Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

17sinde 160 çıktı beta 21 inde tekrar vermemi istedi doktorum. ona göre randevu verecek inşallah sizden de güzel haberler alırız
Çok tebrik ederim sağlıkla kucaklayın evladınızıpeki sizin kaçıncı gün embriyosuydu çift miydi? Yaşınız ve kaçıncı denemeydi? Bu bilgilerinizi verirseniz kaydedelim de sizden sonrakiler de faydalansın inşallah

Hangi marka ile yaptınız ben awox ve predictor ile öğrendim ama tabi ne kadar da olsa kan testi önemli az kalmıs inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Day's doctor bulabildim burda 1 tane eczane var eşime sipariş verdim bakalım inşallah bulabilir geç çıkıyor işten evet az kaldı inşallah çok teşekkür ederim

Çok şükür canım bana da iyi dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi ilk önce ama kasık ve bel ağrım geçmeyince 3. Kanı da istedi, bende çarşamba vericem, benim gibi bu dönemde kasık bel ağrısı yaşayan var mı korkmadım değil açıkçası 1. Kan 143 dü 2. Kan 269

Bende 12sinde 3. Gün transfer oldum. Hangi marka bu gebelik testi? Bugün bi tane alıp yarın sabah yapsam mıay hiç bilemiyorum.kocamı seçerken bu kadar düşünmemiştim

Bende 12sinde 3. Gün transfer oldum. Hangi marka bu gebelik testi? Bugün bi tane alıp yarın sabah yapsam mıay hiç bilemiyorum.kocamı seçerken bu kadar düşünmemiştim
Day's doctor ile yaptım ama prodoctor ü önerdi herkes ondan da buldurabilirsem aldırıcam bir de onu yaparım bnde yapmıycam diye direndim ama sabah eczane de buldum kendimi Allah biliyo ya negatif diye çok korktum inşallah test yanıltmaz baş dönmesi kasıkta batma gibi şeyler de vardı acaba dedim

Merhaba kızlar bende mayıs ayında transfer oldum
40 yaşındayım amh düşüklüğüm var
Nisan ayında 3 yumurta toplandı döllenmedi. Mayıs ayında yeniden tedaviye başladım bu sefer yumurtalarım döllendi ve
15 Mayısda çok şükür 2 tane embriyom 5 güne kadar geldi taze transferi oldu ayın 27 sinde kan vereceğim çok korkuyorum
Günlük doktorumun verdiği vitamin, sabah akşam progestan iğne göbekten yapılandan ve coraspirin kullanıyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
Merhabalar ben 13 mayısta 5. Gün tek embriyo transferi oldum (listeye ekleyebilirsiniz 27 yaşındayım kan verme günüm 26 Mayıs) 18 mayısta erken gebelik testinde pozitifi gördüm ve dayanamayıp 19unda kan verdim. Yani transfer +7 günde. 56 çıktı yarında kan vermeyi düşünüyorum sizce şimdilik nasıl ?

Hayırlı olsun kuzum bnde 14 mayıs da çift embriyo transferi oldum dün akşam kaset teste poz gördüm sabahta aynı şekilde normal bi değer bence testini atarmisjn bakabilirmiyz

Selamlarr kızlar,
33 yaşındayım. Normal yolla bir adet doğumum var ama 16 yıl aradan sonra ikincisi olmadı malesef. Geçen eylülde 1 transfer olmuştum ancak kimsayalla sonuçlandı. Şimdi 2. Transferimi oldum 16 mayısta çift 3. Gün embriyosu ile test günüm 26 mayıs ama sabırsızlanıyorum bende. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin

Kasık ağrısı adet olacakmıs gibi arada bende de oluyor bence normal bu ağrılar bol bol dinlenmeye özen göster ben 9 gün kendim verdim 60.97 çıktı onu saymıyor doktor 12.günü baz alıyor 272.53 cıktı yarın ki sonuçtan sonra kesee için gün verecek. İçini ferah tut herşey yolunda korkutma kendini Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Çok iyi Rabbim devamını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…