Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

yani şöyle söyliyeyim 3 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm ama ben 13 Mayıs'tan kan verdim 404 çıktı ikinci kanı 15 mayısta verdim oda 712 çıktı üçüncü kanı 18 mayıs'ta verdim 2345 çıktı böyle yani ikiz konusunda sanki beta çok belirleyici olmuyor ama 2345 le kese gözükmesi lazım dedi doktor benşm kese mi göremeyince başta dış gebelik olabilir dedi sonra farklı bi doktora değerlerimi attım ikiz olabilir ikizse bu değerle keseyi görmemen normal bi hafta sonra gittim cidden de iki keseyi gördüm ❤❤❤

Benimde son embriyolarım koyuldu dün sipariş geçtim bende gebelik testi predictör, salı falan gelir aslında ama bi yandan olumsuzu görürsem etkilenir miyim acaba diye korkuyorum. İlk iki transferimdede yapmıştım test. Eşim gününde verelim kan diyor. Test falan yapmamı istemiyor. Bana 2 si demişti test tarihini hatırlıyorsan ay inşallah bekliyebilirim cumadan verirsem erken olur mu bilemedim. 5. Gün embriyoları bide benim. İçimden senin beben tutundu geçiyor

maşallahh diyelimm sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum

Ayy canım benim okurken bile heyecanlandım aynı şekilde ben de seninle aynı dönem hamişleri olacağız gibi hissettim işte bakarsam ve istemediğim bir sonuç gelirse ister istemez etkilenirim diye düşünüyorum. Bence eşiniz çok haklı da işte dayanabilsek keşke Benim cuma vermem lazım ama ona gire eğer pozitif olursa raporu uzattırıp bir süre daha işe gitmemeyi düşünüyorum. Embriyolarımız da demek aynı nerede tedavi görüyorsun arkadaşııım

Cuma sen kanı verirsen bende gaza gelip haftasonu veririm herhalde bursa acıbadem şahin zeteroğlu benim doktorum. Ama şehir dışından olduğum için burdada bi doktorum var tüm muaynelerimi o yapıyor şahin hocaylada iletişim halindeler sürekli. Buradaki doktorumun yönlendirmesiyle oldu yani senin doktorun kimm

Evet canım normal. bende sadece fitil kullanıyorum fitilden 5 fk sonra ağrı sancı oluyor ama hafif alıştım artık. Sen ne zaman transfer olmuştun. Benden 5+4 haftalığım. 5 haziranda doktora gideceğim. Kese ve kalp atışı için.

Güzel haberlerş peş peşe vereceğiz desene, ay hadi inşallah Ankara Bahçeci de Berfu hocayla bu süreci yürütüyoruz biz de

9 mayısta transfer oldum bugün tam 5 hafta doldu nerdeyse aynı zamanlarda transfer olmuşuz 11 haziranda gideceğim ben dee Allah'ın izniyle kese ve kalp atışı duyarız

Merhaba canım benim de senin gibi 3 çizgi goruntum yok maalesef endometrium ise en son 8.32 mm oldu bu şekilde transfer oldum drum 3 çizgi literatürde şart değil sen buna takıyorsun bununla ilgisi yok dedi artık suan ki transferim de. Simdi sen bana umut oldun.
Bu arada hangi ilaçlara devam ediyorsun ?

Merhaba tekrar 10 mayısta dondurulmuş 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi. 22 mayısta 644tü beta hcg. 24 Mayıs değerim 2044 olarak çıktı. 10 gün sonrası için pazartesi günü randevu alacağım.

İlk denememdi benim. Çok şükür tuttu. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır Pcos olduğu için doktor transfer sonrası bölünebilir demişti. Onun ümidi ile bekliyorum

Bende 5 mayısta transfer oldum. İlk testimi 16 mayıs verdim 150 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 318 çıktı doktorum birdaha test vermene gerek yok dedi. Sonra dayanamadım tabi 22 mayısta eşimin hastane işi vardı bende gitmişten bi baktirim dedim. Ultrasona girdim kese çok küçük dedi kanda verdim. Kan sonucum 4315 çıktı baya yüksek. Ama şöyle bişey var sıkışık değildim ultrasona girdiğimde. Sonradan rahatladım. Şimdi kendi doktorumun gününü bekliyorum. 5 haziranda inşallah kalp atışını duyacağım yavrumun. Hepimize allah hayırlısını nasip etsin. Beklemekten başka caremiz yok.

Aynen öyle bu süreçte sabırla beklemeyi öğreniyor insan Allah hepimizin yardımcısı olsun değerlerimizden çok güzel maşallah Rabbim kalp atışını duymayıda nasip etsin

Gönlünü ferah tut arkadaşım vardır bi bildiği doktorun

Kızlar günaydın. Ben iki gündür acayip gaz sancısı çekiyorum akşam üzerleri özellikle. Bir de ufak ufak sancılar ağrılar iç burkulması böyle regl olacak gibi. Sizde de var mı bu tarz şeyler
Ay bende de aynı dert kasıklarım karnımın içi sancı yapıyor gazdan evde yürüyorum bol bol biraz rahatlatıyor

İlk 5 gün evde lavabo ye ek masası dışında pek hareket etmedim ama sonrası eğilip kalkmadan günlük ev toplama çamaşır asma yemek yapma daha doğrusu süpürge ve büyük temizlik dışında işlerimi yaptım hala da yapıyorum korkma tedbirli ol sadece

Fitil benim çok canımı yakıyor artık sanırım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…