- 3 Aralık 2024
- 261
- 263
- 18
- 42
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Hayirli sonuçlar olsun insAllah peki embriyolar genetige gitti miBen de opu ve histeroskopi sonrası 2. Adetimi bugün oldum. Yarın rahim kalınlığım ölçülecek, estrofem başlanacak. Umarım bir aksilik olmazsa bu ay çift embriyo transferi olucam
Yok oğlum dan kalan embriyolar transfer edildi oğlumun zamanında böyle bişey yoktuHayirli sonuçlar olsun insAllah peki embriyolar genetige gitti mi
Çok sevindim sağ Salim kucağına al inşallah arkadaşımMerhaba kızlar ben kan testi yaptım pozitifRabbim hepimize nasip etsin inşallah bu mıtluluğuuu ❤❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim inşallahHayirli sonuçlar olsun insAllah peki embriyolar genetige gitti mi
Yaaa çok çok tebriklerr canımMerhaba kızlar ben kan testi yaptım pozitifRabbim hepimize nasip etsin inşallah bu mıtluluğuuu ❤❤❤❤❤❤
Merhaba,test sonucunuz çıktı mı? Bugün test gününüz olmalıydı galibaMerhabalar 5 mayısta 5. Gün 3bc ve 6. Gün 5 ab embriyo transferi oldum. Dün 7. günüm de kan testi verdim ve 17 çıktı değerim. Bu dördüncü Transferim. 3 transferim kimyasal oldu biri de 5inci hafta düşükle sonuçlandı. Yarın test günüm doktorum 9. Gün test istiyor. Çok endişeliyim çok yıprandım bu süreçte. Tedavi sırasında sizlerden hangi testleri istediler? Bizde bir sorun bulamadılar
Teşekkür ederim canım benimYaaa çok çok tebriklerr canımpeki kaç çıktı değerin?
Yaaa ikiz olabilir sanki dimi.Çok iyi gelmiş değerinizTeşekkür ederim canım benim404 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar kan vericem
Yani bilmiyorum ama oğlumda daha yüksek çıkmıştı 585 ti değerim oğlum tekti amaYaaa ikiz olabilir sanki dimi.Çok iyi gelmiş değeriniz
Sanki var gibi benimde ilk teslim böyle çıkmıştı Hadi hayırlı olsun inşallah hamilesinizdirKızlarr ben dayanamadım test yaptım 7. Günüm bugün transfer hariç baksanıza var mı sizce
Ay inşallahhh rabbim tüm isteyenlere de içinde bizlere sağlıkla gebe kalabilmeyi nasip etsinSanki var gibi benimde ilk teslim böyle çıkmıştı Hadi hayırlı olsun inşallah hamilesinizdir❤
Anladim şimdi çok popüler ikiye ayrıldı doktorlar kimisi yapılmalı kimisi gerek yok diyor biz de şaştık ne yapacagimiziYok oğlum dan kalan embriyolar transfer edildi oğlumun zamanında böyle bişey yoktu
Çok sevindim testindeki ikinci çizgiyi gördümAy inşallahhh rabbim tüm isteyenlere de içinde bizlere sağlıkla gebe kalabilmeyi nasip etsinkan testi ne zaman versem cumaya kadar beklesem mi bilemedim
Aminn, inşallah canım benim çok teşekkür ederim darısı senin ve buradaki bekleyen herkesin başına inşallahÇok sevindim testindeki ikinci çizgiyi gördümrabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende polip vardı mecburi oldum ama histereskobi tutunmaya şansını artıyor diye duymuştum benAnladim şimdi çok popüler ikiye ayrıldı doktorlar kimisi yapılmalı kimisi gerek yok diyor biz de şaştık ne yapacagimizi
Bence bekleyin test gününden sonra bidaha kan vermeniz gerekecek yaAy inşallahhh rabbim tüm isteyenlere de içinde bizlere sağlıkla gebe kalabilmeyi nasip etsinkan testi ne zaman versem cumaya kadar beklesem mi bilemedim
Aynı benim gibi inşallah güzel değerlerin olur ❤Aminn, inşallah canım benim çok teşekkür ederim darısı senin ve buradaki bekleyen herkesin başına inşallahkan testinde de bi göreyim hayırlısıyla içim öyle rahatlayacak sanırım
Aminnn, inşallah canımAynı benim gibi inşallah güzel değerlerin olur ❤
Ay çok şükür çok sevindim maşallahMerhaba kızlar ben kan testi yaptım pozitifRabbim hepimize nasip etsin inşallah bu mıtluluğuuu ❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?