Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Öğleden sonra haber edeceğiz dediler. Umarım öyledir. Bu durum iyice gerdi beni

Kan verdim sonuç bekliyorum ama kötü birşey oldu şimdi kahverengi leke geldi sanırım negatif olacak ve adet olacağım
Kaçıncı günün sakın öyle düsünme benden pembe geldi sonra iki gün kahverengi geldi 12.gün pozitif gördüm lütfen olumlu düşün seninde belki ben gibi yerleşme lekelenmesidir

Bi önceki kimyasal olan gebeliğin hem transfer oncesi transferden de beş gün sonra yarım olacak şekilde ovitrelle yapmstm cnm ben ama bus fer yaptrmadi doktorum değişti cunku
ben opudan 36 saat önce 1 adet transferin ertesi günü 1 adet yaptım. Ama şu ovitrelleden dolayı testlerin pozitifliğine güvenememek beni çok yordu. Transfer hariç 7 gün bugün günde 3-4 lt su içiyorum ovitrelleyi 15 inde vurulmuştum etkisi ne zaman geçer acaba ya
Öğleden sonra haber edeceğiz dediler. Umarım öyledir. Bu durum iyice gerdi beni
Germesin germesin canım hiç olumsuz bir durum değil. Sakın stres yapma sonunda test günün gelmiş bunun heyecanını yaşa. Biz hala sürünüyoruz maalesef

Var canım gözün aydın 24 ü mü normalde test günün

Ovitrelle falan vurulmuş muydunn. Gayet var gözüküyor. daha önce test yaptın mı koyulaşma için canım
Ovitrelle vurulmadım bana hiç vurmuyorlar onu toplama haricci. Yok valla ilk kez yaptım şimdi çok korkuyorum ya Allah hepimizin kıcağını sağlıkla en kısa zamanda doldursun inşalllah

Hayırlısı artık Yaradana teslim oldum . Beklemek zor ama şu test saatini beklemek daha zormuş . Rabbşm hepimize yardım etsin

Cnm ben öncekinden kimyasal yaşadım bi görünüyordu çizgi bi yoktu çok anlayamadım sonra 9 gün beta verdim 17 cikmisti ama 3.gun embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…