- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.361
Benimde öyle en iyi kaliteydi ama nasibimizde yokmuş olsun yola devam inşallah benim temmuza ancaÇok üzüldüm malesef benim de negatif, en iyi kalite ve 5. Gündüdaha doktorla konuşmadık ama ben de hemen tekrar transfer olmak istiyorum inşallah olabiliriz ve gizel haberi alırız
Kızlar alttan bakmayla sorun olmadığını biliyorum ama ben sıkıntılı bir kadın muayene geçirmiştim o günden sonra çok korkup kendimi geriyorum 11 haziranda kese için gideceğim inşallah göbekten görünür ya. Tüp bebek sürecinden Tüm doktor muayenelerini bile anestezi ile yaptırdımCanım keseye vajina ultrosandamı baktı
Benide bugün aradılar 20 haziran kese ve kalp atışı için gidicem ama alttan bakılıyormuş sorun olurmu acaba
Yaa aynı gün transfer olmuşuz nasıl geçiyor günlerinizSelam hanımlar bende 30 mayis transfer oldum ilk denemem 5 gün embriyosu iyi kalite transfer yapıldı çok heyecanlıyım:)
Benimde 7.günüm aynı gün transfer olmuşuz demekki hayırla sonuçlansın inşallah yolculuğumuzAmin canım eşlere ister istemez yansıtıyoruz. Onlar da biraz alttan alacak mecbur vücudumuza giren ilacın hormonun haddi hesabı yok. Bugün 7. Günüm belim ağrıyor sol kasık ağrım var bunları söyleyince artık normal ilaçlardan diyor eşim o da alıştı
Canım ben ilk beta testi için kliniğe gittim ikinci kan testinde evimin yakınında bir hastanede verip kendi doktor asistanıma BETA değerini bildirdim bana 12 gün sonraya kese için randevu verdilerHanımlar ya ikinci testin sonucuna göre hemen o gün muayene oluyor muyduk. Unutmuşum prosedürleriDoktora da sormadım acaba kontrol olur mu diye. Ona göre yola erken çıkıcam malum trafik. Kontrol yoksa trafik saati dışında çıkıp kan verip geleyim diyodum ama . Hiç kendi kliniğinizde verip kontrol oldunuz mu o gün olumlu yada olumsuz sonuçta bile..
Bende ilkini başka yerde verdim ikincisini kliniğe gidicem çünkü bazı ilaçlarım bugün elimde bitiyor. Hem ilaçlarım için hemde sonuç için gidicem de. hiç kimse kontrol olmamış sanırım hemenCanım ben ilk beta testi için kliniğe gittim ikinci kan testinde evimin yakınında bir hastanede verip kendi doktor asistanıma BETA değerini bildirdim bana 12 gün sonraya kese için randevu verdiler
Evde yattım genel olarak yemek ve tuvalet için kalktm ama bugün evin içinde dolanmaya başladım çok heyecanlıyım bugün biraz bel agrim kasik agrim var başka bisey yok belirti olarak senin nasıl geçiyor:)Yaa aynı gün transfer olmuşuz nasıl geçiyor günleriniz
Amin inşallahBenimde 7.günüm aynı gün transfer olmuşuz demekki hayırla sonuçlansın inşallah yolculuğumuzidrar testinde falan bakmayı düşünüyor musunuz ben baksam mı diyorum ama bilemiyorum
Yok 10.gün test yapın dediler arife günü ama ben idrar testi yaptım az önce çook silik bir çizgi var bilemiyorum kiAmin inşallahyarın kaset test yapmayı düşünüyorum çıkmazsa üzülmem çünkü varsa kana yeni geçti denemek için yarın bakacağım. Zaten çarşamba günü de test günüm sizin de mi 9. Güne test verdiler yoksa daha ileri tarihli mi?
Çizgi var mı bize mi öyle geliyor ahh allahım çok zor rabbim hepimize yardım etsinYok 10.gün test yapın dediler arife günü ama ben idrar testi yaptım az önce çook silik bir çizgi var bilemiyorum ki
Fotoğraf tan pek anlayamadım ama inşallah vardır. Seninki erken gebelik testi benim elimde kaset var da bakalım ona deneme yapayımYok 10.gün test yapın dediler arife günü ama ben idrar testi yaptım az önce çook silik bir çizgi var bilemiyorum ki
Yarın Sabah idrarıyla bir daha yap canım.daha net çıkacaktır.eğer görürsen git hemen kan ver. Bayramda acabalarla boğuşma.Pozitifse de negatifse de ona göre hareket edersin.Allah emeklerini boşa çıkarmasn canım.İnşallah pozitifi alırsınYok 10.gün test yapın dediler arife günü ama ben idrar testi yaptım az önce çook silik bir çizgi var bilemiyorum ki
Fotograftan anlaşılmıyor evet ama biz çıplak gözle görebiliyoruz çok silik asla belirgin değil ama bir çizgi belirmiş inşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur çok büyük umutlar çok büyük sabır gösteriyoruz birazda yoruluyoruzFotoğraf tan pek anlayamadım ama inşallah vardır. Seninki erken gebelik testi benim elimde kaset var da bakalım ona deneme yapayımdaha önceden bir kaç kere test yaptığım için gebelik olunca silik bile olsa çıkıyor olmayınca hiç çıkmıyor.
Evet hiç beklemicem yarın daha belirgin çıkarsa kan testi vericem en garantisi o biraz yorgunum artık yüregim yorgun korkuyorumYarın Sabah idrarıyla bir daha yap canım.daha net çıkacaktır.eğer görürsen git hemen kan ver. Bayramda acabalarla boğuşma.Pozitifse de negatifse de ona göre hareket edersin.Allah emeklerini boşa çıkarmasn canım.İnşallah pozitifi alırsın
ben silik çizgiyi gördüm bende de aynı böyle çıkmıştı inşallah kanda da çıkacak içini ferah tut sakin olEvet hiç beklemicem yarın daha belirgin çıkarsa kan testi vericem en garantisi o biraz yorgunum artık yüregim yorgun korkuyorum
Benim de gece yarısı itibariyle artık 8. Günüm bi bizler kaldık sanırım bekleyen Allah yuzumuzu güldürsün inşallah. Güzel sonuçlar alalım. Bazen ümidimi kaybediyorum bazen hala elim karnımda onunla konuşuyorum ağlıyorum gülüyorum. Sona geldik yani. Benim ilk günlerden bel ağrım oldu. 4. Gün adet sancıları oldu hafif bir pembe leke vardı nokta kadar. Pazar günü yine bel sancısı vardı. Pazartesi de kramplar ve adet sancıları vardı. Hayırlısı inşallah normalde yarın da adet tarihim sizlerde var mı belirtiler.Benimde 7.günüm aynı gün transfer olmuşuz demekki hayırla sonuçlansın inşallah yolculuğumuzidrar testinde falan bakmayı düşünüyor musunuz ben baksam mı diyorum ama bilemiyorum
Benimde 2 deneme bu ilki tutu kimyasal oldu ama 3 günde bir kalçadan olan ignem var onu durdurmak için gitmiştim akşam üstü ordan da çıkıp yürüyüşe çıktım biraz bende ilk iki gün yemek ve tuvalet harici kalkmadim ama bugünden sonra ayaklandım daha ara ara dinleniyorum tabi bulasiklarimi falan toplamayı falan fazla eğilmeden haletim çünkü kan akışı da lazım bu süre zarfında benimde sol kasık ağrım var ve özelikle uzanınca çok oturunca belim ağrıyor bayramın 2 günü evde test deniycem 3 günü de iğnem var onu vururken beta baktircam dayanamiycam çokEvde yattım genel olarak yemek ve tuvalet için kalktm ama bugün evin içinde dolanmaya başladım çok heyecanlıyım bugün biraz bel agrim kasik agrim var başka bisey yok belirti olarak senin nasıl geçiyor:)
Amin canım inşallahFotograftan anlaşılmıyor evet ama biz çıplak gözle görebiliyoruz çok silik asla belirgin değil ama bir çizgi belirmiş inşallah hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur çok büyük umutlar çok büyük sabır gösteriyoruz birazda yoruluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?