Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

H Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün
Hamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allah tamamına erdirsin canım inşallah

H Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün
Evet test günüm 9 gün vermemi söyledi doktorum , sabah erken testte bakacağım inşallah pozitifi görürüm . Sonrasında da kan veririm diye düşündüm çok korkuyorum içimdeki korkuyu tarif edemiyorum ne olacak bilmiyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah

Artışınız da iyi değil mi? Sağlıkla gelsin

Herşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledir Amiin

Herşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledir Amiin
Sabah erkenden erken kaset test yaptım silik çizgi çıktı , eşim de heyecandan uyuyamadı gidip kan verdik beklemedeyiz

Stres yapma lütfen sabırla test gününü bekle inşallah minik mucizen seninledir

Benimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniyle

Tebrik ederim

Kesinlikle öyle, aman yumurtam çıkacak mı,aman döllenecek mi,aman 3.güne gidecek mi,5.güne kaç tane kalacak,tutacak tutmayacak,kalp atışı kese olacak olmayacak derken bizim çektiğimiz şu sıkıntıları çekmeden şak diye ilk denemede gebe kalanlara hayret ediyorum.Yani kıskanmıyorum maşallah ama sanki gebe kalmak için o kadar doğru şeyin yan yana gelmesi gerekmiyor gibi bazı insanlarda darısı bizlere.Allah bebek isteyen herkese istediği zaman versin,kimseyi de bu yollarda sınamasın.sağlıkla kıcaklayın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…