Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Benim de ilk günden beri kasık ağrısı vardı 5. Günden itibaren bel ağrısı eklendi. Hatta dün çok kötü ağrıyordu birbirinden ayrılıyor gibi hissediyordum. Bende aynı sizin gibiyim karnımı severek dua ediyorum bir diyorum her şeye hazırlıklı ol bir diyorum geliyor bebeklerim bakalım çok çektik hala çekiyoruz sonu güzel olsun inşallah

Biz gece dayanamadık kan testi vermeye gittik kızlar pozitifi gördük dilerim sağlıkla katlar değer kendini dilerim bu haberi bekleyen tüm yoldaşlarımız en hayırlı zamanda alırlar bu haberi
Ya maşallah peki kaç çıktı akşam eşim de gitsek mi dedi de ben bekleyelim çarşamba nasılsa gideceğim dedim.

Ya maşallah peki kaç çıktı akşam eşim de gitsek mi dedi de ben bekleyelim çarşamba nasılsa gideceğim dedim.
7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendini benim eşim bekleyelim dedi de ben sabırsız zorla götürdüm :)

7.gündü dün 95 çıktı iyi gibi değer perşembe sabahı tekrar vericem kan testini dilerim güzelce katlar kendini benim eşim bekleyelim dedi de ben sabırsız zorla götürdüm :)
Bence güzel çıkmış maşallah. İlk sıkıntılı aşamayi geçtin tebrikler sırada iki katı artışı gelsin bakalım

Gönlüm çok kırıldı bilmiyorum ne hissediyorum
Okadar haklısın ki.. Ama biz tüp bebek anneleriyiz biz herkesten güçlüyüz. Her seferinde daha çok isteyerek başlıyoruz bu yola. Şu an en dipte hissedebilirsin hepsi geçecek. Senin sıçrayışın hepimizi geride bırakacak belkide.
Ben inanıyorum rabbimin tüm negatif alan arkadaşlarımız için daha güzel planları var

Nasıl güzel yazmışsınız. Yüreğinize sağlık.

Bende az göbek var sanırım ondan alttan muayene yaptı zayıf olanlar genelde göbekten bakıyor ya da bebek çok küçük diye alttan muayene bilemedim

Çok iyi canm bnm de 7.gun 100 çıktı sağlıkla ilerlesin bayrama giriş yaptın say bayram gibi bayram işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…