- 12 Mayıs 2025
- 18
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Benim yumurta kalitem rezervim vs hepsi olağan süreçte. Tanımlanmış Azospermi bizim sebebimiz bundan dolayı da direk tüp bebek sürecine başladık. Nasip artık ne zaman bebeğimiz bize gelmek isterse onu bekliyoruz.Sizin tüp bebek başlama sebebiniz acaba neydi? Kusura bakmayın özelse cevap vermeyebilirsiniz.Yani tabi bu işlerin içine girince gördük ki sebepsiz infertilite bile var ama zaten bir evladınızda varmış neden olmadı doğal yoldan.
Benim daha sonuç belli değil ama benimde tüm işleri eşim yapıyor.dediğiniz gibi çorabımı bile o giydiriyor.Siz herşeyi dosdoğru ve zamanında yaptıysanız içiniz rahat olsun demek ki daha zamanı gelmemiş.Ama pozitif alan arkadaşlar cevaplarını verir mutlaka
Senin de ilk transferin mi inşallah pozitif çıkar da çok çok mutlu olursun canımBen halen idrar testi yapmadım ve kan tahlili günüme sadık kaldım son 1 gün artıkBen de negatif i görmeye o ladar korkuyorum ki giç kan veresim gelmiyor. Transferin ilk zamanları kasık ağrısı beş ağrısı göğüsler de ağrı doluluk vardı şimdi hiç birşey yok sıfır his sanki giç bu süreçte değilim
Evet ilk transferim çok pozitif başlayıp arkasından bir sürü tümsekler çıksa da şükür geldik bu günlere. Aminn ecmain hepimiz mutlu olalımSenin de ilk transferin mi inşallah pozitif çıkar da çok çok mutlu olursun canım
Rabbim bebeğine kavuştursun canım.Sabretmişsin artık meyvesini toplama zamanı.Senin için en güzel dilekleri diliyorumBen halen idrar testi yapmadım ve kan tahlili günüme sadık kaldım son 1 gün artıkBen de negatif i görmeye o ladar korkuyorum ki giç kan veresim gelmiyor. Transferin ilk zamanları kasık ağrısı beş ağrısı göğüsler de ağrı doluluk vardı şimdi hiç birşey yok sıfır his sanki giç bu süreçte değilim
pozitif canım benim 21inde tekrar kan vercem inşallah sıkıntısız ilerler
Ay ay ay maşallah.kaç ile öğrendiniz bir de ne zaman öğrendinizpozitif canım benim 21inde tekrar kan vercem inşallah sıkıntısız ilerler
17sinde 160 çıktı betaAy ay ay maşallah.kaç ile öğrendiniz bir de ne zaman öğrendiniz
Benide eklermisinizEkledim sizi de.yaşınızı ve kaçıncı denemeniz onu da yazar mısınız test tarihinizle birlikte.İnşallah sıkı sıkı tutunur bebiş
27 yaşındayım. İkinci transferim olacak tek embriyo transferi 21 mayısBilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyebilirim isterseniz.Allah aratmasın saha fazla,güzel neticelensin
Günaydınnnn AminGünaydın güzeller gününüz güzel geçsin güzel haberler alın
Türk kahvesi dışında yok bacımGünaydınnnn Amin
Nasıl gidiyor gebelik belirtiniz var mı
merakla bekliyorum canım naptın inşallahh güzel haberlerle bize gelirsin biraz erken ama olası olumsuz sonuçta kesinlikle etkilenme ve endişelenme çünkü henüz çoook erkenAy inşallah inşallah sabah erken gebelik yapicam beklemede kalin
Ay cnm gece 4 de yaptımmerakla bekliyorum canım naptın inşallahh güzel haberlerle bize gelirsin biraz erken ama olası olumsuz sonuçta kesinlikle etkilenme ve endişelenme çünkü henüz çoook erken
gözün aydın inşallah son ana kadar sağlıklı ve güzel ilerler sürecin çok sevindim canımpozitif canım benim 21inde tekrar kan vercem inşallah sıkıntısız ilerler
aa evet canım kesinlike ikinci çizgi var hayırlı olsun ama sen yine de kan gününü bekle kesin olzrak o zaman emin oluruz ama kesinlikle pozitif gözüküyorAy cnm gece 4 de yaptımevet var ama hala çok az belli oluyor
Bende kan gününü bekleyeyim diyorum kuzu bi kaç testle daha takip ederimaa evet canım kesinlike ikinci çizgi var hayırlı olsun ama sen yine de kan gününü bekle kesin olzrak o zaman emin oluruz ama kesinlikle pozitif gözüküyor
Hayırlı olsun canımSelam kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin benimde 3.gün embriyosu donduruldu 13 mayıs transfer oldum bugün 7. Gün dayanamadım test yaptım bence çok ince bir çizgi var birde siz bakarmısınız
Evet cnm görünüyor çok ince tutunsun sıkı sıkı inşallahSelam kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin benimde 3.gün embriyosu donduruldu 13 mayıs transfer oldum bugün 7. Gün dayanamadım test yaptım bence çok ince bir çizgi var birde siz bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?