- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Ay bana da bilgi verilmedi iyi dendi sadeceKusura bakmayın.bilmediğinden soruyorum.4aa 4bb falan kaçıncı gün oluyobu kalite işlerinden de anlamıyorum.Benimkiisi en iyi-iyi-orta falan diye adlandırdı da o yüzden vakıf değilim bu sınıflandırmaya
5. Gün ikisi de, ben de tam anlamıyorum gönderdikleri listeden baktımKusura bakmayın.bilmediğinden soruyorum.4aa 4bb falan kaçıncı gün oluyobu kalite işlerinden de anlamıyorum.Benimkiisi en iyi-iyi-orta falan diye adlandırdı da o yüzden vakıf değilim bu sınıflandırmaya
Canını sıkma bitanem bebeğinin seninle olduğuna inan daha erken zaten idrarda gözükmemesi normal biz çok bakıyoruz burada 5. Gün 6. Gün idrarda pozitif görenler olduğu için biz göremeyince üzülüyoruz ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekle Allah büyüktür :) benimde bugün transfer günüyle beraber 6. Günüm daha yapmadım test kasık ve bel ağrım var 6 Gün geçti ya gerisi de geçer sabredelim sonu da selamet olur inşallahTest yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?
Güzel sözlerin için teşekkürler ederim canımCanını sıkma bitanem bebeğinin seninle olduğuna inan daha erken zaten idrarda gözükmemesi normal biz çok bakıyoruz burada 5. Gün 6. Gün idrarda pozitif görenler olduğu için biz göremeyince üzülüyoruz ama herkesin bünyesi bir değil sen test gününü bekle Allah büyüktür :) benimde bugün transfer günüyle beraber 6. Günüm daha yapmadım test kasık ve bel ağrım var 6 Gün geçti ya gerisi de geçer sabredelim sonu da selamet olur inşallah
Bende öyle hissediyorum test yapmaya yöneliyorum ama kendimi tutuyorum sonra, biraz korku biraz endişe kaplıyor içimi.. aminnn inşallah minik mucizelerimiz bizimledir rabbim emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde verir bizeGüzel sözlerin için teşekkürler ederim canımkeşke bende senin gibi sabirli olup bekleye bilseydim içimde okadar olumlu his vardı ki ondan yapayım dedim rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah mucizem benimledir
MerhabaaMerhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut
Bugün olacak sizin inşallah hayırlısıyla alın bebeklerimiz hem 5. Gün embriyosu hemde 4aa kaliteliMerhabaa
Yaş 30
3. denememiz
Çift embriyo her ikisi de 5. gün blastokist 4AA kalitede 2 donmuş embriyo transfer edilecek.
Transfer başlama neyi kastediyor tam olarak anlayamadım bişey diyemiyorum o yüzden
Transfer günü 13 Mayıs 2025
Test günü 23 Mayıs 2025
Tabloya eklerseniz çok sevinirim. Hepimizin mutlu haberlerini almak dileğiyle
Bende idrar testi yaptım tabiki dayanamayıpTest yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?
Merhaba,Merhabaa
Yaş 30
3. denememiz
Çift embriyo her ikisi de 5. gün blastokist 4AA kalitede 2 donmuş embriyo transfer edilecek.
Transfer başlama neyi kastediyor tam olarak anlayamadım bişey diyemiyorum o yüzden
Transfer günü 13 Mayıs 2025
Test günü 23 Mayıs 2025
Tabloya eklerseniz çok sevinirim. Hepimizin mutlu haberlerini almak dileğiyle
Ekledim canım.İkisi de kucağına bebek olarak gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah5. Gün ikisi de, ben de tam anlamıyorum gönderdikleri listeden baktım
Aman bende dayanamayıp yaptım negatif çıktıGüzel sözlerin için teşekkürler ederim canımkeşke bende senin gibi sabirli olup bekleye bilseydim içimde okadar olumlu his vardı ki ondan yapayım dedim rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah mucizem benimledir
Yarın bidaha yaparız allahtan ümit kesilmezAman bende dayanamayıp yaptım negatif çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah yaaEkledim canım.İkisi de kucağına bebek olarak gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah
Çok modum düştü keşke yapmasaydımYarın bidaha yaparız allahtan ümit kesilmez
Herkese hayirli haberler diliyorum. 19 mayis transferim olacak. Oglumdan sonra ilk transferim. Kaliteler pek iç açici degil ama yapacak birsey yok. 5bc 5cb iki embriyo) insAllah olumlu olur hepimizinki ne diyelimMerhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut
Erken gebelik testiyle mi yaptınız? Bi de sizin mesela 3.gün embriyosuymuş. Bence ümitsiz olmayın.Kaç tane kadın yazmış testte çıkmadı kanda çıktı.Kanda çıktığı halde testte yine çıkmamışAman bende dayanamayıp yaptım negatif çıktı
Merhaba canım,Merhabagezegendeki FS ve diğer anne adayları,
Bu benim ilk denemem. 13 yumurta toplandı. 8 olgun çıktı ve geriye sadece 2 adet 5aa ve 4ab embriyom kaldı. Birde oval yapıda 5ab embriyom var doktor onun kalitesini klinik olarak net olmadığını söyledi. Transferini önermedi. Şuan estrofem kullanıyorum cumartesi günü kontrolüm var. Aksilik olmazsa kontrolden 4 gün sonra transferim olacak.
Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. İlk tedaviye başladığımda aşırı mutlu ve umutluydum. Hep bu anı bekledim ama niye böyle oldum anlamadım.
Bilgilerini ver istersen canım seni de tabloya yazayım.merhaba benim ikinci transferim olcak. yumurta çatlatma iğnesi kullandınız mı gerek var mı bilen varsa yazabilir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?