Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ay naptınız test gününüz ne zaman sonuç ne oldu? Bir de yaşınız kaçtı acaba

Sizin son durum nedir? Bir daha test yaptınız mı?yaşınız kaçtı acaba ve kaçıncı deneme

Selam bugun kan testi yaptım çok şükür pozitif 12.gün 219 sonucum doktorum gayet iti dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 27 yaşındayım ilk denemem 5.gün dondurulmuş embriyo
Yaaa ne güzel, maşallah sizetabloda positifler artıyorçok sevindim adınıza.Sağlıkla kucakla canımhaberlerini yine bekliyorum mesela burdaki bi çok kadın belirtilerini merak etmiştir nelerdi?

Yaaa ne güzel, maşallah sizetabloda positifler artıyorçok sevindim adınıza.Sağlıkla kucakla canımhaberlerini yine bekliyorum mesela burdaki bi çok kadın belirtilerini merak etmiştir nelerdi?
Çok teşekkür ederim amin inşallah herkes güzel sonuç alır allah kimsenin kucağına boş bırakmasın hep bel ağrısı vardı ve bazen sağ bazen sol kasıkta batma oluyordu başka belirti yoktu

Benimde 6. Gün blast embriyo iyi kalite, yarın 7. Günüm yapsam çıkar mı ki
Bence yapmayın anlıyorum beklemek çok zor ben eşime her gün diyordum yapalım diye hayır diyordu bekliyeceğiz çünkü stres yaptıkca etkiliyor rahat ol pozitif düşün ve gününü bekle inşallah pozitiftir

Aminn, inşallah bu kadar bekledim devamı gelir yapmayacağım dediğiniz gibi

Dogru bu dediklerin ama 5.gün embriyosunda implatasyon süreci daha erken oluyo bu arada kız MAŞALLAH zehir gibisin yapay zeka nerden geldi aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…