- 1 Haziran 2025
- 69
- 143
- 8
- 32
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.701
Yaa minik mucizelerin var artik canim çok sevindim senin adınaben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş
9 mayısta transfer olmuştum çift 6. gün embriyosu
12. günde 1300 beta ile öğrendim
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım bugün ne güzel haberler aldik böyle ya çok mutlu oldum sizin adınıza darısı benim başımaÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün kese ve kalp atışı duydum çok şüküriki transferden sadece biri tutunmuş buna da binlerce şükürler olsun
Oh maşallah maşallahben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsun canım bugün ne güzel haberler aldik böyle ya çok mutlu oldum sizin adınıza darısı benim başımasonuç belli olduktan kac gun sonra kese ve kalp atışı dinlemeye gittin canım
Demekki transferden sonra ücretli sağlık olsun. Senin adına da çok sevindim kalbi duymuşsun sağlıkla gelsin meleklerinevet canım benim doktorum 1 ayda 2 muayene yapıyor aylık 5000 lira ödüyoruz
inşallahh inşallah hepimiz için aynı şeyi diliyorummYaa minik mucizelerin var artik canim çok sevindim senin adınaumarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın canım
inşallah rabbim hepimizi en kısa sürede en güzel şekilde sevindirsinnDemekki transferden sonra ücretli sağlık olsun. Senin adına da çok sevindim kalbi duymuşsun sağlıkla gelsin meleklerin
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına
Çok sevindim canım. Keseyi görmek insanın içine ferahlık veriyor. İnşallah kalp atışını da duyarız.Canım bende bugün kese görmeye gittim çok şükür keseyi gördüktüp bebek tedavisine gebelik sonrası kontroller dahil değilmiş doktorumun muayene ücreti 7.000 tl bende bugün ödemeye yaptım. 3 hafta boyunca kontrol hakkım oluyormuş. Bu arada pozitif haber alan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. isteyen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın
Ben de tüp bebek doktoruma gittim keseyi gördük şükür ama sonraki muayene için ücret var dediler bir muayene bir kontrol 5500 tlHersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Çoook sevindim arkadaşım sağlıkla al kucağına inşallah bende yarın kalp atışını duyucam çok heyecanlıyımben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş
15. günde 6400 beta
Maşallah canım benim şükürler olsunÇok şükür kızlar pozitif gören görene maşallah keselerde görüldü kalp atışları için heyecan dorukta
çook teşekkür ederim inşallah sen de allahın izniyle güzel güzel duyarsın kalp atışlarınıÇoook sevindim arkadaşım sağlıkla al kucağına inşallah bende yarın kalp atışını duyucam çok heyecanlıyım
Çok şükür kızlar pozitif gören görene maşallah keselerde görüldü kalp atışları için heyecan dorukta
Canım var mı gelişmeYaa çok sevindim senin adına minik mucizene kavuşmuştur ne güzelsağlık ocağı merkezi yerde değil mugla merkeze gidiyormuş kanlar bizde yarın belli olur dediler canım ondan e nabizdan bakiyorum
E nabiza abone oldum resmen sürekli bakıyorum ama çıkmamış sonuçlarımCanım var mı gelişme
Beklemekte yoruyor insanıE nabiza abone oldum resmen sürekli bakıyorum ama çıkmamış sonuçlarım
Yarın 2,5 da nasipseKalp atışı için gün verdiler mi
Neeee,muayene ücreti bende ödedim.Bende şaşırmıştım en azından ilk muayene ücretsiz olur diye düşünmüştüm ama bizim muayene ücreti normal kadın doğumcuların ücreti olan 1680 falandı.Oha yani. Bence gitme yani.Nedir 7 bin.Kendi tüp bebek doktoruma gittim ama 7 bin dese gitmezdim.Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Naptın sonuç nee, bende gittim bugün kalp atışı dinledim ama çok küçüktü.doktor haftaya daha net olur dediayy öğlen doktora gideceğim hem kese hem de kalp atışını duymak içininşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kalp atışını ya da atışlarını duymayı nasip eder tek kese mi çift kese mi öğreneceğim bakalımm çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?