- 17 Mart 2023
- 773
- 1.071
- 43
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.541
Canım yaa beni tabloda hamile göstermişsin duygulandım bianSelam kızlar,
Yoğun olduğum için bayram telaşından dolayı mesajlarınızı okuyamadım.Tabloyu düzenleyemedim.Evine geçince halledicem hepsini.
Umarım bu süreçte pozitifi bekleyenler pozitifi alır.Çokkk amin
Sürece yeniden başlayacaklara allah güç kuvvet versin.Gönülleri ferahlıkla umutla ve sonunda kucakları bebişlerle dolsun
Hepinizin kurban bayramını kutluyorum canım kadınlarHakkımızda en hayırlısı ne ise onu diliyorum, gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı kılsın istiyorum.Amin
Türk kahvesi kokusu kötü yaptı beni ama bol süt az nescafe içtim benHerkese hayırlı bayramlar dilerimDiğer bayram herkesin bebeklerini kucağına aldığı, pozitif haberler aldığımız,buradaki herkesin hamile olduğunu duyduğumuz bir bayram nasip olsun.
Hanımlar size bir sorum olacak transferden itibaren kahve tüketmedim. Pozitif aldıktan sonra içtiniz mi siz şimdi de kese ve kalbe kadar da dursam mı diyorum düşünceleriniz neler bu konuda
Bence henüz içme kalp atışını bekle bu bence olan kısmı tabiHerkese hayırlı bayramlar dilerimDiğer bayram herkesin bebeklerini kucağına aldığı, pozitif haberler aldığımız,buradaki herkesin hamile olduğunu duyduğumuz bir bayram nasip olsun.
Hanımlar size bir sorum olacak transferden itibaren kahve tüketmedim. Pozitif aldıktan sonra içtiniz mi siz şimdi de kese ve kalbe kadar da dursam mı diyorum düşünceleriniz neler bu konuda
3.94 cikti. Aslinda 7,8ci gun hafif silik gordum sonra negatiflesdiOğlunuzu Allah bağışlasın. Sonucunuz kaç çıkmıştı peki.
Tesekkur ederim canim. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Hamilelik tablonuzu gordum sevindimAllah yardımcın olsun.İnşallah seninde zamanın gelir ve sağlıkla kucaklarsın evlatlarınıdualarımız seninle canım
Bende tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın bizlere hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsinHerkese hayırlı bayramlar dilerimDiğer bayram herkesin bebeklerini kucağına aldığı, pozitif haberler aldığımız,buradaki herkesin hamile olduğunu duyduğumuz bir bayram nasip olsun.
Ben de öyle yapacağım sanırım sabrettik sabrettik teşekkürlerBende tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın bizlere hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsinben kahve çok seviyorum günde mutlaka 2 /3 bardak içerdim ama transfer sonrası doktorum yasakladı. Ayın 11 inde kese için gideceğim hala içmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Onunda vardır zamanı bir gün hepimiz er yada geç inşallah buralarda hamileyim doğum yaptım mesajlarını paylaşırız.3.94 cikti. Aslinda 7,8ci gun hafif silik gordum sonra negatiflesdi
Benim de transfer sonrası 5. günüm, bende de hiçbir belirti yok; tamamen sizinle aynı hislere sahibim, kafamda milyon soruHerkese hayırlı bayramlar kızlar bugün 8. Günüm transfer sonrasi 5. Gün embriyosu koydular 1 tane bugün kasigimda hafif ağrim var test yapmayada korkuyorum 11inde test vercem sorum şu sizde belirtiler nelerdi ben bugün kendimi gayet normal hissediyorum sanki bu kötü bisey gibi geliyor tedirgin oluyorum ilk günlerdeki o ayak üşümesi biraz durdu dünden beri ne düşüneceğimi bilemiyorum
Ne zormuş ya kendimde belirti ararken bir hal oldum biliyorum ki herkesde belirti göstermeye bilir ama insan işte sizin kacinci gün embriyosu ilk deneme miBenim de transfer sonrası 5. günüm, bende de hiçbir belirti yok; tamamen sizinle aynı hislere sahibim, kafamda milyon soru
Merhabalar ben de transfer sonrası 4 - 5. Günlerde sanki adet olacakmış gibi yoğun ağrılar hissetmiştim. Belirtiler tamamen kişinin kendi vücuduna göre değişkenlik gösteriyor. Bu şekilde kaygılı olmanızda çok normal. Güzel düşünelim güzell olsuun inşallahHerkese hayırlı bayramlar kızlar bugün 8. Günüm transfer sonrasi 5. Gün embriyosu koydular 1 tane bugün kasigimda hafif ağrim var test yapmayada korkuyorum 11inde test vercem sorum şu sizde belirtiler nelerdi ben bugün kendimi gayet normal hissediyorum sanki bu kötü bisey gibi geliyor tedirgin oluyorum ilk günlerdeki o ayak üşümesi biraz durdu dünden beri ne düşüneceğimi bilemiyorum
İnşallah güzel şeyler bekliyordur hepimizi :) insan böyle durumlarda kendisiyle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşunca daha iyi hissediyor en azından ben böyleyim yorumlarınız cok kıymetli benim içinMerhabalar ben de transfer sonrası 4 - 5. Günlerde sanki adet olacakmış gibi yoğun ağrılar hissetmiştim. Belirtiler tamamen kişinin kendi vücuduna göre değişkenlik gösteriyor. Bu şekilde kaygılı olmanızda çok normal. Güzel düşünelim güzell olsuun inşallah
Evet o kadar iyi anlıyorum kiİnşallah güzel şeyler bekliyordur hepimizi :) insan böyle durumlarda kendisiyle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşunca daha iyi hissediyor en azından ben böyleyim yorumlarınız cok kıymetli benim içinsizin durumunuz nedir şimdi
Benim de beşinci gün embriyosu. İkinci denememiz, ilki tutmuştu ama 23 haftalıkken kaybettim… Dondurulmuş bir embriyom daha vardı, kendimi hazır hissettiğim için onu deniyorum şimdi, 2 haziranda transfer oldumNe zormuş ya kendimde belirti ararken bir hal oldum biliyorum ki herkesde belirti göstermeye bilir ama insan işte sizin kacinci gün embriyosu ilk deneme mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?