- 30 Nisan 2025
- 20
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.401
bazen geç tutuunma olabiliyor canım canını sıkma ve kan gününü bekle der,im ben idrar testleri yanıltıcı olabilyorEki Görüntüle 3600703 Merhaba bugün transfer dahil 6. Günüm heyecan ve beklemeye dayanamayıp test yaptım tek çizgiyle karşılaştım maalesef 6. Gün embriyosu ve 2 embriyom vardı maalesef bebişler benimle kalmayı seçmedi. Umarım sizler bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıklageriye hiç embriyom kalmadığı için tekrar bu yola ne zaman girerim bilmiyorum maddi olarak maalesef tekrar deneyebileceğimizi sanmıyorum. kader böyle yazılmış yapacak bir şey y
Allah razı olsunARTIŞ GÜZEL BENCE BEBİŞİN SENLE :)
bu kadar erken gebelik testi yapıp daha kan vermeden umutsuzluğa kapılmanız ne kadar doğru acaba transfer günü dahil 6. gün diyorsunuz sizce de normal değil mi idrar testinde gözükmemesi lütfen ilaçlarınızı kullanmaya devam edin ve doktorun dediği günde kan verin çok fazla dayanamam diyorsanız 10. gün verin transfer gününü dahil etmeden çok çok erken kalkışmışsınız test işine boşuna moralinizi bozuyorsunuz yapmayın lütfenEki Görüntüle 3600703 Merhaba bugün transfer dahil 6. Günüm heyecan ve beklemeye dayanamayıp test yaptım tek çizgiyle karşılaştım maalesef 6. Gün embriyosu ve 2 embriyom vardı maalesef bebişler benimle kalmayı seçmedi. Umarım sizler bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıklageriye hiç embriyom kalmadığı için tekrar bu yola ne zaman girerim bilmiyorum maddi olarak maalesef tekrar deneyebileceğimizi sanmıyorum. kader böyle yazılmış yapacak bir şey yok
Bencede henüz çok erken 5.gündesiniz kana bile karışmaya başlamıyor 5.günde idrarda nasıl çıksın bence bu umutsuzluğa hiç gerek yok yüreğinizi ferah tutun rabbimin sizin için neler hazırladığını bilemezsiniz benim dün 7.günümdü idrarda hayali silik zorla gözüken bir çizgi çıktı o yüzden böyle yapmaEki Görüntüle 3600703 Merhaba bugün transfer dahil 6. Günüm heyecan ve beklemeye dayanamayıp test yaptım tek çizgiyle karşılaştım maalesef 6. Gün embriyosu ve 2 embriyom vardı maalesef bebişler benimle kalmayı seçmedi. Umarım sizler bebişlerinizi kucağınıza alırsınız sağlıklageriye hiç embriyom kalmadığı için tekrar bu yola ne zaman girerim bilmiyorum maddi olarak maalesef tekrar deneyebileceğimizi sanmıyorum. kader böyle yazılmış yapacak bir şey yok
Sayılmıyormuş canım burada herkes transfer +... diye başlıyor ki doktorlar da saymıyor. Döllenme gününğ de saymıyorlarTransfer olduğumuz günüde sayıyor muyuz hesaplama yaparken kızlar
SayılmıyorTransfer olduğumuz günüde sayıyor muyuz hesaplama yaparken kızlar
Normal gün perşembeyse bi günden bişey olmaz bence yaptır :))slm kızlar
benimde transfer +7. günüm bugün şeytan diyor yarın hem elindeki erken gebelik testini kullan hem de kan testi ver zaten normal test günün perşembe ne var yani bir gün önce versem de rahatlasam bi. Eşim arkadaşlarım ailem de sıkı sıkı tembihliyorlar beni test gününü bekle önce test yapma sende o potansiyel var diyesizce kendi Şeytancıklarımı mı dinlesem dinlesem acaba.
Ayy çok şükür maşallah. Kaçıncı gün kaç çıktı?Selam kızlar. Ben pozitifimi aldım rabbim hepimize nasip etsin, Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahşunu söyleyim belirti aramayın bende yoktu umudumu yitirmiştim çok şükür nasip oldu inşallah artışta güzel olur tam anlamıyla sevinirim.
evet yarın transfer hariç 8. gün oluyor. aslında bugün yapasım varda kendimi tutuyorum hastanenin yoluna gitmemek için.Normal gün perşembeyse bi günden bişey olmaz bence yaptır :))
Yani yarın transfer hariç 8 mi oluyor?
Ben önceki denememde transfer hariç 9da vermiştim kanı
Geçmiş mesajlara baktım da 3. gün embriyosu mu?Selam kızlar. Ben pozitifimi aldım rabbim hepimize nasip etsin, Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahşunu söyleyim belirti aramayın bende yoktu umudumu yitirmiştim çok şükür nasip oldu inşallah artışta güzel olur tam anlamıyla sevinirim.
Yarın olsun 8 olsun :)evet yarın transfer hariç 8. gün oluyor. aslında bugün yapasım varda kendimi tutuyorum hastanenin yoluna gitmemek için.
Ayy çok şükür maşallah. Kaçıncı gün kaç çıktı?
Transfer + 12. Gündü 5. Gün embriyomGeçmiş mesajlara baktım da 3. gün embriyosu mu?
rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerin seninle kalır doktorunu aradın di mi rabbim evlatlarını sana bağışlasınKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
İyi beklemişsiniz çok şükür sonu iyi haber olmuşTransfer + 12. Gündü 5. Gün embriyom
pgt + embriyo glue yaptırmıştık
Dualarım seninle sakin olmaya çalışKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?