Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Muayene oldum kesenin biri gözükmüyor diğeri iyi dedi eve geldim ama çok yoğun devam ediyor çok panik yaptım tekrar gidicem simdi
slm canım

Dualarım seninle önce sakin ol derin bir nefes al düzenli bir şekilde panik yapma bir kesen daha var çok şükür onun için sakin kalmaya çalış. stres şuan için sana iyi gelmez komik bir şey izle aklına getir kafanı dağıt. İlla tekrar gitmek istersen hastaneye git ama panik yapmadan sakin kalarak gitmeye çalış canım.

Allah'ım sana bağışlayacak bebeğini.

Malesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Lütfen allahına sığın her şeyde göremesekte bir hayır var rabbim daha güzeline daha iyisine hazırlıyordur seni sen elinden geleni yaptın illa ki karşılığını alacaksın kocaman sarılabilsek şuan sana kalbimde hissediyorum yaşadığının zorluğunu ama geçiceğini güzel günlerin geleceğine eminim

Benimde öyle en iyi kaliteydi ama nasibimizde yokmuş olsun yola devam inşallah benim temmuza anca
Canım bence herşey nasip. Nasipte evlat sahibi olmak varsa Allah yazdıysa kaliteymiş embriyonun günüymüş hiç farketmiyor ne düşük değerlerle gebelik sahibi olanlar var ne yüksek değerlerle evladını kaybedenler. Allah hayırlısını sağlıklısını zamanında hepimize nasip etsin inşallah benim ilk değerim yani bana göre düşüktü ikinci değerimi öğrenmek için test verdim tabi hemşiree söyledim dedim hani biraz aslında olumsuz bakıyorum filan ya niye dedi dedim benim bu değerlerle kimyasal oluyor biliyorsunuz dedim sen dedi hamile kaldığın zamanki değerinle kıyaslıyorsun ama dedi hiç öyle düşünme dedi kendini olumsuz psikoloji yükleme dedi yani hiç belli olmaz bu bakarsın değerin yükselir yani hiçbir gebeliğin değerleri de birbirine eşit olmaz dedi.

ikinci testin sonucu ne zaman çıkıyor inş. güzel haberlerini bekliyoruz.

Malesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
ne desem inan bilmiyorum boğazım düğümlendi sadece sarılıp beraber ağlayıp destek olmayı o kadar çok isterdim ki böyle çok yıkıcı kayıplarda her zaman rabbimin bir bildiği vardır diyorum rabbim senin için çok daha güzelini hazırlamıştır buna çok eminin imtihanın çok ağır rabbimden kalbine en kısa sürede ferahlık vermesini yeniden ayağa kalkacak gücü sana en kısa zamanda vermesini diliyorum kayıpların için çok üzgünüm rabbim sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…