Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar selam doktor son kontrolde 2 cm lik folikül kisti gördü. Bu şartlar altında tüp bebeğe başlayamam cycloprognova 21 draje verdi bunu bitir 1-2 güne regl olursun sonra gel başlayalım kist geçmişse dedi. Bırakalı 5 gün oldu hala regl olmadım. Ara ara regl ağrım oluyor ama bir türlü regl olamıyorum. Var mı bu ilaç hakkında bilgisi olan? Yani gebelik riskim falan var mıdır hoş hiç sanmıyorum ama:/

20 senedir cyclo-progynova kullanıyorum bugün yarın gelir genelde ilacı biraktiktan sonra 6 veya 7. Gun geliyor kanama

20 senedir cyclo-progynova kullanıyorum bugün yarın gelir genelde ilacı biraktiktan sonra 6 veya 7. Gun geliyor kanama
Gelsin valla hiç sevmedim bu ilacı aşırı bir iştah açıklığı yaptı yemediğim an elim ayağım titriyor bu ne bir de sen 20 sene diyorsun Allah kolaylık versin valla hepimize

Gelsin valla hiç sevmedim bu ilacı aşırı bir iştah açıklığı yaptı yemediğim an elim ayağım titriyor bu ne bir de sen 20 sene diyorsun Allah kolaylık versin valla hepimize
selamm bende de aynı durum var ben de desolett kullanıyorum. Btince 2-5 günde regl olucaksın demişti doktor bana

Canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam. Bütün heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Dediğin gibi hiç pozitif görmeyen bizler için rüya gibi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Pozitif gören herkesi tebrik ederim darısı bizlerin başına 23 mayısta transfer olanlar ne zaman test yapacaksınız ben 12. Gün diyordum ama burada okudukça yapsam mı acaba üzülmem diyorum ama cesaretim de yok
Merhaba arkadaşım bana doktorum transfer +10 gün sonra dedi. Çok heyecanlıyım Allah bize sabır versin İnşallah pozitifi görürüz

Selam canım göründün mü tüp bebek doktoruna?Güzel haberlerle inşallah.Ultrason fotosu verirse paylaşır mısın? Bu arada 28 nisan ise son regl 4+4 sün şu an.28 nisan pazartrsiye denk geliyo.Artık pazartesinden pazartesiye sayarak hafta hafta ilerleyeceksin.

Allah gönül ferahlığı versin.İnşallah bir daha gerek kalmaz bu sürece girmeniz için ben kasım ve aralıkta iki kere OPU oldum.Daha önceleri eşim varikosel ameliyatı oldu ben hsg çektirdim falan ama olmadı.Eşimin ileri hareketlilik sıkıntı olduğu kadar benimde over rezervim azalmış.Taze transferde olamayınca biraz ara verdik.Transfer olarak ilk deneme.

İnşallah benim bebiklerde görünür allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Ultrason fotoğrafı veriliyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…