Lukretia uzulme canim,,, bizimde yuzumuz en yakind zamanda gulecek INSALLAH!!
Dun bi arkadasamin daha hamile oldugunu ogrendim...
Sevindim tabi onun adina ama icim yine cizz etti
gece hic uyuyamadim dusunmekten, esimde bende.
daraldim iyice kizlar....
bugun ignemin 3. gunu yarin sabah yumurta takibi icin doktora gitcem
yine ayni seyleri yasayacagim, biliyorum elbette Rabbimiz bi gun bizide verecek ama artik dayanamiyorum etrafimda suan 4 tane hamis var delirmemek elde degillllllllll
Tam net olmamakla birlikte progesteron sonucuna dayalı olarak sanırım bende negatif... Bu sefer seninki tutacak benceee...
Doktoruma küstüm yenisini bulucamm
canım sen 27 mayıs asılama yaptırdıysan ancak 10 haziran gibi test yapman gerekiyor
hemen umudunu yitirme canım
İnsallah benimkiside artık son olurr ve artık hamiş kalırım
sen hangi igneyi kullandın canım?
doktor bu kez bana puregon yazdı bu Gonal F den dahamı agır bir ilaç?
aysbah sakın üzülme, inşallah bu sefer olur, hakkında hayırlısı olsun.
aşılama kolay işlem de ben en çok kullandığımız ilaçlara takılıyorum. mesela o puregon iğneleri yaptığım dönemde, inanılmaz gögüs ağrılarım oluyor. . acaba uzun vadede bir zararı olur mu diye endişelenmeden edemiyorum. bir de gögsümde fibroadenom kist var.
kızlar merhaba.bende bu ay ilk defa aşılama yaptıracağım.adetimin 5.gününden itibaren klomen içecem.sonra duruma göre çatlatma iğnesi.bakalım hayırlısı.Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.birbirimiz için dua edelim arkadaşlar.Çünkü dua bütün kapıları açar.....
Arkadaşım bu rahatsızlığını doktoruna söyledinmi?
Bu tip rahatsızlıkları olan hastalar için alternatif ilaçlar var(örn:femara,nolvadex gibi)
Bu riske girme ve direkt genel cerraha gidip durumu görüş,süreci jinekoloğunla birlikte sürdürebilirler.
aslında doktoruma söyledim. o da istersen muayene edeyim falan dedi ama muayene olmadım. özellikle son ultrason kontrollerim de ağrı artıkça söyledim. kendisi bana hormonlar yüzünden olduğunu ayrıca küçük gögüslü bayanlarda ağrının fazla olduğunu söyledi. fibroadenom kist de ağrının daha fazla hissedildiğini söyledi. 18 haziran için genel cerrahtan randevu aldım ben yine de ank. başkent hast.den. inşallah kötü bişey olmaz. tırstım bak şimdi.
kizlar ben bugün kan verdim ancak yarin sonucu alıcakmısım:97: bu kadarda bekledtilmezki yaa.. aslinda bugun idrar testide yaptim 12.günüm ama Negatiff cikti,insallah kan degerım güzel cikar ve idrara karismamis olur cok istiyom cookk
kizlar ben bugün kan verdim ancak yarin sonucu alıcakmısım:97: bu kadarda bekledtilmezki yaa.. aslinda bugun idrar testide yaptim 12.günüm ama Negatiff cikti,insallah kan degerım güzel cikar ve idrara karismamis olur cok istiyom cookk[/QU
Erken değilmi kii cıkmayabilir cumayı bekle derim yakından takipteyim gördüğün gibii
normalde kan sonucunu 2 saatte veriyorlar neden bekletiyorlar ki seni idrarda hemen çıkmıyor gebelik kanda 1 günlükte olsa çıkıyormuş umarım pozitiftir benim aşılamamda cuma günü olacak bakalım ne olacak çok heyecanlıyım:18:
kizlar ben bugün kan verdim ancak yarin sonucu alıcakmısım:97: bu kadarda bekledtilmezki yaa.. aslinda bugun idrar testide yaptim 12.günüm ama Negatiff cikti,insallah kan degerım güzel cikar ve idrara karismamis olur cok istiyom cookk[/QU
Erken değilmi kii cıkmayabilir cumayı bekle derim yakından takipteyim gördüğün gibii
sen ne yaptin canım yumurtan catlamısmı baktırcam dıyodun,sen cumayımı beklıyosun..ben dayanamadım..
bugün ögleden sonra alıcam sonucumu size yazarim hic belirtim yok hic ümidimde yok yada vardi kalmadi heycanım gitti,senin ilk asilamanınmı olcak? cuma gün mübarek gün bol bol oku ve git insallah tutar
ben ümidi keseli çok olduuu.. cumaya kadar olmassam bakarım olursam hadiiii baştannnsen ne yaptin canım yumurtan catlamısmı baktırcam dıyodun,sen cumayımı beklıyosun..ben dayanamadım..
kizlar sonucumu almaya gidiyorummmmmm yoksa bendemi listeye negatif yazilacam[/QUOTE
merakla bekliyorum umarım pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?