Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hiç lekelenmem olmadı.Bel-kasık-bacak ağrılarım vardı.Halende var.Şu an son adet tarihime göre 5+1 e girdim.24 nisan akşamı olmuştum en son reglimi. herkesin derdi,bu derdi sırtlanışı, derdine çare buluşu farklıdır ama ben hep güzel olumlamalar yaptım.Evde güzel müzikler açtım dinledim. İçimde bebişler var dedim.Eşim sürekli napıyomuş benim çocuklarım diyip sarıldı sevdi. Ara ara tabi ki olumsuz düşüncelerde oldu.Ama eşimle de konuştuk.Olmazsa yıkılmayacaktık.Denize gireriz,kampa gideriz,felekten bi gece çalarız falan diye planlar yaptık.Çünkü canımız sağolsun diye düşünüyoruz hep.4 yıldır bebek için uğraşıyoruz,olumsuz olursa biraz eğlenir gezer tozar yine ya allah bismillah der bir daha uğraşırız dedik..En büyük düşman stres maalesef.Allah hepimize güzel sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin.İnşallah sende güzel haberi alacaksın yarın ve için rahatlayacak🌸🙏🏼💝
Daha öncede soylemistim olumlamalariniz çok güzel diye. Keşke böyle yapabilsek hepimiz. Ben ilk transferimden o kadar umutluydum ki Mart ayında kimyasal oldu. Birde onda çok fazla bel ağrım vardı ve kasıklarım ara ara ağrıyordu. Onda çok fazla taktım . Bunda biraz akışına bıraktım. Geride başka embriyom da yok. Olmazsa kışın tekrar başlayabiliyor miyiz bilmiyorum. Maddiyattan ötürü. Sizin kaçıncı denemenizdi.

Hanımlar bu arada çoğu arkadaşımız pozitif sonucu aldı ama kimse adet belirtisi kissettiğini yazmadı var mı aranızda hisseden. Olacakmış gibi ağrı çeken. Testten önce veya sonra
Dün bayagıı kasıklarım agrıdı belim çok fena agrıdı korktum şimdi şuan gidiyorum kan testinee çok heycanlıyımmm inşallah degerlerim iyi çıkar dua eder misiniz çiçeklerim🌸

Benimde 5 gün embriyosuydu dosktorum 12 sonra vermemi istemişti bende o aman verdim. Evde öncesinde test bile yapmadım üzüleceksem bir kere üzüleyim sevineceksem bir kere sevineyim diye düşünmüştüm😊 güzel sobuçlarını bekliyoruz canım. Rabbim hayırlı olanı sağlıkla , kolaylıkla nasip etsin🙏
Bende evde test yapmayı düşünmüyorum göreceklerimden korkuyorum. Birde yanlış çıkar boşuna kendimi heba ederim. Panik pimpirikli bir insanım maalesef

Selam canım seni de kaydedelim tabloya sanırım yoksun.biraz geç oldu ama😄 yaş,kaçımcı deneme,kaçıncı gün embriyosu,kaç adet,transfer ve test tarihi.

Bir de beta kaç ile görünüyormuş kese.benim cumartesi randevum.ve tahmini benim beta 4bin üstü olur gibi.

Selam canım yaş 30 ilk deneme 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi test tarihleri 7. Gün 72.77 9. Gün 134.44 15. Gün 1192
Transfer günüm 14 mayıs

Beta 2000 üzeri iken görünürmüş normalde ama bizimkisi 1192 ile gözüktü

Kuzu 28 nisan spn regl şuan uygulamalar 5+0 diyorlar. Transfere mi regle göre mi bilmiyorumm. Çarş saba değer 1045 deyince bi koşu iş çıkışı özel bir kliniğe gittik. Ama ultrasonunun çpk net iyi olmadığını biliyorduk kuzenimin hamileliğinden. Özel hastanede verilen çıktı kağıdıyla çok netlik farkı vardı arada. Dpktor daha uşttadona gitmeden dedi zaten tam sınır değer göremememiz normal olabilir nenim cihazda ama değer artışları güzel muhtemelen sağlıklı gebelik dedi nitekim de göremedik. Cuma gel görürüz dedi. Zaten cuma tüp bebek doktoruma gideceğim yani bugün 😅
çok heyecanlıyım bak mesela bu saatte uyanığım

O maşallah çok güzel olmuş canım benim fotoğrafı var mııı

Burda minik kuzu 🌸🌸

Eklentiler

• IMG_6504.webp
    IMG_6504.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 42
Gelmeyeceğim dedim ama geldim 😅 bugün transfer+4.gün bugün duş aldım çok şükür. Yalnız Salı gününden itibaren ara ara bel ağrılarım var dün önden giren kaşık ağrılarım vardı o transfer öncesi de vardı belki ilaçlardandır. Bu sabah da adet sancılarım oldu. Korkuyorum. Stres olmayım diye rapor aldım ama aklım onda ağrılarda. Perşembe günü mutlu haberi alırım inşallah 🙏

Back
X