Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba kızlar...

Sonucum negatif çıktı maalesef hayırlısı böyleymiş demek ki benim embriyolarım sağlıklı değilmiş. Allah'ım Hamiş olan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı ve bu yolda ümidini kaybetmeyen anne adayı savaşçı arkadaşlarda güzel haberler almayı nasip etsin.

Kocamann sarılıyorum her hissettiğini kalpten hissediyorum rabbimin bildiği kararladığı bizim istediğimizden hayalimizden güzeldir eminim teselli değil asla bu lütfen hep umut dolu ol

Çok teşekkür ederim canım güzel duan için. İmtihan dünyası hiç kolay değil dediğin gibi düşünüyoruz ama isyan etmiyoruz çok şükür. Her zaman diyorum ki çok şükür bu aşamalara gelebiliyoruz. Evet çok yıpratıyor çünkü ayda kaç kere doktora gidiyoruz umutlanıyoruz her aşama ayrı heyecan ayrı telaş ama en azından alerjim yok tedavi uygulanamayacak bir aksi durum yok engel bir durum yok bunlar bile bir şükür sebebi benim için. Dediğim gibi tek eksiğimiz şuan paramız. Bu sefer doktor görüşmesine gidince bakalım nasıl bir yol çizicez Bizi neler bekliyor bilmiyorum. Allah can sağlığı versin yine çalışıp kazanıcaz inşallah

Vajinal ultrasonla bakılabilir bence dış gebelik ihtimalini elemek önemli bence

canım istersen doktoruna danış bazen leke kan şeklinde oluyorsa kan sulandırıcı kullanıyorsan kesebiliyor doktor

Kızlar sonucum çıktı 91 pozitif Allahım şükürler olsun. Herkesin bu sevinci yaşaması nasip olsun. Tüm bekleyenlerin isteyenlerin. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin
Yaa çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin güzelce kucağına bebeğini alırsın

Kızlar bu ayak üşümesi iyi birsey mi ya benim ayar iyice karıştı sanki ilaçtan mi hamilelikten mi bir türlü anlayamadım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim en güzelini sağlıkla, kolaylıkla sana nasip etsin

Kanaman devam ediyor mu

Arkadaşlar banada dua edin lütfen bende transfer oldum 29 Mayıs da
Allah rızası için dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum tutmadı diye
Dualarım sizinle ve bu süreçteki herkesle.. transfer sonrası ben de aynı hisler içerisindeyim, sürekli kendimde belirti arıyorum, bulamadıkça daha tuhaf hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…