- 19 Aralık 2024
- 46
- 64
- 3
- 30
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Ya sana maşallahSonucum çıktı kızlar 55 doktorumun yanına gidiyorum gebelik var dedi umarım değerim iyidir
Hadi gözün aydın canımmm doktordan çıkınca bizi de haberdar ettSonucum çıktı kızlar 55 doktorumun yanına gidiyorum gebelik var dedi umarım değerim iyidir
Anladım canım teşekkür ederim.Güzel sonuçlarla gel inşallahTüp bebek merkezinde verdim doktorum burada vermemi istedi
Ahahah ay tam yeni yazdım güzel haberlerle gel diye maşallahSonucum çıktı kızlar 55 doktorumun yanına gidiyorum gebelik var dedi umarım değerim iyidir
Acilde mi verdin canımAy akşamı bulur heralde
Hadi gözünüz aydınSonucum çıktı kızlar 55 doktorumun yanına gidiyorum gebelik var dedi umarım değerim iyidir
Normal kadın doğum servisinden verdim cnmAcilde mi verdin canım
Daha ne olsun canım.Burdaki kadınların çoğunun güvendiği önerdiği marka ile yapmılsın ilk 5 dakikada silik çizgi görmüşsün.Embriyon bugün 14 günlük olmuş oluyor.Kan versen kesinlikle çıkacaktırEki Görüntüle 3594439
Kızlar herkese merhaba tekrar dayanamadım test yaptım biraz önce 5 dk olmadan böyle oldu çizgi 5.gün embriyosu 9. Günüm. Çok silik gözüküyor. Markası predictor early .
Sizce var mı burada ki deneyimler bazen doktorlardan bile çok olabiliyor bi bakar mısınız ?
Acile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyumAcilde mi verdin canım
Şükür rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin demiştim no stresHepinize çok teşekkür ederim Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsınDoktorum ilaçlara devam 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yine bekleyeceğiz yani Belirti arayan arkadaşlar bu gün gelen lekesi saymazsak sıfır belirti ile kendimi olumsuz sonuca hazırlamıştım. Lütfen bir belirti aramayın bu çok demoralize ediyor
Sen bugün yine kan verecektin sanki dimi canım?Şükür rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin demiştim no stres
Yok bebeğim pazartesi verdim 3 gün sonra tekrar istedi doktorum yarın gidicem bakalım bitmiyor endişe heyecanSen bugün yine kan verecektin sanki dimi canım?
Aynı benim kafa parasıyla yaptırınca normal geliyor bana daAcile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyum
Aa neden 3 gün dedi acaba.Normalde hep 2 güne bir tekrar edilen kan testleri görmüştük o yüzden şaşırdımYok bebeğim pazartesi verdim 3 gün sonra tekrar istedi doktorum yarın gidicem bakalım bitmiyor endişe heyecan
Valla benim bugün progestan iğne günüm gitmişken bakmalarını istiycemAcile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyum
Bir kan kimseyi meşgul etmez diye düşünüyorum. Doğal gebe kalan çevremde çoğu kişi acilde kan verdi. Sağlık ocağı sonucu ertesi gün verdiği için beklemek istemiyor kimse. Gebelik şüphem var kan vermek istiyorum diyerek kan verdiler bir sorun olacağını sanmıyorumAcile gidip nasıl veriliyor kan.ya ben utanıyorum gebelik testi verecem demeye oraya gidip.ama hızlı da çıksın istiyorum.utanma sebebimde hani ölüm kalım meselesi değil,hak yiyor olur muyum
Valla ıkı tane verdim 2 gün arayla ıkınciyi verdiğimde 3 gün sonra dedi acaba çok yükselmedi diye miAa neden 3 gün dedi acaba.Normalde hep 2 güne bir tekrar edilen kan testleri görmüştük o yüzden şaşırdımama sağlık olsun güzellik olsun.bebeğiniz sizinle.İnşallah sağlıkla neşeyle de büyütürsünüz yarın haberinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?