Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Daha öncede soylemistim olumlamalariniz çok güzel diye. Keşke böyle yapabilsek hepimiz. Ben ilk transferimden o kadar umutluydum ki Mart ayında kimyasal oldu. Birde onda çok fazla bel ağrım vardı ve kasıklarım ara ara ağrıyordu. Onda çok fazla taktım . Bunda biraz akışına bıraktım. Geride başka embriyom da yok. Olmazsa kışın tekrar başlayabiliyor miyiz bilmiyorum. Maddiyattan ötürü. Sizin kaçıncı denemenizdi.

Hanımlar bu arada çoğu arkadaşımız pozitif sonucu aldı ama kimse adet belirtisi kissettiğini yazmadı var mı aranızda hisseden. Olacakmış gibi ağrı çeken. Testten önce veya sonra
Dün bayagıı kasıklarım agrıdı belim çok fena agrıdı korktum şimdi şuan gidiyorum kan testinee çok heycanlıyımmm inşallah degerlerim iyi çıkar dua eder misiniz çiçeklerim

Bende evde test yapmayı düşünmüyorum göreceklerimden korkuyorum. Birde yanlış çıkar boşuna kendimi heba ederim. Panik pimpirikli bir insanım maalesef

Selam canım yaş 30 ilk deneme 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi test tarihleri 7. Gün 72.77 9. Gün 134.44 15. Gün 1192
Transfer günüm 14 mayıs

Beta 2000 üzeri iken görünürmüş normalde ama bizimkisi 1192 ile gözüktü

Burda minik kuzu

Eklentiler

• IMG_6504.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 41
Gelmeyeceğim dedim ama geldim bugün transfer+4.gün bugün duş aldım çok şükür. Yalnız Salı gününden itibaren ara ara bel ağrılarım var dün önden giren kaşık ağrılarım vardı o transfer öncesi de vardı belki ilaçlardandır. Bu sabah da adet sancılarım oldu. Korkuyorum. Stres olmayım diye rapor aldım ama aklım onda ağrılarda. Perşembe günü mutlu haberi alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…