Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben yerinizde olsam teste güvenmezdim.Kan verin.Ama harikasınız gerçekten yılmak,yıkılmak yok.Bir miktar üzüleceğiz ama yolumuza devam edeceğiz daima.Çünkü yolun sonu çok güzel.

benim de sizin gibi 3.gün çift embriyoydu. 9.gün kan verdim 82 çıktı.iki gün sonra yani transfer+11.gün 183 gibi bişey.Ama kan vermeden önce test yaptım evde çok silik çıktı. Yani daha erken.Kan verin nolur.ilaçları da bırakma.

Kan tahlili verdiniz mi insAllah vardır kanda

Sizin yine şükür çok silikte olsa çıkmış bende tek çizgi diğer tarafı tertemiz bir beyaz sayfa Rabbim vereceği günü iyi bilir gönlüm ferah sizin belirtileriniz varmiydi

Çok teşekkür ederim beni düşündüğün için canımsın
Canım senin adına çok sevindim.Doktorum afedersin ama mal gibiydi.İnsan bi anlatır hani içinde yolk sac olacak ama erken veya görüyorum falan ne bileyim 2 hafta sonra kalp atışı ve embriyo göreceğiz şu an erken falan diye açıkla bi bana.Ben burda sizlerden ve chatgptden öğrendiğim için biliyorum.Ama bilmiyor da olabilirdim. Allah herkesi iyi de doktora denk getirsin bebişlerin maşallah sağlıkla ilerlesin

Son düzenleme:
Sizin yine şükür çok silikte olsa çıkmış bende tek çizgi diğer tarafı tertemiz bir beyaz sayfa Rabbim vereceği günü iyi bilir gönlüm ferah sizin belirtileriniz varmiydi
Ama benim transfef+11.gün silik çizgi çıktı.sizin 9.gün çıkmamış.
Ben belirti olarak dillendirmiyorum ama kasık bel bacak ağrılarım vardı.Hep ilaçlara bağladım.Kalçamdan progestan beni mahvetti.Transfer sürecine reglin ilk günü başladık estrofemle.O ilaçtan beridir zaten memeler hassas.Transfer öncesi de yani acıyordu.regl belirtilerim vardı özellikle transferden 4-5 gün sonrası.normal bacak ağrısı bile diyemiyordum tanıdığım bir ağrıydı.Regl öncesi gelen bacak ağrımın aynısıydı. Ama hiç ağrı sızı olmadan gebe kalanları da okudum burada.

Kağıt üstünde tek transfer.Doktorların hepsi yapmıyor.Şans artsın diye yapılan bişey çift transfer.

Betbetul çok düşük bir değerle öğrenmişti.Ayrıc soruyu soran mlk adlı kullanıcı da şu an gebeymiş. Kan ver lütfen

Eklentiler

• IMG_1559.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 37
Canım yanlış anlamazsan kaç kiloydun.

Betbetul çok düşük bir değerle öğrenmişti.Ayrıc soruyu soran mlk adlı kullanıcı da şu an gebeymiş. Kan ver lütfen
Evet kalp atışını da duyduk çok şükür ben önceki hamileliğimi de düşük değerle öğrenmiştim. Kan verdikten sonra evde test yapmıştım. Transfer hariç 11. Gün olmasına rağmen o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki fener tutmadan görünmüyordu. Ama embriyom bölünüp tek yumurta ikizi bile olmuştu. Daha sonra birinin kalp atışını duyamadık sadece ama birininkini duyduk ve sağlıkla kucağımıza aldık elhamdülillah. O yüzden umutsuz olmayın lütfen ve ilaçları bırakmayın kan verene kadar Sonarzumm

Randevu bulamadım da bir rica ederek denerim

Bende de bazı yiyeceklere karşı oluyor ama kortizon kullanıyorum o da iştahı açıyor ona bağladım geçen haşlanmış yumurta yaptım ki normalde pek sevmem sağlıklı yiyeyim diye yaptım yumurtayı soyana kadar içim gitti yumurtaya bir de gendime(yarma) pilavı yedim ilk defa ama onun yoğurtla karıştırıp karıştırıp nım nım nım diye diye yedim yerken bile böyle o pilavı canım çekiyor

Yaa canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alırsın minnoşumuuuzzz

Beeeen inanılmaz bir şalgam ve turşu 3 tane turlu denedim hala istediğimi bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…