- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.281
Umudunuzu hiç kaybetmeyin Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bizlere. İnanıyorum çok güzel haberler alacağınız günler olacak
Kimyasal olmaması için mi histereskopi yapıldı acabaBende transferimden 1 ay önce histereskopi oldum ve çizik attırdım. Ama ona ekstra bi daha doğrusu fazla bi ücret ödemedim araştırma hastanesinde yaptırdım 2 bindi. 2 tane kimyasalım var benim. Doktor şans artsın istedi.
benim de 2. tüp bebekte yapıldı histeroskopi. baya polip var demişti temizledik bir de çizik attık demişti ama tutmadı benimde. bu sefer gittiğim de (bu 3. denemem) tekrarr histeroskopi sordu ben de geçen yıl yaptığını söyledim tamam hatırladım dedi. gerçekten safi nasip geçen sefer de sadece yatmıştım beslemen olarak dikkat etmemiştim. şimdi beslenmeye aşırı dikkat ediyorum. az hareket az dinlenme dengeli gitmeye çalışıyorumPolip sebebiyle bende histereskopi olmuştum tutunma şansını genel olarak artırdığı söyleniyor ama taktir işte olmadı
allah kolaylık versin her türlüsü zor. allah burada isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınÖnce pozitif i duyup sonra negatife dönmesi beni daha çok üzdü sanırım. Yarın tekrar kan vereceğim umarım beta hemen sıfırlanır daha fazla uğraştırmadan diğer transfer e hazırlanırım
Hiç bi bilgim yok. Ama muhtemelen ondan bide bi transferimde negatif geldi direk. Doktorum aklımızda soru işareti kalmasın bakalım bi dedi hemde çizik atalım şansımız artsın dedi. Allaha şükür histereskopide polip falan çıkmadı temizdi sadece çizik atıldı. Onun dışında zaten polikistik overımKimyasal olmaması için mi histereskopi yapıldı acaba
Merhaba bana da sadece kahveyi yasakladı doktorum neden acaba size bir sebep söylediler miÇok teşekkür ediyorumhaklısınız genelde doktorlar hareket halinde olun diyor benim doktorum da o şekilde tavsiye verdi, sadece kahve içmemi yasakladı onun dısında normal hayatına devam et dedi.gerçekten ilk hafta çok dikkat ettim doktorum demesine rağmen çok hareketli olmaya cesaret edemedim,şuan baya baya ev işi yapıyorum çamaşır bulaşık eğilip kalkıyorum eşim sağolsun yardım ediyor fakat yaptığı işi beğenmiyorum
Bu sebepten iş başa düşüyor zaten
Kuzum senin kaçıncı gün kaç kaç çıkmıştı sonuçlarPolip sebebiyle bende histereskopi olmuştum tutunma şansını genel olarak artırdığı söyleniyor ama taktir işte olmadı
Merhaba benimde son embriyom koyuldu. Hatta muayenede çok güzel 8 yumurtam gelişmişti doktor istersen toplama yapalım transferi sonra yapalım dedi istemedik çünkü bizde bu bebek bizimle hissediyoruz. İçimizde sevinç çok farklı inşallah Allah içimize verdiği umududa hayırlı sağlıklı evlat olarak kucağımıza verirBenimde son embriyolarım koyuldudün sipariş geçtim bende gebelik testi predictör, salı falan gelir aslında ama bi yandan olumsuzu görürsem etkilenir miyim acaba diye korkuyorum. İlk iki transferimdede yapmıştım test. Eşim gününde verelim kan diyor. Test falan yapmamı istemiyor. Bana 2 si demişti test tarihini hatırlıyorsan ay inşallah bekliyebilirim cumadan verirsem erken olur mu bilemedim. 5. Gün embriyoları bide benim. İçimden senin beben tutundu geçiyor
Ben bekliyorum henüz test günüm 3 Haziran. 21 mayıs ta transfer oldumKuzum senin kaçıncı gün kaç kaç çıkmıştı sonuçlar
Ben klinikte oldum 23 k verdim çok güzel bi fiyat olmuş sizin icinBende transferimden 1 ay önce histereskopi oldum ve çizik attırdım. Ama ona ekstra bi daha doğrusu fazla bi ücret ödemedim araştırma hastanesinde yaptırdım 2 bindi. 2 tane kimyasalım var benim. Doktor şans artsın istedi.
Aminnn. Hepimizin kucakları dolsun da taşsın inşallahh. Bende bu sefer farklı hissediyorum hayırlısı artıkMerhaba benimde son embriyom koyuldu. Hatta muayenede çok güzel 8 yumurtam gelişmişti doktor istersen toplama yapalım transferi sonra yapalım dedi istemedik çünkü bizde bu bebek bizimle hissediyoruz. İçimizde sevinç çok farklı inşallah Allah içimize verdiği umududa hayırlı sağlıklı evlat olarak kucağımıza verir
Kendi memleketimdeki doktorum bana 43 bin dediBen klinikte oldum 23 k verdim çok güzel bi fiyat olmuş sizin icin
Ben görüyorum canımKızlar aranızda şişli memorialda tedavi gören var mı?
Merhaba. Benimde test günüm 3 Haziran. Zaman geçmiyor dimi ya napcaz böyle beklemektenBen bekliyorum henüz test günüm 3 Haziran. 21 mayıs ta transfer oldum
İki şekilde de bakıldı ama göremedi doktor değerim yüksek olduğu için görmem lazımdı dedi ama meğer ikiz olduğu için değer yüksekmiş tek kese olunca o değerle görülebilirdi çift olduğu için görememişcanım zaten hemşirem çağırdı 31 mayısta.Ama ben yine de az daha geç gitsem diyorum.Vajinal baktırıcam bir de daha net görünsün diye.Sana da karından mı vajinalden mi bakılmıştı ilkinde?
42 bindi benim geçen ay olduBen klinikte oldum 23 k verdim çok güzel bi fiyat olmuş sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?