- 2 Ocak 2024
- 410
- 449
- 23
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.421
Dua ediyorum canım rabbim sana bağışlasınKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Allahım yardımcın olsun sakin kalmaya ve uzanmaya çalış stres yaptıkça kanamayı tetiklersin lütfenKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Muayene oldum kesenin biri gözükmüyor diğeri iyi dedi eve geldim ama çok yoğun devam ediyor çok panik yaptım tekrar gidicem simdirabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerin seninle kalır doktorunu aradın di mi rabbim evlatlarını sana bağışlasın
slm canımMuayene oldum kesenin biri gözükmüyor diğeri iyi dedi eve geldim ama çok yoğun devam ediyor çok panik yaptım tekrar gidicem simdi
Muayene oldum kesenin biri gözükmüyor diğeri iyi dedi eve geldim ama çok yoğun devam ediyor çok panik yaptım tekrar gidicem simdi
Doğru söylüyorsun biz nelere katlandık bebeklerimiz için. Hayırla, sağlıkla gelsinlerBenimde aynı canim baya dökülüyor bunlar hiç bisey değil minik mucizemizle karşılasınca hepsi geçecek :)
Çok güzel yükselmiş canım maşallah sizeBen çok fazla lekelenince tekrar kan verdim korktum yani.
2. Gün embriyosu transfer +9 da ilk verdim 104.9
2. Si 230.1 3.sü 458
2 kat 2 kat artması iyi dimi bu korku mahvoldum
1. kanınız kaç çıktı kaçıncı gün test vermiştinizÇok güzel yükselmiş canım maşallah sizeBende bugün 2. kanı vericem korkuyorum birazcık
Merhaba 5.gün embriyosu transfer +8 gecesi verdim 357 çıktı1. kanınız kaç çıktı kaçıncı gün test vermiştiniz
Lütfen sakin olmaya çalış. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Umutsuzluk yok bebeğine inan sımsıkı tutunacak. Bizede haber ver durumunuKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Evet ben de tedirgin ola ola verdim. Teyzem de anneliğin ilk adımı korkmaktır dediÇok güzel yükselmiş canım maşallah sizeBende bugün 2. kanı vericem korkuyorum birazcık
Canım yorma kendini Ya Hafız ya Allah çek karnını tutarak salavat getir. Allah ın izniyle doktor diğeri iyi demiş seninle bebeğinMuayene oldum kesenin biri gözükmüyor diğeri iyi dedi eve geldim ama çok yoğun devam ediyor çok panik yaptım tekrar gidicem simdi
Bişey olmayacak Allah’ın izniyleKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Ay maşallah seninki yüksek gelmiş çift embriyo mu ?Merhaba 5.gün embriyosu transfer +8 gecesi verdim 357 çıktı
Malesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasıntekrar hastaneye giderek iyi yaptın belki ilk kanamanındevamıdır inşallah diğer yavrun sıkıca sana tutunur
Lütfen allahına sığın her şeyde göremesekte bir hayır var rabbim daha güzeline daha iyisine hazırlıyordur seni sen elinden geleni yaptın illa ki karşılığını alacaksınMalesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Canım bence herşey nasip. Nasipte evlat sahibi olmak varsa Allah yazdıysa kaliteymiş embriyonun günüymüş hiç farketmiyor ne düşük değerlerle gebelik sahibi olanlar var ne yüksek değerlerle evladını kaybedenler. Allah hayırlısını sağlıklısını zamanında hepimize nasip etsin inşallahBenimde öyle en iyi kaliteydi ama nasibimizde yokmuş olsun yola devam inşallah benim temmuza anca
ikinci testin sonucu ne zaman çıkıyor inş. güzel haberlerini bekliyoruz.Canım bence herşey nasip. Nasipte evlat sahibi olmak varsa Allah yazdıysa kaliteymiş embriyonun günüymüş hiç farketmiyor ne düşük değerlerle gebelik sahibi olanlar var ne yüksek değerlerle evladını kaybedenler. Allah hayırlısını sağlıklısını zamanında hepimize nasip etsin inşallahbenim ilk değerim yani bana göre düşüktü ikinci değerimi öğrenmek için test verdim tabi hemşiree söyledim dedim hani biraz aslında olumsuz bakıyorum filan ya niye dedi dedim benim bu değerlerle kimyasal oluyor biliyorsunuz dedim sen dedi hamile kaldığın zamanki değerinle kıyaslıyorsun ama dedi hiç öyle düşünme dedi kendini olumsuz psikoloji yükleme dedi yani hiç belli olmaz bu bakarsın değerin yükselir yani hiçbir gebeliğin değerleri de birbirine eşit olmaz dedi.
ne desem inan bilmiyorum boğazım düğümlendi sadece sarılıp beraber ağlayıp destek olmayı o kadar çok isterdim ki böyle çok yıkıcı kayıplarda her zaman rabbimin bir bildiği vardır diyorum rabbim senin için çok daha güzelini hazırlamıştır buna çok eminin imtihanın çok ağır rabbimden kalbine en kısa sürede ferahlık vermesini yeniden ayağa kalkacak gücü sana en kısa zamanda vermesini diliyorum kayıpların için çok üzgünüm rabbim sana sabır versinMalesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Tek embriyo ama banada yüksek gibi geldiAy maşallah seninki yüksek gelmiş çift embriyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?