- 24 Haziran 2019
- 78
- 142
- 93
- 36
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.181
Ay bugün bana da dua korku sardı her yanımı 2. Testi vermeye gideceğim birazdaninşallah katlanarak artmıştır
Amiiin amiiin hadi güzel haberler aynı saatte daha iyi olur dedikleri için 10.30 gibi gideceğim ben deBende gidiyorum şimdi yoldayımm hadi inşallah degerlerimiz artmıştır
Güzel haberler ile gel arkadaşımBende gidiyorum şimdi yoldayımm hadi inşallah degerlerimiz artmıştır
Oh oh maşallahBurdayım canım burdayız teyselerbugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma
Aa bu arada tek kese göründü.İkincisi var mı diye sordum.2 hafta sonra daha net belli olur dedi.Ama ben sanmıyorum ikinci yok galiba.Buna şükür
Hadi gözün aydın canım Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bendede tonla kan istemişlerdi bazı doktorlarla enerjimizi tutmaya biliyor iyi hissaettiğin yere gitmek en mantıklısıBurdayım canım burdayız teyselerbugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma
Aa bu arada tek kese göründü.İkincisi var mı diye sordum.2 hafta sonra daha net belli olur dedi.Ama ben sanmıyorum ikinci yok galiba.Buna şükür
Canım sağlıkla kucağına al bebişini çok sevindimBurdayım canım burdayız teyselerbugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma
Benim canım aşırı derecede patlıcan çekiyor sürekli patlıcan yiyiyorum normalde severim ama aramam hiç ama şu an deli gibi patlıcan yiyiyorumHanımlar aranızda böyle bişiler canı çekmeye başlayan var mı. Ben ilk gebeliğimde mesela öğrenmeden sonucu tabi. bi sakatat kokusu duymuştum çok alakasız bir yerde ve yemeğe gitmiştim hiç yemediğim bir sakatattı hemde çok şaşırmıştık ve hamileydim. Bugün yine çok alakasız kokular alıp kokuyla anlamlandırdığım şeyler yemeğe başladıminşallah ilaç etkileri değildir.ama var mı canı bişiler çeken çekmeye başlayan.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım çok sevindim
Yaaa hepinizden Allah razı olsun kızlar burada böyle elele olmak çok güzelEvet kalp atışını da duyduk çok şükürben önceki hamileliğimi de düşük değerle öğrenmiştim. Kan verdikten sonra evde test yapmıştım. Transfer hariç 11. Gün olmasına rağmen o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki fener tutmadan görünmüyordu. Ama embriyom bölünüp tek yumurta ikizi bile olmuştu. Daha sonra birinin kalp atışını duyamadık sadece ama birininkini duyduk ve sağlıkla kucağımıza aldık elhamdülillah. O yüzden umutsuz olmayın lütfen ve ilaçları bırakmayın kan verene kadar Sonarzumm
MaşallahBurdayım canım burdayız teyselerbugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma
Herşeyde hayır aramak lazım.hiç kendini üzme Allah bir gün seninde kıcağınondplduracak inşallahBenim negatif oldu adet oldum dün. Hayirlisi sizlerde durum nedir? InsAllah guzeldir haberler
Canım seninki ne oldu yaptın mı tekrar testiniYaa canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alırsın minnoşumuuuzzz
Şalgam ben de içmiştim yaa ne alakaysaBeeeen inanılmaz bir şalgam ve turşu 3 tane turlu denedim hala istediğimi bulamadım
Daha bitmedi ben varımOh maşallah bereketli mayıs ayı kızlar kanlar bitti şimdi de kalp atışı telaşı başladı
Çok teşekkür ederim@Betbetul çok düşük bir değerle öğrenmişti.Ayrıc soruyu soran mlk adlı kullanıcı da şu an gebeymiş. Kan ver lütfen
Arkadaşım allahtan kolay bulup yiyebileceğimiz şeyler çekiyor canlarımızBenim canım aşırı derecede patlıcan çekiyor sürekli patlıcan yiyiyorum normalde severim ama aramam hiç ama şu an deli gibi patlıcan yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?