- 17 Mart 2023
- 702
- 981
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Ay nerde yaptırdın bu testi,daha yeni gördüm kan vermeye gidiyoruz dediğini maşallah hızlı sonuç güzel sonuçSonuç 118,71 çıktı
Siz aslında 2 günlük yükselişi takip etmelisiniz.Bugün vermeniz gerekmiyor muydu kanı. Hani 9. Gün 16 mayısmış.Yükseldimi sonrasında peki bende 7 mayıs 4.gün embriyoları 9.gün 60.97 çıktı asıl test günüm 19 mayıs yarın yükselmez diye korkuyorum
Yarın tekrar vericem kan bakalım artış oldu mu pozitif düşün pozitif olsunYükseldimi sonrasında peki bende 7 mayıs 4.gün embriyoları 9.gün 60.97 çıktı asıl test günüm 19 mayıs yarın yükselmez diye korkuyorum
Ay ne kadar güzel bir bacı birliği olduk canım kadınlar, ne güzel birbirimize destek oluyoruz,ne güzel motive ediyor,teselliler veriyor,sevinçleri paylaşıyor,hüzünlere ortak oluyoruz.Allah herkesten bir bir razı olsunYarın tekrar vericem kan bakalım artış oldu mu pozitif düşün pozitif olsun
Amin duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye boşuna dememişler kimsenin beni anlamasını beklemiyorum ama kinayeleri de kaldıramıyorum artıkKesinlikle öyle, aman yumurtam çıkacak mı,aman döllenecek mi,aman 3.güne gidecek mi,5.güne kaç tane kalacak,tutacak tutmayacak,kalp atışı kese olacak olmayacak derken bizim çektiğimiz şu sıkıntıları çekmeden şak diye ilk denemede gebe kalanlara hayret ediyorum.Yani kıskanmıyorum maşallah ama sanki gebe kalmak için o kadar doğru şeyin yan yana gelmesi gerekmiyor gibi bazı insanlardadarısı bizlere.Allah bebek isteyen herkese istediği zaman versin,kimseyi de bu yollarda sınamasın. sağlıkla kıcaklayın canım
Bana öyle iyi geldiniz ki eşinle aldığımız karar üzerine kimseyle paylaşmama kararı aldık süreci nasip olursa 3 aydan sonra söylicez ailelerimize içimde biriken merak ettiğim herşeyi sizinle konuşmak paha biçilmezAy ne kadar güzel bir bacı birliği olduk canım kadınlar, ne güzel birbirimize destek oluyoruz,ne güzel motive ediyor,teselliler veriyor,sevinçleri paylaşıyor,hüzünlere ortak oluyoruz.Allah herkesten bir bir razı olsun
Aldığınız kararın sonuna kadar destekçisiyim bende öyle yapacağımBana öyle iyi geldiniz ki eşinle aldığımız karar üzerine kimseyle paylaşmama kararı aldık süreci nasip olursa 3 aydan sonra söylicez ailelerimize içimde biriken merak ettiğim herşeyi sizinle konuşmak paha biçilmez
Yükseldimi sonrasında peki bende 7 mayıs 4.gün embriyoları 9.gün 60.97 çıktı asıl test günüm 19 mayıs yarın yükselmez diye korkuyoruBenimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniyle
Test günüm19 mayıs pazartesi vericemSiz aslında 2 günlük yükselişi takip etmelisiniz.Bugün vermeniz gerekmiyor muydu kanı. Hani 9. Gün 16 mayısmış.
İnşallah olmuşturYarın tekrar vericem kan bakalım artış oldu mu pozitif düşün pozitif olsun
Bizim anneler gününe denk gelmesi baya zorladı hastayım dedim gitmedim eşimi yolladım baya sorun oldu bana yansıtılmasa da kimse kimsenin halimden anlamıyor ne yazık kiAldığınız kararın sonuna kadar destekçisiyim bende öyle yapacağımbazı insanlar güzel haberleri bile haketmiyor.Çok kısıtlı 2-3 arkadaşımız biliyor transfer yaptırdığımızı.Zaten geri kalan kimse de çocuğumuz olmadığını bilmiyor.En başından beri çocuk istemiyoruz dedik biz.O yüzden daha rahat geçiyor benim dönemim.Zaten evimde eş dost akrabadan uzakta şehir dışında yaşıyorum Gurbetin de böyle bir yararı var.Çok şükür bugünümüze hatta keşke elimde olsa insanlara doğunca göstersem sizden habersiz yapıverdik canım çok soruyordunuz ama bi anda gelişti falan
Teşekkür ederim canımTebrik ederim
Transfer öncesi progesteron değeriniz kaçtı yada sonrası ben progesteron başlayalı 3 gün oldu 60 olmuşta yüksekmi
Aminn inşallah, Allah razı olsun canım gerçekten öyleKesinlikle öyle, aman yumurtam çıkacak mı,aman döllenecek mi,aman 3.güne gidecek mi,5.güne kaç tane kalacak,tutacak tutmayacak,kalp atışı kese olacak olmayacak derken bizim çektiğimiz şu sıkıntıları çekmeden şak diye ilk denemede gebe kalanlara hayret ediyorum.Yani kıskanmıyorum maşallah ama sanki gebe kalmak için o kadar doğru şeyin yan yana gelmesi gerekmiyor gibi bazı insanlardadarısı bizlere.Allah bebek isteyen herkese istediği zaman versin,kimseyi de bu yollarda sınamasın. sağlıkla kıcaklayın canım
İnan bilmiyorumTransfer öncesi progesteron değeriniz kaçtı yada sonrası ben progesteron başlayalı 3 gün oldu 60 olmuşta yüksekmi
bu yolda ilerlerken sadece kendini düşünmen en doğrusu bırak ne düşünürlerse düşünsünler kimse senden ve bebişinden önemli değil eşin umarım anlayışlıdır o bilsin yeter diğerlerini aklında tutmamaya çalış zaten insanların bir faydasını görmüyoruz özellikle önemli bir yolda yürürken sanki planlanmış gibi keyif kaçırmaya başlıyorlar taş koymaya çalışıyorlar insanın yoluna allahım hepimize güç kuvvet versin kötü niyetli insanlardan korusun bizleriBizim anneler gününe denk gelmesi baya zorladı hastayım dedim gitmedim eşimi yolladım baya sorun oldu bana yansıtılmasa da kimse kimsenin halimden anlamıyor ne yazık ki
Amin hepimizi korusun Allahımbu yolda ilerlerken sadece kendini düşünmen en doğrusu bırak ne düşünürlerse düşünsünler kimse senden ve bebişinden önemli değil eşin umarım anlayışlıdır o bilsin yeter diğerlerini aklında tutmamaya çalış zaten insanların bir faydasını görmüyoruz özellikle önemli bir yolda yürürken sanki planlanmış gibi keyif kaçırmaya başlıyorlar taş koymaya çalışıyorlar insanın yoluna allahım hepimize güç kuvvet versin kötü niyetli insanlardan korusun bizleri
Ayy çok sevindim o zaman muhtemel başka biriyle karıştırdım sağlıklıca kavuşun hayırlı olsunBen ilk kez yaptırdım biriyle mi karıştırdınız acaba
Evet bunları kullanmak çok güzel. Ama bunların tutunmaya bir katkisi yok. Eğer bebek olursa beslenmesine katkı olur bu kadar.yumurta toplamada yaptıklarına devam et. Kuru incir, çiğ badem, fındık, siyah üzüm , kırmızı dut, pancar, elma, havuç, yumurta , avokado, ceviz, yaban mersini vs.. günlük tüketiyorum ben. Ayrıca D vitamini , Demir, Omega3, folat , B12, Magnezyum, QH günlük kullandığım takviyelere de devam ediyorum.
Çok teşekkür ederimAyy çok sevindim o zaman muhtemel başka biriyle karıştırdım sağlıklıca kavuşun hayırlı olsun
1,5 saatte çıktı :) mesajı geç yazdım galibaAy nerde yaptırdın bu testi,daha yeni gördüm kan vermeye gidiyoruz dediğini maşallah hızlı sonuç güzel sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?