Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

merhaba benim ikinci transferim olcak. siz hangi ilaçları kullandınız
Reglim 24nisan gece başladı.25nde doktora gittik ilk gün diye. Estrofem günde 4 tane ve folik asit başladım. Sonraki süreçte ara ara kontrol oldu.2 mayısta estrofemi 5 e çıkardık.9 mayısta diğer ilaçlar eklendi.progestron fitil,progestron iğne,prednol,monodoks,oksapar falan.12 mayısta da transfer oldum. Sanırım progestrona transferden 3 gün önce başlanıyormuş.
Aşağıya da fotoğraf bırakıyorum.Ama herkesin yoğurt yiyişi farklı bunu unutmayalım.Az ilaç çok huzur

Eklentiler

• IMG_1227.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 31
daha transfer günüm belli değil önce iğne falan kullanacağım sonra prolutex kullanacağım. transfer günüm belli olunca yazarım size. evet dediğiniz gibi ben de öyle duydum ama insan endişeleniyor çünkü gerçekten zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese nasip olsun hep pozitif düşünelim

mesajı iki kere göndermişim. evet herkesin hikayesi farklı istediğimiz şeyler aynı. sağlıklı göz aydınlığı hayırlı bir evlat

İnşallah ikimizinkide pizitif olur valla MAŞALLAH ne güzel bir tüp bebek merkeziymiş orası benim olduğum yer transferden sonra bes on dk ya kalmadan tuvalete kaldırip yolluyo hemsireye rica ettim öyle yarım saat yattım ikimizde saat 10 da transfer olmuşuz valla ne yalan soyliyim doktorumdan memnunum ama merkezden degil bu ikinci transferim ne ekrana bakması ne rahim çizgisi herseyden bir haberim

Merhaba, amin inşallah yaş kaç acaba sizin? Bir de oğlunuz da mı tüp bebekti
Evet oglum da tup bebekti. 3cu transferde tutunmuşdu. 4bb kaliteyle. Yeniden denemeye başlarken Şubatta embriyo oluşmadi diye transfer iptal oldu, sonrakinde boyle kalitede 5 gun ve iki tane de 3 gun embriyolarim var. Yaşim 33

Evet oglum da tup bebekti. 3cu transferde tutunmuşdu. 4bb kaliteyle. Yeniden denemeye başlarken Şubatta embriyo oluşmadi diye transfer iptal oldu, sonrakinde boyle kalitede 5 gun ve iki tane de 3 gun embriyolarim var. Yaşim 33
Ne güzel benim de oğlum tüp bebekti rabbim yokluğunu göstermesin o olmasa belki negativi şimdi atlatamazdım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ne güzel benim de oğlum tüp bebekti rabbim yokluğunu göstermesin o olmasa belki negativi şimdi atlatamazdım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah bagişlasin oglunuzu. Evet biri varken daha rahat oluyor ama yine de surec yipratici o yuzden insan çok uzuluyor negativde siz gununde mi neqativi gordunuz ya erken mi yaptiniz?

Teşekkür ederim Ayni süreci yaşayan birinden gelen motivasyon bir başka oluyor. Dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum. Yaşım 29. Bu arada transfer sürecine 6 mayısta başladım.
Umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur ve pozitif sonucu görürsün Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar nasıl gidiyor günleriniz benim yarın test günüm sizde durumlar nedir iyisinizdir inşallah
İnşallah pozitifi görürsün bizim de test günümüz bir an önce gelse keşke :) benim bugün transferin 6. Günü transfer gününü de sayarsak 7. Gün , göğüs damarlarımda belirginleşme var kasık ve bel ağrım birde gaz var iyi mi kötü mü bunlar bilemedim inşallah iyidir

Merhaba. Ben 10 mayısta dondurulmuş 5. Gün 4aa kalitede transfer oldum. İlk transferim. Programtan fitil ve coraspin kullanıyorum. Başkaca bir şey vermedi doktorum. Şayet kanama olursa diye tedbiren progestan iğne verdi.

İki gündür şiddetli bel ağrım var. Bugün üstüne bir de kasık ağrısı geldi. Test günüm 22 Mayıs. Ayrıca evlilik yıldönümüm.

Bu şekilde belirtisi olup pozitif olan var mı. Bel ağrımdan duramıyorum bugün de işe başladım ama elim hep belimde.

Yaa maşallah allah uzun ömür versin oğlunuza.Bu sefer ki bebeniz inşallah uzun uzun uğraştırmaz sizi

Yaa canım sıkıntı etme yine de.Bazen herşeyi bilmekte sıkıntı ben çok kontrolcü ve girişkenim.sanırım o yüzden soruyorum,araştırıyorum,hoşlanmadığım bişey olunca laf sokuyorum falan ama evet merkezde ilgi güzel şefkat istiyor insan ve bunu alıyorum.Ama bende şunu düşünüyorum merkez için; sanki genel bir peosedür var ilaç falan olsun yani herkese onu veriyorlar onu yapıyorlar gibi

İnşallah tutunur bebelerimiz canım ve birbirimize haber veririz.test günüm 24ü.sen bekleyecek misin

Ay olabilir.konuya hakim değilim ama 5.gün embriyoları daha çabuk çıkıyordu testlerde
Belirtisi olmayıp gebe olanda vardı belirtileri dibine kadar yaşayıp gebe kalanlarda.İnşallah bebeğiniz sizinledir ve en güzel şekilde evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız

Bende de vardı kasık bel ağrısı ilkinde varmıydı hatorlamıyorum sanki 10 sene geçmiş aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…