- 16 Kasım 2024
- 75
- 48
- 3
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.381
Benim de ilk günden beri kasık ağrısı vardı 5. Günden itibaren bel ağrısı eklendi. Hatta dün çok kötü ağrıyordu birbirinden ayrılıyor gibi hissediyordum. Bende aynı sizin gibiyim karnımı severek dua ediyorum bir diyorum her şeye hazırlıklı ol bir diyorum geliyor bebeklerim bakalım çok çektik hala çekiyoruz sonu güzel olsun inşallahBenim de gece yarısı itibariyle artık 8. Günüm bi bizler kaldık sanırım bekleyen Allah yuzumuzu güldürsün inşallah. Güzel sonuçlar alalım. Bazen ümidimi kaybediyorum bazen hala elim karnımda onunla konuşuyorum ağlıyorum gülüyorum. Sona geldik yani. Benim ilk günlerden bel ağrım oldu. 4. Gün adet sancıları oldu hafif bir pembe leke vardı nokta kadar. Pazar günü yine bel sancısı vardı. Pazartesi de kramplar ve adet sancıları vardı. Hayırlısı inşallah normalde yarın da adet tarihim sizlerde var mı belirtiler.
Ben normalde de çok su içip idrara sık çıktığım için normal gibi geliyor bana gece de normalde çok kalkarım. Ama tek fark biraz sıkışınca kasıklarim ağrıyor sizde de oluyor mu?Kızlar sık idrara çıkmak normalmi gece çok çıkıyorum
Biz gece dayanamadık kan testi vermeye gittik kızlar pozitifi gördükAmin canım inşallahsilik de olsa çizgi vardır o zaman
Ya maşallah peki kaç çıktı akşam eşim de gitsek mi dedi de ben bekleyelim çarşamba nasılsa gideceğim dedim.Biz gece dayanamadık kan testi vermeye gittik kızlar pozitifi gördükdilerim sağlıkla katlar değer kendini dilerim bu haberi bekleyen tüm yoldaşlarımız en hayırlı zamanda alırlar bu haberi
7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendiniYa maşallah peki kaç çıktı akşam eşim de gitsek mi dedi de ben bekleyelim çarşamba nasılsa gideceğim dedim.
Bence güzel çıkmış maşallah. İlk sıkıntılı aşamayi geçtin tebrikler7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendinibenim eşim bekleyelim dedi de ben sabırsız zorla götürdüm :)
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kavuşmayı bebeklerimizeBence güzel çıkmış maşallah. İlk sıkıntılı aşamayi geçtin tebriklersırada iki katı artışı gelsin bakalım
Gözünüz aydın maşallah7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendinibenim eşim bekleyelim dedi de ben sabırsız zorla götürdüm :)
5.gün embriyoları daha doğrusu çift embriyo transferi oldum 4BB kalite ikiside 5.denemem dilerim ikiside tutunmuşturGözünüz aydın maşallahkaçıncı gün embriyosuydı
Okadar haklısın ki.. Ama biz tüp bebek anneleriyiz biz herkesten güçlüyüz. Her seferinde daha çok isteyerek başlıyoruz bu yola. Şu an en dipte hissedebilirsin hepsi geçecek. Senin sıçrayışın hepimizi geride bırakacak belkide.Gönlüm çok kırıldı bilmiyorum ne hissediyorum
Bende sadece bana mı oluyor diyordum aşırı dökülmem var. Zaten saçım ince telli yakında saç kalmayacakPeki kızlar saç dökülmesi yaşıyor musunuz benim baya dökülüyor saçlarım hormonların herhalde diye düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Nasıl güzel yazmışsınız. Yüreğinize sağlık.Okadar haklısın ki.. Ama biz tüp bebek anneleriyiz biz herkesten güçlüyüz. Her seferinde daha çok isteyerek başlıyoruz bu yola. Şu an en dipte hissedebilirsin hepsi geçecek. Senin sıçrayışın hepimizi geride bırakacak belkide.
Ben inanıyorum rabbimin tüm negatif alan arkadaşlarımız için daha güzel planları var
Ben çizgiyi görüyorumYok 10.gün test yapın dediler arife günü ama ben idrar testi yaptım az önce çook silik bir çizgi var bilemiyorum ki
Alttan baktı sorun olsa bakmaz bence içini rahat tutCanım keseye vajina ultrosandamı baktı
Benide bugün aradılar 20 haziran kese ve kalp atışı için gidicem ama alttan bakılıyormuş sorun olurmu acaba
Bende az göbek var sanırım ondan alttan muayene yaptı zayıf olanlar genelde göbekten bakıyor ya da bebek çok küçük diye alttan muayene bilemedimKızlar alttan bakmayla sorun olmadığını biliyorum ama ben sıkıntılı bir kadın muayene geçirmiştim o günden sonra çok korkup kendimi geriyorum 11 haziranda kese için gideceğim inşallah göbekten görünür ya. Tüp bebek sürecinden Tüm doktor muayenelerini bile anestezi ile yaptırdım
Benimde aynı canim baya dökülüyor bunlar hiç bisey değil minik mucizemizle karşılasınca hepsi geçecek :)Bende sadece bana mı oluyor diyordum aşırı dökülmem var. Zaten saçım ince telli yakında saç kalmayacak
Çok iyi canm bnm de 7.gun 100 çıktı sağlıkla ilerlesin bayrama giriş yaptın say bayram gibi bayram işte7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendinibenim eşim bekleyelim dedi de ben sabırsız zorla götürdüm :)
Ramazan bayramının ilk günü düşük yapmıştım çok zordu bu sefer çifte bayram olucak inşallah sizler içinde hayırlı olsun sağlıkla olsunÇok iyi canm bnm de 7.gun 100 çıktı sağlıkla ilerlesin bayrama giriş yaptın say bayram gibi bayram işte
ARTIŞ GÜZEL BENCE BEBİŞİN SENLE :)Ben çok fazla lekelenince tekrar kan verdim korktum yani.
2. Gün embriyosu transfer +9 da ilk verdim 104.9
2. Si 230.1 3.sü 458
2 kat 2 kat artması iyi dimi bu korku mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?