Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Anneler olarak aslında ne kadar güçlüyüz o gücü kendinizde bulup iyisi tekrar denemissiniz inşallah güzel haberler alırsınız kucağınıza alırsınız minik mucizenizi benimde ilk denemem her gün belirti arıyorum kendimde

Benimde 5. Gün transferiydi canım bazı arkadaşlarda hiç belirtileri olmamış buna rağmen pozitif görenler olmuş. Benim transferden bir kaç gün sonra kasıklarda, belde ve göğüslerde ağrım oldu sonrasında göğüs çevremde küçük bezeler çıktı ve göğüs halkam genişledi. Adet ağrısı gibi gibi ağrılarım hala oluyor bir de su şeklinde arada akıntılarım oluyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ne
Ne güzel demişsiniz, annelik biraz da delilik işi, inanın nasıl o gücü buldum bilmiyorum ben de bazen şaşırıyorum hep beraber sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah sonrasında şubat anneleri topiğinde buluşalım hatta aminnn

Amin inşallah olur buluşalım yine birbirimize destek oluruz hep birlikte

Benim doktorumda 12. Günde test yaptir dedi 5. Gün embriyosu transfer etti çarşamba gunu doluyor salı yaptırsam mi sizce

Benim doktorumda 12. Günde test yaptir dedi 5. Gün embriyosu transfer etti çarşamba gunu doluyor salı yaptırsam mi sizce
Benimde 5.gün embriyosu çift transfer oldum ama 10.gün bakın demişlerdi biz tabiki dayanamadık 8.gün baktırdık pozitifi gördük diğer transferlerimde de hep 10.gün baktırın demişlerdi hep erken baktırmıştım tabiki önermiyorum erken baktırmayı ama dayanabilene :)

Sizin kacinci denemeniz acaba

Kıyamam ya doktorunla konuştun mu peki hemen moralini bozma

Lütfen üzülme sağlıklı olsaydı tutunurdu önemli olan sağlıklı embriyo olması sen hamile kalabiliyorsun demekki bundan sonra da olacaktır bende kimyasal yaşadım lütfen üzülme senin psikolojin çok önemli asla bunları kolay olduğunu düşünerek söylemiyorum ama biz güçlüyüz güçlü olmalıyız

İkinci artışa yeter dedikten tam iki hafta sonra çağırdı doktorum sağlıcakla gelsiiin

Evet benim doktorumda öyle dedi hayırlısı olsun sizin içinde sağlıkla gelsinn çift embriyo transferi oldum en büyük merakım ikiside tuttu mu :)
Ayy inşallah inşallah benim tek embriyo transferi ama sonradan değerin artışından dolayı acaba bölünmüş olabilir mi diye bir düşündü doktorum bakalım kese zamanı göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…