Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bende aynı şekilde oluyorum bazen asırı kabız bazen ishal gibi ilaçlardan galiba gene içiniz rahat etsin isterseniz doktora sorun bağırsak düzeni için bana hergün 1 bardak sade kefir öneride mesela

Evet ben.İshalim perşembeden beri. Dün haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yedim. Öğle ve akşamda pirinç pilavı lapa pişirdim biraz,yanına haşlama tavuk göğsü.iyi geldi. Ben düne kadar geçer diye bekledim ama olmadı.Lifli besleniyordum ben kabız olmayayım derken ishal oldum hemşireme yazdım ilaçtan mıdır bende mi sıkıntı var diye.dedi ki ilaçlardan olabilir. Yapay zekaya sırdum,günde bi kase orman meyvesi falan yiyodum yeme dedi. günde yarım veya 1 avakado yiyorum,dün yemedim mesela. Yani lifli şeyleri kestim dün. İyiyim şimdilik ama bakalım ne olacak

Günaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktı sen ne yaptın canım
Benimde 12. Günde 269 çıktı canım doktor bidaha kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra kese için gidicem inşallah oda hayırlı sonuç olur rabbim herkese nasip etsin inşallah bide benim ki tek embriyo transferi, senin çiftti değil mi benimde bölünmüş olabilir mi acaba

İlaçların yan etkisi ama mutlaka sor doktoruna

Maşallah sonu güzel olacaksa çekilen çile de güzel olur yeter ki o gelsin razıyım ben de tebrik ederim sizi de sağlıcakla kavuşun yavrunuza

Yeni gördüm mesajını kusura bakma çok çok sevindim maşaallah bilmiyorum ki olur mu olur tek yumurta ikizi nasip bu işler Rabbim devamı getirtsin bana 14 gün kan ver dedi çarşamba vercem tekrar ama kan değeri için çok iyi dedi şükürler olsun Rabbim e

Bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyebilirim isterseniz.Allah aratmasın saha fazla,güzel neticelensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…