- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.581
Olsun hiç dert değil yeterki her şey yolunda ve sağlıkla olsun bende 21haziranda gidicem kese için :)Normalde 16 haziran çağırmıştı doktorum fakat öğretmenim farklı ilde görev yaptığım için en erken 21 hazirana randevu alabildim. Sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba göbekten progestan iğne kullanıyorum sadece 2/3 defa kızarıklık ve kaşıntı yaşadım ondan sonra sorun yaşamadım. İstersen doktorunuzda danış alerjik bir reaksiyon olabilirKızlar selam, benim göbekten iğne yaptığım yerler kaşınıyor baya. Sizde de oluyor mu bu durum.
Kan sulandirici iğne yapabilirmiş öyle söyledi. Koldan yaptır sadece dedi.Merhaba göbekten progestan iğne kullanıyorum sadece 2/3 defa kızarıklık ve kaşıntı yaşadım ondan sonra sorun yaşamadım. İstersen doktorunuzda danış alerjik bir reaksiyon olabilir
ağrı var bende kaşıntı yaşamadım pekKızlar selam, benim göbekten iğne yaptığım yerler kaşınıyor baya. Sizde de oluyor mu bu durum.
vallahi hiç belli olmaz o ya ben emin olabilmek adına 4 test falan yapmıştım 7. günden 9. güne kadarKızlar benim 9. Günüm bugün çok heyecanlıyım evde test yapsam sonuç doğru olur mu
Kalbim o kadar teste dayanmaz ya :)vallahi hiç belli olmaz o ya ben emin olabilmek adına 4 test falan yapmıştım 7. günden 9. güne kadar
Kaçıncı gün embriyosu canımKızlar benim 9. Günüm bugün çok heyecanlıyım evde test yapsam sonuç doğru olur mu
5. Gün embriyosu canimKaçıncı gün embriyosu canım
Kuzum çıkabilir o zaman ay çok heyecanlı. Test günün ne zaman?5. Gün embriyosu canim
Test günüm çarşamba 12 gün sonra yaptır dedi doktor ama ben de hiç bir belirti yok bugün önceki günlerde ayak üşümesi baya vardı bel ağrısı yaptı özellikle 4. 5. Gun de kasiklarimda agri olurdu arada bugün hiç bisey yok o beni tedirgin etti açıkçası birazcık moralim bozulduKuzum çıkabilir o zaman ay çok heyecanlı. Test günün ne zaman?
Hayır hiç öyle düşünme belirti olması ya da olmaması hiçbir anlam ifade etmiyor. Zaten regl belirtileri ve gebelik belirtileri aynı biliyorsun. İnşallah pozitif olucak testlerimizTest günüm çarşamba 12 gün sonra yaptır dedi doktor ama ben de hiç bir belirti yok bugün önceki günlerde ayak üşümesi baya vardı bel ağrısı yaptı özellikle 4. 5. Gun de kasiklarimda agri olurdu arada bugün hiç bisey yok o beni tedirgin etti açıkçası birazcık moralim bozuldu
Amin canim oyle tabii ki. Saglik olsun. Vaktini bekleriz bizRabbim isteyen herkese nasip etsin. Onunda vardır zamanı bir gün hepimiz er yada geç inşallah buralarda hamileyim doğum yaptım mesajlarını paylaşırız.
Kuzum valla evde yuvarlanıp duruyorum belirti kovalamadan test gününü bekliyorum. Benim daha 3 gün oldu ama hiç belirtim yok mesela olan birkaç ağrı da progesterondandır diye takmıyorum. İnşallah her şey çok güzel olucak bizim içinİnşallah canım ya böyle konuşunca biraz olsun insanın içi rahatlıyorpeki sen ne durumdasın
reçete edilse bile karşılamıyor maalesef ve pahalı bir ilaçMerhabalar arkadaşlar Progestan dex iğneyi devlet karşılıyor mu bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?