Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Seni çok iyi anlıyorum. Ben son kalan embriyomu transfer olmuştum. Stres yapma kendine canım. Sana tek tavsiyem ben öyle yaptım son embriyomdan sonra merkezi değiştirdim ki doktorumu çok seviyordum çokta iyi bir doktordur ama bişey olmuyorsa değiştirmek tazelemek gerekiyor diye düşünüyorum. İnşallah senin için bunlara hiç gerek kalmaz son embriyon sağlılı bir şekilde annesine tutunur. Ayy inşallahhh yüreğini ferah tut canım

Gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Ben de aynen senin dediğin gibiyim. Buradaki arkadaslari okuduğumda da biraz stres oldum hatta dün gece rüyama girdi çok inip kalktım insanlar sadece hafif yürüyüş yapıyormuş falan diye göreceğiz bakalım hayırlısı

Kızlar ben en çok umut etmem gereken zamanda umutsuz hissediyorum. Sanki tutmamış gibi. Neden böyle oldum anlamadım. Sizede böyle oldu mu?
Yani düşünüyorum da kendi denemelerimde ihtimalim %10 olmasına rağmen her ay aynı inançla tutundum. Şimdi %70 ihtimalim var ama ben %30 u düşünüyorum.

Merhaba arkadaşım öncelikli olarak zor bir süreçten buralara kadar geldiiik. Tabi ki benimde umutsuzluğa düştüğüm anlar gün içinde oluyor. Süreç yıpratıcı olduğu için ne yazık ki her zaman duygular kontrol edilebilir olmuyor. Bir de sonuç tarihi yaklaştıkça stres faktörü çok artıyor. Biz güzel düşünelim. Her şey de bir hayr vardır. Kendime şöyle diyorum olursa herhalde dünyanın en mutlu insanı olurum olmazsa da o mutlu insan ol ak için çabalamaya devam ederiz. Rabbim böyle uygun görürse onda da vardır bir hayr diyip yürek ferahlığı için dua ederiz
Ama şuan üzerimize düşen olacağına inanmak, umut etmek, dua etmek. Rabbim hepimize müjdeler nasip eylesin

Duygularımızın dalgalı olması çok doğal bence, ben de öyleyim. Ne zaman birden bütün olumsuzlukların beynime hücum edeceğini kestiremiyorum. Bir işle meşgulken bile zihnim dağılıyor gibi ama aniden bir kalp çarpıntısı, iç sıkıntısı ne varsa vücuduma doluyor. Hiç pozitif göremeyen biri olarak gebe kalabilmek imkansızın da ötesinde bir şey gibi geliyor bana. Sonra burada benden daha uzun süre deneyen insanların pozitiflerini, artışlarını, kese görme anlarını okudukça neden olmasın ki benim için, Allahın her şeye gücü yeter ve bana da bunu nasip etsin diye düşünüyorum, dua ediyorum. Derin nefes almak bende işe yarar tavsiye edebilirim.

Olmaz mı hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz hatta ben olmadı zaten diyip kan gününden sonra sıkı bir diyet planı yapmıştım ama tuttu umudunu yitirme olacak gibi düşün

Kızlar günaydın hemşirem bana 2 Haziran için muayene randevusu veriş bu arada
peogestan dex 25 iğne
Estrofem tablet
Progestan fitil
Aspirin ve vitamin kullanıyorum sağlık ocağı yazar mı yazdıran oldu mu hiç klinik bana biraz uzak gitmek istemedim

Estrofem progestan fitil aspirin yazıyor iğneyi bilmiyorm vitamin de eğer ki devletin karşıladığı bir vitaminse yazar.

Birhiss teşekkür ederim desteğin için. Rabbim kalbine göre versin biliyorum ki bunda da aklımızın alamayacağı bir hayır vardır. Süreç çok zorluyor. Her seferinde bir teselli buluyorsun ama sona geldiğinde hepsi tükeniyor.
Hepiniz okadar iyisiniz ki böyle imtihan olmamız kalbimi paramparça ediyor. Helede benden daha uzun süredir bu savaşı veren kadınları görünce kendimden utanıyorum olumsuz olduğum için.

Bugün son muayeneme geldim. Rahim kalınlığım 9.9 çıktı. 31 mart cumartesi günü olucak transferim listede düzeltebilir misiniz progesteron 0.199 çıktı iyi dedi doktorum. Sadece bir tane miyomum rahime çok çok yakın. Daha doğrusu rahim kalınlaşınca çok yakınlaşmış önceden bu kadar yakın değildi. Doktorum rahime baskı yapmıyo bir sıkıntı çıkarmaz dedi ama biraz kafama takıldı şimdi inşallah transferimi etkilemez.

Ne güzel ifade etmişsin aynen dediğin gibi oluyor. Eminim pozitif görüp negatife dönmesi çok yıkıcı oluyordur. Ama biz pozitifi hiç görmeyenler içinde çift çizgi hayal gibi birsey. Allahim güç versin başka bisey istemiyorum. Sanada çok teşekkür ederim birilerinin seni anladığını hissetmek iyi geliyor

asla kendinden utanma hepimiz acımızı kendi içimizde yaşıyoruz hepimiz acıyı farklı karşılarız üzüntünü de yaşa sevincini de sadece son ana kadar umudunu kesme olumlu olmaya çalış çok zor biliyorum ama umut ve pozitif olmak kendini rahatlatmak çok önemli tedaviye başlarken çok kez sil baştan başlamak zorunda kalıyoruz ama bizler çok güçlüyüz sonunda mutluluğa kavuşacağız rabbimizin izniyle allahtan umut kesilmez güçlü kall

Ahh kız kardeşim yüreğini hissettiğimi belirtmek isterim. Kelimeler dile gelse her birimizin aslında ne kadar çok hikayesi olduğunu göreceğiz. Bazen yaşadıklarıma hala inanasım gelmiyor. Bir de süreci sadece eşimle birlikte yönetiyoruz kimse hiç bir şey bilmiyor. O kadar zorlayıcı olduğu zamanlar oluyor ki...
Ama bir gun hepsi sona erecek öyle bir güzellik gelecek ki her şeyi unutturacak bize Rabbim hepimize yürek ferahlığı versin, yalnız değilsin hepimiz bu yolda birlikte yürüyoruz. Kendine müsade et, her duygu çok normal. İnşallah güzel haberleri birlikte alacağız

allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur pozitifi görürsün ve güzellikle kucaklarsın bebişini

Bülent Tıraş’ın hastalarından kim müsaitse soru sorabilir miyim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bana özel mesaj da gönderebilirsiniz. Memnun musunuz, süreç nasıl ilerliyor? Biraz konuşabilir miyiz karar vermekte zorlanıyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Ben Bülent Tıraş’ın hastasıyım dilerseniz özelden sorabilirsiniz

Daha önce doktor reçete verdiyse onunla git yazıyor tedavi gördüğünü ve devam etmen gerektiğini anlat. bende hafta içi yazdırdım ama bazı ecZacılar zorluk çıkardı yok kadın doğum yazacak vs diye aldırış etme ben bir iki eczane dolandım sonra iyi birine denk geldim eczacıya durumu anlattım hemen hallettik. Hatta Allah razı olsun aile hekimim 3 er kutu yazdı hepsinden git gel yapmayayım diye mağlum gün içinde çok içlyor bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…