- 24 Kasım 2024
- 19
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Çok teşekkür ederim inşallah yanıltıcı değildir kan testine 4 gün kaldı ama insan dayanamıyor işteHayırlı olsun canımevet silik şekilde bir çizgi var tabi en güzeli kan testini beklemek iki gün sonra tekrar yap koyulasırsa vardır
Çok teşekkür inşallahEvet cnm görünüyor çok ince tutunsun sıkı sıkı inşallah
Hangi marka ile yaptınız ben awox ve predictor ile öğrendim ama tabi ne kadar da olsa kan testi önemli az kalmıs inşallah güzel sonuçlar alırsınızÇok teşekkür ederim inşallah yanıltıcı değildir kan testine 4 gün kaldı ama insan dayanamıyor işte
Çok tebrik ederim17sinde 160 çıktı beta21 inde tekrar vermemi istedi doktorum. ona göre randevu verecek inşallah sizden de güzel haberler alırız
Tabii ki eklerim.sağlıkla güzellikle gelsin bebeleriniz inşallahBenide eklermisiniz29 yaşındayım 3. Denemem çift embriyo transferi olacak çarşamba günü 21 mayısta
Day's doctor bulabildim burda 1 tane eczane var eşime sipariş verdim bakalım inşallah bulabilir geç çıkıyor işten evet az kaldı inşallah çok teşekkür ederimHangi marka ile yaptınız ben awox ve predictor ile öğrendim ama tabi ne kadar da olsa kan testi önemli az kalmıs inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Şurup almıştım onu kullanıyorum iyi geldi, ilaçlardan yada stresten vücut tepki veriyor da olabilirLifli beslenmeye gayret ediyor musun? Bende sanırım fazla lif beslenip ishal oldum.ya da ilaç bana bu etkiyi gösterdi
Çok şükür canım bana da iyi dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi ilk önce ama kasık ve bel ağrım geçmeyince 3. Kanı da istedi, bende çarşamba vericem, benim gibi bu dönemde kasık bel ağrısı yaşayan var mı korkmadım değil açıkçası 1. Kan 143 dü 2. Kan 269Yeni gördüm mesajını kusura bakma çok çok sevindim maşaallahbilmiyorum ki olur mu olur tek yumurta ikizi nasip bu işler Rabbim devamı getirtsin bana 14 gün kan ver dedi çarşamba vercem tekrar ama kan değeri için çok iyi dedi şükürler olsun Rabbim e
Bende 12sinde 3. Gün transfer oldum. Hangi marka bu gebelik testi? Bugün bi tane alıp yarın sabah yapsam mıSelam kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin benimde 3.gün embriyosu donduruldu 13 mayıs transfer oldum bugün 7. Gün dayanamadım test yaptım bence çok ince bir çizgi var birde siz bakarmısınız
Day's doctor ile yaptım ama prodoctor ü önerdi herkes ondan da buldurabilirsem aldırıcam bir de onu yaparım bnde yapmıycam diye direndim ama sabah eczane de buldum kendimi Allah biliyo ya negatif diye çok korktum inşallah test yanıltmaz baş dönmesi kasıkta batma gibi şeyler de vardı acaba dedimBende 12sinde 3. Gün transfer oldum. Hangi marka bu gebelik testi? Bugün bi tane alıp yarın sabah yapsam mıay hiç bilemiyorum.kocamı seçerken bu kadar düşünmemiştim
Amin hepimizin insallah pozitif olur rabbim hepimize hayırlısını kolayından versin çok zor bir sınav bu
Hayırlı olsun kuzum bnde 14 mayıs da çift embriyo transferi oldum dün akşam kaset teste poz gördüm sabahta aynı şekilde normal bi değer bence testini atarmisjn bakabilirmiyzMerhabalar ben 13 mayısta 5. Gün tek embriyo transferi oldum (listeye ekleyebilirsiniz 27 yaşındayım kan verme günüm 26 Mayıs) 18 mayısta erken gebelik testinde pozitifi gördüm ve dayanamayıp 19unda kan verdim. Yani transfer +7 günde. 56 çıktı yarında kan vermeyi düşünüyorum sizce şimdilik nasıl ?
Hadi hayırlısı olsun
Kasık ağrısı adet olacakmıs gibi arada bende de oluyor bence normal bu ağrılar bol bol dinlenmeye özen göster ben 9 gün kendim verdim 60.97 çıktı onu saymıyor doktor 12.günü baz alıyor 272.53 cıktı yarın ki sonuçtan sonra kesee için gün verecek. İçini ferah tut herşey yolunda korkutma kendini Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahÇok şükür canım bana da iyi dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi ilk önce ama kasık ve bel ağrım geçmeyince 3. Kanı da istedi, bende çarşamba vericem, benim gibi bu dönemde kasık bel ağrısı yaşayan var mı korkmadım değil açıkçası 1. Kan 143 dü 2. Kan 269
Çok iyi Rabbim devamını nasip etsin inşallahMerhabalar ben 13 mayısta 5. Gün tek embriyo transferi oldum (listeye ekleyebilirsiniz 27 yaşındayım kan verme günüm 26 Mayıs) 18 mayısta erken gebelik testinde pozitifi gördüm ve dayanamayıp 19unda kan verdim. Yani transfer +7 günde. 56 çıktı yarında kan vermeyi düşünüyorum sizce şimdilik nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?