- 17 Mart 2023
- 712
- 995
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Sizin son durum nedir yeniden vericem demiştiniz en son?Tebrik ederim gebesiniz ama artışınızı merak ettimTeşekkür ederim inşaallah galiba bende dayanamiycm pazartesi yine vercm
Ay naptınız test gününüz ne zaman sonuç ne oldu? Bir de yaşınız kaçtı acabaMerhaba kızlar 7 mayısta 5.gün 4bb tek embriyo transfer oldum 2.gün çok şiddetli olan sonra azalan kasık ağrılarım oldu bu 2.transferim ilkin de de ağrım olmuştu maalesef o negatif oldu şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin belirtileriniz neler
Sizin son durum nedir? Bir daha test yaptınız mı?yaşınız kaçtı acaba ve kaçıncı denemeBen Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum kihelppppp
Yani bilmiyorum ki çıkabilir tabiki strese girmicekseniz çıkınca da stres bitmiyor kiBenimde 6. Gün blast embriyo iyi kalite, yarın 7. Günüm yapsam çıkar mı ki
Selam bugun kan testi yaptım çok şükür pozitif 12.gün 219 sonucum doktorum gayet iti dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 27 yaşındayım ilk denemem 5.gün dondurulmuş embriyoSelam sizde durumlar nedir? Ayrıca yaşınız kaç? Kaçıncı denemeniz?
Aynen öyle yolumuz uzun ama güzel umut dolu sonu da iyi olacak inşallahYani bilmiyorum ki çıkabilir tabiki strese girmicekseniz çıkınca da stres bitmiyor ki
Yaaa ne güzel, maşallah sizeSelam bugun kan testi yaptım çok şükür pozitif 12.gün 219 sonucum doktorum gayet iti dedi 2 gün sonra tekrar test istedi 27 yaşındayım ilk denemem 5.gün dondurulmuş embriyo
Çok teşekkür ederim amin inşallah herkes güzel sonuç alır allah kimsenin kucağına boş bırakmasın hep bel ağrısı vardı ve bazen sağ bazen sol kasıkta batma oluyordu başka belirti yoktuYaaa ne güzel, maşallah sizetabloda positifler artıyor çok sevindim adınıza.Sağlıkla kucakla canım haberlerini yine bekliyorum mesela burdaki bi çok kadın belirtilerini merak etmiştir nelerdi?
Sizi de ekleyebilirim tabloya isterseniz?Aynen öyle yolumuz uzun ama güzel umut dolu sonu da iyi olacak inşallah
Bence yapmayın anlıyorum beklemek çok zor ben eşime her gün diyordum yapalım diye hayır diyordu bekliyeceğiz çünkü stres yaptıkca etkiliyor rahat ol pozitif düşün ve gününü bekle inşallah pozitiftirBenimde 6. Gün blast embriyo iyi kalite, yarın 7. Günüm yapsam çıkar mı ki
Aminn, inşallah bu kadar bekledim devamı gelir yapmayacağım dediğiniz gibiBence yapmayın anlıyorum beklemek çok zor ben eşime her gün diyordum yapalım diye hayır diyordu bekliyeceğiz çünkü stres yaptıkca etkiliyor rahat ol pozitif düşün ve gününü bekle inşallah pozitiftir
Yaş 25, ilk deneme, 6. Gün embriyosu, 7 mayıs transfer günüm, 18 mayıs test günüm aynı zamanda doğum günümSizi de ekleyebilirim tabloya isterseniz?
Yaş,kaçıncı deneme,kaçıncı gün embriyosu,transfer ve test günlerinizi yazarsanız
Bu arada bence bekle daha yapma testi
InsAllah Amin canim. Allah kimsenin kucagini boş birakmasin. Hayirli evlatlarla doldursun kucaklarimiziYaa maşallah allah uzun ömür versin oğlunuza.Bu sefer ki bebeniz inşallah uzun uzun uğraştırmaz sizi
Dogru bu dediklerin ama 5.gün embriyosunda implatasyon süreci daha erken oluyo bu arada kız MAŞALLAH zehir gibisin yapay zeka nerden geldi aklınaAy kız ne belirtisi daha dün koydularyapay zekaya sordum 3 gün içerde gezecekmiş hücresel olarak büyüyecekmiş aynı zamanda.4 ve 5. Günlerde tutunacakmış rahim duvarına.Hafif lekelenmeler olabilirmiş.Ondan sonra betahcg salgılayacakmış o yüzden belirti falan düşünmüyorum.Tek ağrım kalçadan yaptırdığım progestronun kalçamı ve bacaklarımı ağrıtması.Sırt bel ağrısı bende normalde de vardı onları saymıyorum ağrı diye
Yaa inşallah güzel bir hediye olur sizeYaş 25, ilk deneme, 6. Gün embriyosu, 7 mayıs transfer günüm, 18 mayıs test günüm aynı zamanda doğum günüm
Elim kolum oldu artık.Kimseye güven kalmadıDogru bu dediklerin ama 5.gün embriyosunda implatasyon süreci daha erken oluyo bu arada kız MAŞALLAH zehir gibisin yapay zeka nerden geldi aklına
AminGünaydın kızlar sabah mide bulantısı yaşadım diye sevineceğimi hayatta düşünmezdim umudum yeşerdi Allah hepimizin duasını kabul etsin pozitif görenler dua edin bizlerede
AminAminTest gününüze de az kaldı sabredin.Güzelliklerle gelsin haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?