Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Kızlar çok mutluyum hamileyim kan tahlili yaptırdım bugün değerim 160 çıktı inşallah sonuda güzel olur. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tatdırır inşallah...

canım çok tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah:)))RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:))))
tebriklera.s.

Çok teşekkür ederim betty duygularımı çok güzel ifade etmişsin bugün biraz daha iyim buraya gelip sizin müjdeli haberlerinizi okuycam

catdoğ sağol bitanem lucrin vurulduğum gün muayene olmamıştım için rahat olsun.

arkadaşlar ruh halim hiç iyi değil; aranızda en arkadan gelen benim daha bugün ilk lucrinimi vurdum; ilaçtan mı yoksa doktorumla biraz tartıştığım için mi bilmem sinirlerim çok bozuk ağlasam da rahatlıyamıyorum; daha çok var tedavinin neticelenmesine; gerildim içimde garip bi sıkıntı var...hayır olsun inşallah ama gırtlağım tıkanıyo, Rabbim sonumuzu hayır etsin....

gül1973 canım nasılsın ıyımısın bıraz daha daha fazla kendını üzme yumoşlarda etkılenıyo stresten bılıyosun ıyı dusuncez ıyı olcak gelecek ay

canım neden doktorunla tartıştın bu stres altında tedavın çok sakat hemen doktor degıstır derım ben sana benzerı basıma gelmışti eskıden bende doktorla tartışmıştım ve kendımı teslım etmek çok koymuştu

canım doktorum aslında çok içime sinmişti.çok güvenilir ve herşeyi detaylı açıklayan bi doktor.tartışma sebebim bugün 21.gün muayenem vardı randevum vardı; hastaneye gittim doktor yok yardımcı bayan da elime ilaç adını tutuşturdu ilacı alıp geldi eşim neyse anlattı nasıl yapıcamızı.ama doktorum bana muayene ediceğini söylemişti ama acil toplantısı varmış.neyse bu durumda bana neden 1 gün öncesinden haber verilmediği için çok kızdım.eve gelince de doktoru cepten aradım ve tüm stemimi ilettim gergin bi şekilde oda bu eleştride haklı olduğumu söyledi ama kontrol konusunda zaten rezervimi kontrol etmiş olduğu için gerekmediğini falan söyledi.neyse durum bu ama ben çok üzüldüm;moralim bozuldu.

Canım aslında doktorun doğru söylemiş benimkide rezervimi kontrol etmişti ve bana tüm ilaçları o gün verdi hatta lucrini 10-15 gün sonra başlamıştım. sinirlerimiz gergin gerim gerimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bitanem bu dönemde hassas ve alınganız . umarım hayılırlı haberini alırız ii geceler

doğru söylüyosun canım; zaten benim de doktoruma bi güvensizliğim yok ama üzüldüm işte; artık kendime telkin veriyorum boşver diye; zaten sinirlerim çok bozuk((a015:

evet canım okuyunca aslında doktorunun çokta haksız olmadıgını düşündüm ama senınde çok hassas dönemın en azından bı açıklama yada haber verılebılırdı çünkü böyle zamanlarda herseye patlayacak gıbı bı psıkolojıdeyız en ufak bı seyde ihmal edıldıgımızi düşünebılıyoruz moralını bozma tatlım gecıcek bu gunler kendını uzme tamammı tedavın hayırlı olsun canım

canım çok tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah:)))RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:))))
tebriklera.s.

canım çok teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun biraz gergin başlamışsın sanırım ama canını sıkma rahat olmaya çalış tedavini olumsuz etkilemesin canım darısı başına inşallah allah yarduımcın olsun..

hayır bende muayene olmadım canım.hatta ben farklı bir şehirde oturuyorum diye uzun protokole karar verilen gün aldım lucrinimi yani 20 gün falan önce.açıkçası kimsedende lucrin başlanacağı gün muayene olduklarını duymamıştım.ama yapılmasıda gerekiyorsa o zaman hepimize büyük bir haksızlık yapılmış oluyor o ayrı tabiki.....

Kızlar çok mutluyum hamileyim kan tahlili yaptırdım bugün değerim 160 çıktı inşallah sonuda güzel olur. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tatdırır inşallah...

çok çok çok sevindim canım:teytey::teytey::teytey:
hemen listemizi değiştireyim benn:teytey::teytey:

Oncelikle hamile olan arkadasim Tebrikler, allah kucaginada almayi ansip etsin. Bende 21 gun Igneye basladim muyane filan olmadim, benim ucuncu denemem arkadaslar ama ilk kez uzun protokol uygulandigi icin fazla bir bilgim yok, ama inaniyorumki gerek olsa yaparlar... Ben yurtdisindayim, burasida ayni Turkiye gibi gidiyor dun dogum kontrol hapi sondu. Igne'ye 16.06.2010 basladim.... Dokro randevim 25.06.2010, bugun yada yarin asta olmam lazim, bakalim hayirlisi... Alalh hepimizin yardimcisi olsunnn

çok teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın sende...

çok teşekkür ederim canım; bügün gittim doktorumla görüştüm herşey yolunda çok şükür, işte sinirden kime çatıcamızı şaşırıyoruz:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…