Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Dün gece afedersiniz kusmayla başladı ishalle devam edince bugün gün boyu acile gittim bir serumla gönderecekti lütfen dedim transferim var tedavi görüyorum kanıma da bakılsın belki doktorum iptal eder bakılınca anlaşıldı tek embriyom vardı doktorum riske atmaya gerek yok dedi amin inşallah sizler de dikkat edin yormayın kendinizi zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz

Canım beta artışına baktırdın mı tekrar.Naptın sonucun nasıl?

Benimde haftaya transferim var. ilk denemem bende 10 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyom donduruldu 4 bb 3bb kalitede doktordan 2 sininde transfer yapılmasını isticem bakalım hakkıma hayirlisi

Benimde haftaya transferim var. ilk denemem bende 10 tane yumurta toplandı ama sadece 2 embriyom donduruldu 4 bb 3bb kalitede doktordan 2 sininde transfer yapılmasını isticem bakalım hakkıma hayirlisi
Sağlıkla geçsin süreciniz.İnşallah sonu evlatlarınıza kavuştuğunuz bir son olurİsterseniz sizi de ekleyebilirim tabloya?
Yaş,kaçıncı gün embriyosu,kaç adet,transfer gününüzü yazarsanız

Geç olsun güç olmasın.Sağlıkla kucakla canım.O an çok güzel bir an,çok duygusal.Sağlıkla kucaklamakta nasip olsun

Onun yerine kalcadan progesteron igne yazsaydilar keske

O da var 50 mg her öğlen kalçadan
Progestan fitil normalde yutulabilir de birşey.Ama fitil olarak alınınca daha mı iyi oluyormuş ne.Yutmak çok yan etki yapıyor diye okudum bi yerde.
Ben gece koyuyorum uyumadan önce 2 adet.bana saat söylemedi.bi de uyanında yataktan kalkmadan 1 tane. Bir miktarı illaki çıkıyor dışarı. Saatleri biraz daha esnetebiliyo musunuz onu sorum.olmuyorsa da zaten hızlı eriyor ama yine de bi miktarı dışarı çıkıyor

gezegendeki FS maalesef ben elendim arkadaşlar 5. gün çift embriyo transferi olmuştum 13 mayısta. Baktım herkes öğreniyor vaktidir gideyim kan vereyim dedim (test tarihim 3 gün sonraydı) negatif geldi. Birkaç saat önce öğrendim sindirdim ancak yazıyorum. Bekleyen herkese sağlıkla güzel haberler diliyorum.

5. Gün embriyosu nasıl olur bilmiyorum ama acaba erken bir tarih olabilir mi yani tam gününüzde tekrar kan verseniz mi . Benim ki 3. Gün olduğu için 12. Gün kan istedi mesela . Sizin transfer olalı daha 7 Gün olmuş sonuç değişebilir belki

Sağlıkla sıhhatle gelsinler.İnşallah güzel bir transfer süreci geçirirsin.Çok güzel çok duygusal bir andı.Asla unutmayacaksın.ekranı takip et ve bebeklerinin ilk anına şahit ol
Bu 3. Transferim olacak, evet harika bir an gerçekten inşallah sağlıkla tutunurlar bana ikiside çok heycanlıyım sanki ilk gibi. Uyuyamadım

Amin inşallah isteyen herkesin yüzü güler.Dondurulmuş kalan embriyonuz var mıydı.Asla pes etmeyin. Bazen 2020 yılına gidiyorum bazı mesajları okuyorum insanların 2020de olmadıysa 2022 de bebeklerini kucaklamışlar.Nasıl motive oluyorum.Yoruldunuz belki haklısınız Da ama bence sizde çok güçlüsünüz,çok güçlü bir annenin çok güçlü evlatları olacak.Duacınım canım.Güzel kalbin ferahlıklara kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…