- 1 Aralık 2024
- 81
- 193
- 8
- 29
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.381
Yazdıklarınızı görünce daha iyi hissetmeye başladım. Sende çok denemişsin azmine hayran kaldım gerçekten. Umarım bende senin kadar güçlü olmayı başarabilirim. Duygusal dalgalanmalara direnmek çok zor oluyorasla kendinden utanma hepimiz acımızı kendi içimizde yaşıyoruz hepimiz acıyı farklı karşılarız üzüntünü de yaşa sevincini de sadece son ana kadar umudunu kesme olumlu olmaya çalış çok zor biliyorum ama umut ve pozitif olmak kendini rahatlatmak çok önemli tedaviye başlarken çok kez sil baştan başlamak zorunda kalıyoruz ama bizler çok güçlüyüz sonunda mutluluğa kavuşacağız rabbimizin izniyle allahtan umut kesilmez güçlü kall
Vitamin karşılamıyor iğne ile diğerlerini yazsa yerer banaEstrofem progestan fitil aspirin yazıyor iğneyi bilmiyorm vitamin de eğer ki devletin karşıladığı bir vitaminse yazar.
Süreci tek başına yönetmen zor olmuştur eminim. Her şey bittiğinde bunu tek başıma başardım diyeceksin. Bu saatten sonra seni kolay kolay hicbir sey yıkamazAhh kız kardeşim yüreğini hissettiğimi belirtmek isterim. Kelimeler dile gelse her birimizin aslında ne kadar çok hikayesi olduğunu göreceğiz. Bazen yaşadıklarıma hala inanasım gelmiyor. Bir de süreci sadece eşimle birlikte yönetiyoruz kimse hiç bir şey bilmiyor. O kadar zorlayıcı olduğu zamanlar oluyor ki...
Ama bir gun hepsi sona erecek öyle bir güzellik gelecek ki her şeyi unutturacak bizeRabbim hepimize yürek ferahlığı versin, yalnız değilsin hepimiz bu yolda birlikte yürüyoruz. Kendine müsade et, her duygu çok normal. İnşallah güzel haberleri birlikte alacağız
Dilerim Rabbim halden anlayan insanlar ile yollarımızı birleştirir. Her şey güzel olacak Allahın izniyleSüreci tek başına yönetmen zor olmuştur eminim. Her şey bittiğinde bunu tek başıma başardım diyeceksin. Bu saatten sonra seni kolay kolay hicbir sey yıkamaz
Bende çok yakın olduğum dostlarıma içimi açtım ama pişman oldum. Bu süreçte çok arkadaşımla arama mesafe koydum. Bende keşke kimseye anlatmasaydim diyorum.
Burada gördüğün yakınlığı yıllarını verdiğin insanlarda göremiyorsun. Oyuzden buranın yeri bir başka. Bizi en iyi biz anlarız
Evet 11 de oldu transferim çok duygusalım inş bebişlerimiz bizimle kalmayı tercih eder bu arada test günüm 7 Haziran
Göğüslerde sancı ve kasık ağrısıysa bende de varKızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?
İnşallah çok daha kolay ilerleyen bir süreç ve neticesi olumlu olur, bu yaşadıklarınız da unutulup giderHerkese merhaba . Benim sürecimiz tamamlandı biyokimyasal olduğu kesinleşti ilaçları bırakıyorum 3 güne kanamanın gelir dedi doktorum ama pcos olduğum için kendiliğinden gelirmiş emin değilim doktorum gelir müdahale ermeye gerek yok ilaç vs dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim 2. Transfer için
Göğüslerimde ağrı yok ama dolgunluk var bir de öncesindeki gibi kasıklarımda ara ara batmalar değil de şuam resmen ağrı hissediyorum. Aynı zamanda ateş basması da var umarım benimledir bebişim ve sık sıkı tutulmuşturGöğüslerde sancı ve kasık ağrısıysa bende de varilk günden beri hemde
Ateş basmasıda var aynı zamanda, ama kasık ağrım diğer günlere nazaran daha hafif bugün. Meraktan çatlıcam ayol yarın evde test yapsam çıkar mı kiGöğüslerimde ağrı yok ama dolgunluk var bir de öncesindeki gibi kasıklarımda ara ara batmalar değil de şuam resmen ağrı hissediyorum. Aynı zamanda ateş basması da var umarım benimledir bebişim
Merhaba bende de aynı şey var su şeklinde akıntı şu an göbekten progestan kullanıyorum nettede okudum bazı kadınlarda olabiliyormuşBen transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?
Bugun zor tuttum kendimi, yarın başarılı olur muyum bilmiyorumAteş basmasıda var aynı zamanda, ama kasık ağrım diğer günlere nazaran daha hafif bugün. Meraktan çatlıcam ayol yarın evde test yapsam çıkar mı ki
Sakin ol bebeğim normalKızlar bugun transfer + 5. Günüm böyle adet olacakmış gibi hassasiyetim var. Özellikle pozitif gören arkadaşlarım sizde de bu şekilde olmuş muydu ya da yakın tarihlerde transfer olduğumuz arkadaşlar sizde böyle bir durum var mı ?
Ateş basması fena gece asla uyuyamadım avuç içlerim ayaklarım yandı durduAteş basmasıda var aynı zamanda, ama kasık ağrım diğer günlere nazaran daha hafif bugün. Meraktan çatlıcam ayol yarın evde test yapsam çıkar mı ki
Bundan sonrası inşallah yollarında çiçekler açar arkadaşımHerkese merhaba . Benim sürecimiz tamamlandı biyokimyasal olduğu kesinleşti ilaçları bırakıyorum 3 güne kanamanın gelir dedi doktorum ama pcos olduğum için kendiliğinden gelirmiş emin değilim doktorum gelir müdahale ermeye gerek yok ilaç vs dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarınıza talibim 2. Transfer için
Ay gebelik takvimi eklemişsin duygulandımKızlar günaydın bugün kan günümdü kan verdim 428 çıktı iki gün önceki de 245 diklinimiği aradım gayet güzel tebrik ederim dediler 2-3 gün sonra bir daha kan verirsiniz yine istikrarlı artarsa cuma da keseye gelirsiniz dediler
Ay yarın yapsak çıkarmı dersin ama daha benim kargoda testlerim gelmediBugun zor tuttum kendimi, yarın başarılı olur muyum bilmiyorumama telaşlanacak bir şey yok galiba değil mi sonuçta belirtileri regl belirtilerine benzer diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?