- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Doktoruna danıs en iyisi inşallah güzel haberler alırsınKızlar bugün 12+1 48.3 olmuş az sanki
İki gün önce 25 çıkmıştı
Bende aynı şekilde oluyorum bazen asırı kabız bazen ishal gibi ilaçlardan galiba gene içiniz rahat etsin isterseniz doktora sorun bağırsak düzeni için bana hergün 1 bardak sade kefir öneride meselaBirşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba
Hayır canım.Hesabını yaptık ya beraber.45 ve üstü olması gerekiyor demiştim sana 2 gün sonra verdiğin kanda.Artış güzel ama en doğru yorumu doktorun yapar.Ama ben tebrik ediyorumKızlar bugün 12+1 48.3 olmuş az sanki
İki gün önce 25 çıkmıştı
Evet ben.İshalim perşembeden beri. Dün haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yedim. Öğle ve akşamda pirinç pilavı lapa pişirdim biraz,yanına haşlama tavuk göğsü.iyi geldi. Ben düne kadar geçer diye bekledim ama olmadı.Lifli besleniyordum ben kabız olmayayım derken ishal oldumBirşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba
Benimde 12. Günde 269 çıktı canım doktor bidaha kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra kese için gidicem inşallah oda hayırlı sonuç olur rabbim herkese nasip etsin inşallah bide benim ki tek embriyo transferi, senin çiftti değil mi benimde bölünmüş olabilir mi acabaGünaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktısen ne yaptın canım
Şimdilik ıyı dedi artış beklenen oranda perşembe tekrar bakılacak bakalımDoktoruna danıs en iyisi inşallah güzel haberler alırsın
İlaçların yan etkisi ama mutlaka sor doktorunaBirşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba
Sevindim senin adına hayır'lı olsun canımŞimdilik ıyı dedi artış beklenen oranda perşembe tekrar bakılacak bakalım
Çok teşekkür ederimSevindim senin adına hayır'lı olsun canımhiç stres yapma bol bol dinlen
Maşallah sonu güzel olacaksa çekilen çile de güzel olur yeter ki o gelsin razıyım ben deÖnceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseekbu tedavide henüz keseyi görmedik yarın kese randevum var. Transfer gününden beri kullanıyorum ve yine muhtemelen 12. Haftama kadar kullanıcam. Ama benim kalçalarım ve bacaklarım şimdiden pert. Artık psikolojik olarak mı, yaş ilerlediğinden mi bilemem ama yapacak birşey yok. Yeter ki sağlıkla gelsinler mucizelerimiz
3 embriyomuz daha var inşallah onlarla devam edicez bekliyorumÇok üzgünüm, vardır yaradanın bir bildiği diyip yola devam edeceğiz.başka embriyolarınız var mıydı dondurulmuş?
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu sefer nasip olur3 embriyomuz daha var inşallah onlarla devam edicez bekliyorum
Yeni gördüm mesajını kusura bakma çok çok sevindim maşaallahBenimde 12. Günde 269 çıktı canım doktor bidaha kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra kese için gidicem inşallah oda hayırlı sonuç olur rabbim herkese nasip etsin inşallah bide benim ki tek embriyo transferi, senin çiftti değil mi benimde bölünmüş olabilir mi acaba
Bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyebilirim isterseniz.Allah aratmasın saha fazla,güzel neticelensinGünaydın arkadaşlar, umarım hepimiz hayalini kurduğumuz mutluluklara ulaşabiliriz21 mayısta benim transfer gunum. İlki negatif sonuçlanmıştı üstelik her şey yolunda iken. Nasip değilmiş demek ki dedim. Şimdi çok daha umutla bekliyoruz.
Selam canım sende durumlar nasıl? Test gününe de az kalmışRabbim yardımcınız olsun inşallah bu sefer nasip olurtransfer edilen ve edilecek olan embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz acaba?
Selam canım aynen gün hatta saatleri sayar oldum artık azaldıkça vakit geçmiyorSelam canım sende durumlar nasıl? Test gününe de az kalmış
Kayısı iyi geliyor dene istersenSelam canım aynen gün hatta saatleri sayar oldum artık azaldıkça vakit geçmiyorkabızlık sıkıntım var benim de onun harici başka bir şey hissetmiyorum
5. Gün grade 2 diye biliyorum diğer leri 3. GünRabbim yardımcınız olsun inşallah bu sefer nasip olurtransfer edilen ve edilecek olan embriyo kalitelerinizi biliyor musunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?