedi. Ona daha cok inanıyorum. Hemen yeni doktorrr bulup devamm

Arkadaşım bu rahatsızlığını doktoruna söyledinmi?

Bu tip rahatsızlıkları olan hastalar için alternatif ilaçlar var(örn:femara,nolvadex gibi)

Bu riske girme ve direkt genel cerraha gidip durumu görüş,süreci jinekoloğunla birlikte sürdürebilirler.

kızlar merhaba.bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım.adetimin 5.gününden itibaren klomen içecem.sonra duruma göre çatlatma iğnesi.bakalım hayırlısı.Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimiz için dua edelim arkadaşlar.Çünkü dua bütün kapıları açar.....

Hayırlı olsun.Güzel haberler almak dileğiyle.

aslında doktoruma söyledim. o da istersen muayene edeyim falan dedi ama muayene olmadım. özellikle son ultrason kontrollerim de ağrı artıkça söyledim. kendisi bana hormonlar yüzünden olduğunu ayrıca küçük gögüslü bayanlarda ağrının fazla olduğunu söyledi. fibroadenom kist de ağrının daha fazla hissedildiğini söyledi. 18 haziran için genel cerrahtan randevu aldım ben yine de ank. başkent hast.den. inşallah kötü bişey olmaz. tırstım bak şimdi.

Arkadaşım inan amacım gözünü korkutmak değildi...

Tedbiri elden bırakmamak lazım.

İyi haberlerini almak dileğiyle...

kızlar meraba başından sonuna kadar okudum yazılanları ve çok üzüldüm negatif olanlar için sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum 2 yıllık evliyim hipotiroid dışında hiç bir problemimiz yok eşiminde benimde ama olmuyor bu ay aşılama için başladık ayın 2sinde puregon 75ml başladım bugün 5. gün ve 1 saat sonra dr gidicem bakalım ne olacak allah bebek isteyen herkese yardımcı olsun hayırlı evlatlar versin hepimize moral ve umut çok önemli ne olursa olsun hayat devam ediyor

kizlar ben bugün kan verdim ancak yarin sonucu alıcakmısım:97: bu kadarda bekledtilmezki yaa.. aslinda bugun idrar testide yaptim 12.günüm ama Negatiff cikti,insallah kan degerım güzel cikar ve idrara karismamis olur cok istiyom cookk

normalde kan sonucunu 2 saatte veriyorlar neden bekletiyorlar ki seni idrarda hemen çıkmıyor gebelik kanda 1 günlükte olsa çıkıyormuş umarım pozitiftir benim aşılamamda cuma günü olacak bakalım ne olacak çok heyecanlıyım:18:

bugün ögleden sonra alıcam sonucumu size yazarim hic belirtim yok hic ümidimde yok yada vardi kalmadi heycanım gitti,senin ilk asilamanınmı olcak? cuma gün mübarek gün bol bol oku ve git insallah tutar

bugün ögleden sonra alıcam sonucumu size yazarim hic belirtim yok hic ümidimde yok yada vardi kalmadi heycanım gitti,senin ilk asilamanınmı olcak? cuma gün mübarek gün bol bol oku ve git insallah tutar

benim ilk aşılamam olacak doktoruma çok güveniyorum çok iyi bi doktor psikolojik olarak beni çok rahatlatıyor umudunu hiç kaybetme canım belli olmaz sonucunu merakla bekliyorum

benide negatif olarak listeye ekleyebilirsiniz.neyseki test falan yaptırmadan hasta oldum.yoksa iyice ümitlenirdim.nedendir bilmiyorum sanırım bedenim hayal kırıklıklarına alıştı..önceden çok üzülür yıkılırdım..şimdi ise anlık üzülmeler dışında tepki veremiyorum.aslında bu alışma durumumuda sevmiyorum.kabulleniyorum galiba artık..inançlarımı kaybediyorum..önceden düşünürdüm kötü birimiyim de bunları yaşıyorum cezalandırılıyomuyum acaba diye.hayır kötü biri değilim hatta iyi bile sayılırım.benden bin kat kötüler ne mutluluklar yaşıyorlar..sanırım kader hepimize eşit davranmıyor....

buket hiç öyle düşünme zamanı vardır mutlaka bende bazen çok kızıyorum kimlerin çocukları var benim neden olmuyo diye bebeklerini bırakanlar kötü davrananlar helede aldıranlara çok kızıyorum allah neden böylelerine çocuk veriyoda isteyen çok iyi bakabilecek kimselere vermiyo diye ama sonra çok pişman oluyorum zamanı var diye teselli ediyorum kendimi bence bizim bebişlerimiz onları çok iyi anne ve babaların umutla onları beklediğini bildiği için naz yapıyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…