- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi firstNimbus
-
slm canım özel mesaj bölümüne bak
slm canım özel mesaj bölümüne bak
cevap yazdım canım:) maşallah
canım doktor lucrinin kaçıcı günü seni kontrole çağırdı adet olunca mı gel dedi?bana bişey demedi ama ben de sormayı unuttum
canım ben lucrini 5 gün kullandım adet oldum adetimin 2 .günü giittim ve igneleer başladım lucrini yumurta çatlatma ignesine kadar kullanıyosun
11.gün beta hcg sonucum 205,7:dance::dance:
Merhaba herkese
hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum allah saglikli kucaga almayi nasip eder.
Bende fransa'da tüp bebek yaptiricam uzun protokol dediler bu ilk denememiz olacak nasil olacak bilemiyorum. Agustos'ta merkez kapali oldugu için bana dediler ki agustos'ta adetinin 21ci gün baslicaz ignelere.
Benim size sorum 21ci günden itibaren ne kadar sürüyor tedavi ? Kaç hafta kisiden kisiye degise biliyormus. Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
silanaz canım bende bugün 5.lucrinimi vurdum ve bişey yemememe rağmen kilom inmeyi bırak bi dehergün 200-300 gr faxla çıkıyo vallah bende anlamadım; su mu topluyoruz acaba?neyse artık bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla da...inşallah bak hamiş haberleri de geliyor ne güzel!!!
canım sen cuma gidceksin kontrole; bana bişey demediler ama daha doğum kontrol hapını içicem haftaya salıya kadar ; benim adet haftaya cumayı bulur sanırım..daha beklemedeyim.ama sabırsızlanıyorum birazcık:)))
Merhaba Catdog, seninde tedavin hayirli olsun. Kilo problemi oyle canim benimde ayni ama ben iyiyom yani hic yapmadim seyleri yapiyorum, gece kalkip yiyip yatmak gibi, uzun protokdeydim, bir ay once dogum hapina basladim 52 kiloydum, simdi 55 olmusum, ama takmiyorum vallahii, allahtan boy varda kaldiriyo :) Evet Cuma gunu randevu, bugun adet oldum, cok agrili sancili bir halde, hic halim yokk... Aynen tahmin ettin gibi, bende 19 Haziran'da son kez aldim, ve 23 yani bugun hasta oldumm.. HAyirlisi bakalimm Rabbim dualarimizi kabul eyler insallahh.. Hamile haberleriyle seviniyodum ama dusukler beni cok uzdu..
canım kimin düşük haberi geldi ya çok üzüldüm şimdi benim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?