Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba bugün transfer dahil 6. Günüm heyecan ve beklemeye dayanamayıp test yaptım tek çizgiyle karşılaştım maalesef 6. Gün embriyosu ve 2 embriyom vardı maalesef bebişler benimle kalmayı seçmedi. Umarım sizler bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıkla geriye hiç embriyom kalmadığı için tekrar bu yola ne zaman girerim bilmiyorum maddi olarak maalesef tekrar deneyebileceğimizi sanmıyorum. kader böyle yazılmış yapacak bir şey yok

bazen geç tutuunma olabiliyor canım canını sıkma ve kan gününü bekle der,im ben idrar testleri yanıltıcı olabilyor

bu kadar erken gebelik testi yapıp daha kan vermeden umutsuzluğa kapılmanız ne kadar doğru acaba transfer günü dahil 6. gün diyorsunuz sizce de normal değil mi idrar testinde gözükmemesi lütfen ilaçlarınızı kullanmaya devam edin ve doktorun dediği günde kan verin çok fazla dayanamam diyorsanız 10. gün verin transfer gününü dahil etmeden çok çok erken kalkışmışsınız test işine boşuna moralinizi bozuyorsunuz yapmayın lütfen

Bencede henüz çok erken 5.gündesiniz kana bile karışmaya başlamıyor 5.günde idrarda nasıl çıksın bence bu umutsuzluğa hiç gerek yok yüreğinizi ferah tutun rabbimin sizin için neler hazırladığını bilemezsiniz benim dün 7.günümdü idrarda hayali silik zorla gözüken bir çizgi çıktı o yüzden böyle yapma

slm kızlar

benimde transfer +7. günüm bugün şeytan diyor yarın hem elindeki erken gebelik testini kullan hem de kan testi ver zaten normal test günün perşembe ne var yani bir gün önce versem de rahatlasam bi. Eşim arkadaşlarım ailem de sıkı sıkı tembihliyorlar beni test gününü bekle önce test yapma sende o potansiyel var diye sizce kendi Şeytancıklarımı mı dinlesem dinlesem acaba.

Normal gün perşembeyse bi günden bişey olmaz bence yaptır :))
Yani yarın transfer hariç 8 mi oluyor?
Ben önceki denememde transfer hariç 9da vermiştim kanı

Ayy çok şükür maşallah. Kaçıncı gün kaç çıktı?

Normal gün perşembeyse bi günden bişey olmaz bence yaptır :))
Yani yarın transfer hariç 8 mi oluyor?
Ben önceki denememde transfer hariç 9da vermiştim kanı
evet yarın transfer hariç 8. gün oluyor. aslında bugün yapasım varda kendimi tutuyorum hastanenin yoluna gitmemek için.

Geçmiş mesajlara baktım da 3. gün embriyosu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…