- 3 Aralık 2024
- 455
- 439
- 18
- 42
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Histereskopi tabiki yapılmalı zaten ben de insAllah başlayacağım da 3.ye yapılacak zaten.ben genetik taramayi demiştim görüşmeye gittiğim doktorlardan biri yapılmalı duyir biri yapilmamamliBende polip vardı mecburi oldum ama histereskobi tutunmaya şansını artıyor diye duymuştum ben
Allah seni kızKızlarr ben dayanamadım test yaptım 7. Günüm bugün transfer hariç baksanıza var mı sizce
Çok üzüldüm ama sıkma canını hayırlısı böyle diye düşün biliyorum teselli etmez hiç bir söz ama sabırKızlarrr bugun test günümdü negatif sonuç aldıkşimdi bu kullanılan ilaçlar yumurta rezervime etki etmiş midir acaba yumurta sayım çok azdı. Tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum sizce yumurtalığa etkisi ne olmuştur bilgisi olanlar yazabilir mi
Hayırlı olsun darısı başımızaTeşekkür ederim canım benim404 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar kan vericem
Gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah yaradanın elbet bildiği vardırKızlarrr bugun test günümdü negatif sonuç aldıkşimdi bu kullanılan ilaçlar yumurta rezervime etki etmiş midir acaba yumurta sayım çok azdı. Tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum sizce yumurtalığa etkisi ne olmuştur bilgisi olanlar yazabilir mi
Teşekkür ederimmmAllah seni kızbence var gibi tebrik ederim yaaaaa
Gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah yaradanın elbet bildiği vardırBenim bilgim yok ama rezervine etki etmemiştir canım.Çünkü belli sayıda yumurta ile doğuyormuşuz.Sadece kalitesini düzeltip değiştirebilirsin yaşam tarzınla.Mental olarak hazır olunca başla bence.
Sizin süreç nasıl başladı anlatmak isterseniz neler oldu dinlemek isterim.Mesela kaç yumurtanız oldu kaçı döllendi kaçıncı güne gitti gibi
Doktor yumurtalarımın ilaca direnç gösterdiğini geç cevap verdiğini söylemişti zaten benm sol yumurtalığım yok kist sebebiyle alındı bu sebepten tek yumurtalığımda 3 tanecik vardı şu an durum ne bilmiyorum bakıcaz artık duruma göre.Benim 3 yumurtam olmuştu 2 si boş çıktı 1 tanesi 3. Güne gitti ilk denememdi yaşım 35 bakalım rezerve göre tekrar denemeyi düşünüyoruz
Belirtilerini de yazar mısın ilk günden beri?bizlere yol göstersinTeşekkür ederimmmkan testi yaptırınca sonucumu paylaşırım cuma kan testi vermeyi düşünüyorum inşallah orda da pozitif görürüm
mesajınızı şimdi gördüm.İlk denemenizmiiş.kendi hikayemi anlatıcam ordan sizde kendinize bir yol çizersiniz inşallah.Bir çok kadının da hikayesini dinleyin bunlarda muhakkak yol gösterir.Doktor yumurtalarımın ilaca direnç gösterdiğini geç cevap verdiğini söylemişti zaten benm sol yumurtalığım yok kist sebebiyle alındı bu sebepten tek yumurtalığımda 3 tanecik vardı şu an durum ne bilmiyorum bakıcaz artık duruma göre.
TabikiBelirtilerini de yazar mısın ilk günden beri?bizlere yol göstersin
Yaa çok tatlısınız teşekkür ederim evet transfer oldum hatta garip de bişey oldu transfer sırasında embriyolardan bir tanesi ilk transfer oldu diğeri kanülde kaldı transfer iki kez tekrarlandı ben ilk defa böyle bişey yaşadım bilmiyorum daha önce yaşayan var mı ameliyathanedeki başımdaki hemşire korkacak bişey yok embriyo yapışkan bir madde olduğu için bazen karşılaştığımız bir durum bu yüzden mutlaka her transfer sonrası embriyologlarımız transferin başarılı olup olmadığını kontrol ediyorlar dedi ben de inş rahime de kolayca yapışır dedim ahshsh bütün ameliyathane amin dedi dua ettik :)) inşallah olmuştur lütfen olsun aminMerhaba,
Öncelikle bugün transferiniz var anladığım kadarıyla.Umarım çok güzel geçer.Sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun
Transfer başlama dediğim de regl olunca ilk gidiyoruz ya transfer sürecine başlıyoruzTabi sonradan öğrendim ki herkesin ilaçlarla geçen bir süreci olmuyormuş.Doğal-yapay siklus diye ikiye ayrılıyormuş
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım sağlıklaBugün olacak sizin inşallah hayırlısıyla alın bebeklerimiz hem 5. Gün embriyosu hemde 4aa kaliteli
hayır canım hatay iskenderunda.Bize yakın diye tercih ettik.Ünü olduğu ya da kaliteli iyi diye duyduğumuz için değil.Git-geller ile yollarda çile çekmemek ayrıca stres olmamak için böyle tercih ettik.havuz yapmamak pişmanlığımız oldu aslında bilemedik ama ne güzel yumurtaların sağlıklı olmuş çok sevindim senin adına umarım biz de başarılı sonuçlar alırız bakalım önce yumurtalığımın durumunu görmemiz gerek .. nerde tedavi gördün ist da mı
Size sıkı sıkı tutunsun bebekleriniz.İnşallah güzel haberlerinizi de alırız.3 gün içerde gezip kendilerine yer arayacaklarmış.İnşallah kolayca yerleşirler annelerineYaa çok tatlısınız teşekkür ederim evet transfer oldum hatta garip de bişey oldu transfer sırasında embriyolardan bir tanesi ilk transfer oldu diğeri kanülde kaldı transfer iki kez tekrarlandı ben ilk defa böyle bişey yaşadım bilmiyorum daha önce yaşayan var mı ameliyathanedeki başımdaki hemşire korkacak bişey yok embriyo yapışkan bir madde olduğu için bazen karşılaştığımız bir durum bu yüzden mutlaka her transfer sonrası embriyologlarımız transferin başarılı olup olmadığını kontrol ediyorlar dedi ben de inş rahime de kolayca yapışır dedim ahshsh bütün ameliyathane amin dedi dua ettik :)) inşallah olmuştur lütfen olsun amin
Doktor yumurtalarımın ilaca direnç gösterdiğini geç cevap verdiğini söylemişti zaten benm sol yumurtalığım yok kist sebebiyle alındı bu sebepten tek yumurtalığımda 3 tanecik vardı şu an durum ne bilmiyorum bakıcaz artık duruma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?