Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bende gidiyorum şimdi yoldayımm hadi inşallah degerlerimiz artmıştır
Güzel haberler ile gel arkadaşım benim doktorum acil laboratuvar çalışma kitleri farklı olduğu için acilde vermemi istemedi yarın yine aynı saatte önceki verdiğim poliklinik te vereceğim inşallah kat kat artmıştır değerlerimiz

Oh oh maşallah ne testleri istedi ki şu aşamada

Hadi gözün aydın canım Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bendede tonla kan istemişlerdi bazı doktorlarla enerjimizi tutmaya biliyor iyi hissaettiğin yere gitmek en mantıklısı benim Doktor'um komşum o konuda çok şanslıyım

Canım sağlıkla kucağına al bebişini çok sevindim

Benim canım aşırı derecede patlıcan çekiyor sürekli patlıcan yiyiyorum normalde severim ama aramam hiç ama şu an deli gibi patlıcan yiyiyorum

Hayırlı olsun canım çok sevindim
Çok teşekkür ederim Ben hala tam olarak sevinemiyorum. Bu süreçte okadar hayal kırıklığı yaşıyoruz ki her an birsey olacakmış gibi. Yani bir tuhaf oldum. Aslında transfer sürecim beni çok zorladı inancım yoktu sanırım.
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına.

Yaaa hepinizden Allah razı olsun kızlar burada böyle elele olmak çok güzel sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Rabbim. İnsallah bende yarin kan testi vericem dilerim gönlümden geçenler kabul olur iyi ki varsınız sonucu buraya da yazarım belki birilerine bizlerde umut oluruz erken davranıp bunun üzüntüsünü yaşamasınlar diye

Maşallah doktor özel miydi devlet mi niye ilgisiz davrandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…