- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.861
Daha öncede soylemistim olumlamalariniz çok güzel diye. Keşke böyle yapabilsek hepimiz. Ben ilk transferimden o kadar umutluydum ki Mart ayında kimyasal oldu. Birde onda çok fazla bel ağrım vardı ve kasıklarım ara ara ağrıyordu. Onda çok fazla taktım . Bunda biraz akışına bıraktım. Geride başka embriyom da yok. Olmazsa kışın tekrar başlayabiliyor miyiz bilmiyorum. Maddiyattan ötürü. Sizin kaçıncı denemenizdi.Hiç lekelenmem olmadı.Bel-kasık-bacak ağrılarım vardı.Halende var.Şu an son adet tarihime göre 5+1 e girdim.24 nisan akşamı olmuştum en son reglimi. herkesin derdi,bu derdi sırtlanışı, derdine çare buluşu farklıdır ama ben hep güzel olumlamalar yaptım.Evde güzel müzikler açtım dinledim. İçimde bebişler var dedim.Eşim sürekli napıyomuş benim çocuklarım diyip sarıldı sevdi. Ara ara tabi ki olumsuz düşüncelerde oldu.Ama eşimle de konuştuk.Olmazsa yıkılmayacaktık.Denize gireriz,kampa gideriz,felekten bi gece çalarız falan diye planlar yaptık.Çünkü canımız sağolsun diye düşünüyoruz hep.4 yıldır bebek için uğraşıyoruz,olumsuz olursa biraz eğlenir gezer tozar yine ya allah bismillah der bir daha uğraşırız dedik..En büyük düşman stres maalesef.Allah hepimize güzel sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin.İnşallah sende güzel haberi alacaksın yarın ve için rahatlayacak![]()