Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yarın tekrar vericem kan bakalım artış oldu mu pozitif düşün pozitif olsun
Ay ne kadar güzel bir bacı birliği olduk canım kadınlar, ne güzel birbirimize destek oluyoruz,ne güzel motive ediyor,teselliler veriyor,sevinçleri paylaşıyor,hüzünlere ortak oluyoruz.Allah herkesten bir bir razı olsun

Amin duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye boşuna dememişler kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ama kinayeleri de kaldıramıyorum artık

Bana öyle iyi geldiniz ki eşinle aldığımız karar üzerine kimseyle paylaşmama kararı aldık süreci nasip olursa 3 aydan sonra söylicez ailelerimize içimde biriken merak ettiğim herşeyi sizinle konuşmak paha biçilmez

Aldığınız kararın sonuna kadar destekçisiyim bende öyle yapacağım bazı insanlar güzel haberleri bile haketmiyor.Çok kısıtlı 2-3 arkadaşımız biliyor transfer yaptırdığımızı.Zaten geri kalan kimse de çocuğumuz olmadığını bilmiyor.En başından beri çocuk istemiyoruz dedik biz.O yüzden daha rahat geçiyor benim dönemim.Zaten evimde eş dost akrabadan uzakta şehir dışında yaşıyorumGurbetin de böyle bir yararı var.Çok şükür bugünümüze hatta keşke elimde olsa insanlara doğunca göstersem sizden habersiz yapıverdik canım çok soruyordunuz ama bi anda gelişti falan

Benimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniyle
Yükseldimi sonrasında peki bende 7 mayıs 4.gün embriyoları 9.gün 60.97 çıktı asıl test günüm 19 mayıs yarın yükselmez diye korkuyoru
Siz aslında 2 günlük yükselişi takip etmelisiniz.Bugün vermeniz gerekmiyor muydu kanı. Hani 9. Gün 16 mayısmış.
Test günüm19 mayıs pazartesi vericem

Bizim anneler gününe denk gelmesi baya zorladı hastayım dedim gitmedim eşimi yolladım baya sorun oldu bana yansıtılmasa da kimse kimsenin halimden anlamıyor ne yazık ki

Aminn inşallah, Allah razı olsun canım gerçekten öyle

Bizim anneler gününe denk gelmesi baya zorladı hastayım dedim gitmedim eşimi yolladım baya sorun oldu bana yansıtılmasa da kimse kimsenin halimden anlamıyor ne yazık ki
bu yolda ilerlerken sadece kendini düşünmen en doğrusu bırak ne düşünürlerse düşünsünler kimse senden ve bebişinden önemli değil eşin umarım anlayışlıdır o bilsin yeter diğerlerini aklında tutmamaya çalış zaten insanların bir faydasını görmüyoruz özellikle önemli bir yolda yürürken sanki planlanmış gibi keyif kaçırmaya başlıyorlar taş koymaya çalışıyorlar insanın yoluna allahım hepimize güç kuvvet versin kötü niyetli insanlardan korusun bizleri

Amin hepimizi korusun Allahım
şükür ki eşim konusunda çok şansliyım

Evet bunları kullanmak çok güzel. Ama bunların tutunmaya bir katkisi yok. Eğer bebek olursa beslenmesine katkı olur bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…